Software vanzare pentru Supermarket
Versiunea standard

Alege abonamentul

Rapida, precisa si corecta

Pentru a avea intotdeauna clienti multumiti care revin constant in supermarket-ul tau, trebuie ca acestia sa petreaca un timp cat mai scurt posibil asteptand la casa, dupa ce si-au ales produsele dorite din varietatea existenta in locatia ta! Astfel, este nevoie ca solutia de vanzare pe care o folosesti sa fie foarte rapida si corecta! Folosind aplicatiile Expressoft, te vei putea concentra pe dezvoltarea afacerii tale in timp ce activitatea din supermarket-ul tau se desfasoara cu usurinta si precizie.

Solutie vanzare standard pentru Supermarket-uri

Solutia noastra are o interfata prietenoasa si usor de folosit, reducand astfel semnificativ timpii de invatare, operare, si de servire a clientilor. Cu ajutorul functionalitatilor potrivite activitatii dintr-un supermarket, vei beneficia de viteza, corectitudine si gestionare productiva a afacerii tale!


Scanarea produselor

Produsele sunt receptionate, identificate si vandute foarte rapid, datorita folosirii sistemului de coduri de bare, ceea ce permite eliminarea erorilor de operare si prelucrarea unui volum foarte mare de date, intr-un timp scurt.

Emiterea etichetelor pentru produse

Pentru o mai buna comunicare si organizare interna, se pot folosi etichete cu coduri de bare interne, care sunt scanate rapid cu ajutorul cititorului de coduri de bare. Astfel, intregul proces de vanzare dar si cel de inventariere sunt automatizate, ceea ce iti ofera un control eficient al afacerii tale!

Emiterea facturii fiscale direct din POS

Dupa tiparirea bonului fiscal, poti emite factura fiscala direct din POS, reducand astfel semnificativ timpul alocat scrierii facturii fiscale, intrucat aplicatia Expressoft Check preia automat informatiile clientului din baza de date. Factura se poate tipari folosind imprimanta de note de plata.

Principalele functionalitati

Expressoft Check a fost conceputa astfel incat sa raspunda cerintelor activitatii din supermarket-uri, oferind toate functionalitatile necesare pentru ca activitatea sa se desfasoare cu rapiditate si corectitudine, cerinte esentiale atunci cand vrei sa ai clienti multumiti!

Accesul in aplicatia POS este securizat

Accesul in aplicatia POS este securizat

Accesul la aplicatie este securizat atat prin utilizarea parolelor sau a cardurilor de acces, cat si prin setarea drepturilor de acces ale operatorilor de POS. Totodata, poti sa vizualizezi intregul desfasurator al tuturor operatiunilor efectuate, dar si numele celor care le-au realizat.

Anularea produselor

Anularea produselor

Aplicatia Expressoft Check ofera posibilitatea de a inregistra void-uri sau stergeri de produse, pe baza drepturilor de acces definite in sistem. Orice void este contorizat si poate fi regasit in cadrul raportului specific pus la dispozitie de aplicatie.

Plasezi comenzi in asteptare

Plasezi comenzi in asteptare

Cu siguranta intotdeauna vor exista clienti nehotarati in a-si definitiva comenzile. Acestea pot fi puse in asteptare, pentru ca tu in acest timp sa preiei alte comenzi, crescand astfel vanzarile si reducand timpii de servire. Revii cu usurinta la comenzile in asteptare, pe masura ce clientii nehotarati s-au decis.

Calculul automat al restului de plata faciliteaza vanzarea

Calculul automat al restului de plata faciliteaza vanzarea

Pentru platile in numerar, aplicatia calculeaza si afiseaza in mod automat restul ce trebuie inmanat clientului. In cazul platilor in tichete de masa, aplicatia calculeaza numarul maxim de tichete admis, restul sumei putand fi achitata prin utilizarea unei forme de plata diferite.

Oferi clientilor multiple optiuni de plata

Oferi clientilor multiple optiuni de plata

Nota de plata poate fi achitata folosind mai multe modalitati de plata: numerar, card, tichete de masa, puncte bonus. Bonurile fiscale sunt tiparite direct din sistemul POS, iar restul de plata este calculat intr-un mod automat. Aceasta functionalitate este disponibila si in cazul tichetelor de masa, oferind operatorului numarul maxim de tichete admis, restul putand fi platit prin numerar sau card.

Fidelizarea clientilor

Procedura de fidelizare a clientilor este simpla

Cu ajutorul aplicatiei, creezi diferite categorii de clienti si poti sa stabilesti promotii variate pentru fiecare categorie in parte. Acumularea de puncte bonus, aplicarea de promotii cu discount sau pret special sunt doar cateva dintre promotiile care te vor ajuta sa iti fidelizezi clientii tinand cont de preferintele lor. De asemenea, poti acorda card-uri de fidelitate si poti inregistra punctele bonus acumulate, in contul fiecarui client.

Rapoarte si statistici manageriale

Ai la dispozitie o gama larga de rapoarte si statistici manageriale

Pentru ca este esential sa ai o imagine clara asupra vanzarilor, stocurilor sau asupra celor mai profitabile produse, aplicatia noastra genereaza o serie de rapoarte si statistici care pot fi generate pe o anumita perioada de timp, zilnic sau la inchiderea unei zile. Aceste rapoarte si statistici pot fi exportate atat in format xml cat si pdf.

 • Incasari pe forme de plata
 • Incasari pe categorii de produse
 • Incasari pe clienti
 • Incasari pe centre de venit
 • Incasari pe operatori/Forme de plata
 • Operatori/Numar tranzactii
 • Operatori/Produse anulate
 • Incasari/Ora
 • Clienti/Ora
 • X Produse Gestiuni
 • Arhiva Z

Cititor coduri de bare

Utilizeaza aceste instrumente flexibile de scanare a produselor pentru a lucra rapid si eficient! [Citeste tot]


Mai multe detalii

Stoc si inventar

Aplicatia Expressoft pentru evidenta stocului si a inventarului te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Integrari cu alte sisteme

Pentru o prelucrare facila a datelor de intrare si iesire in si din aplicatiile Expressoft catre alte dispozitive sau alte aplicatii, am ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Avantaje la pachet

Alege pachetul complet care se potriveste dimensiunii si afacerii tale!

Abonament Mini

95703 RON/an + TVA

Economisesti: 48092 RON

1 licenta marcaj Check sau 1 licenta gestiune Master Plus

Update si Upgrade

Instalare Licente
Pentru echipamentele nou achizitionate de la Expressoft

Suport
luni-vineri intre orele 09 - 18

Abonament Plus

1.67841 RON/an + TVA

Economisesti: 72138 RON

1 licenta marcaj Check Plus

1 licenta gestiune Master Plus

Update si Upgrade

Instalare Licente
Pentru echipamentele nou achizitionate de la Expressoft

Suport
luni-vineri intre orele 09 - 18

Abonament Pro

2.39979 RON/an + TVA

Economisesti: 48092 RON

1 licenta marcaj Check Pro

1 licenta gestiune Master Pro

Update si Upgrade

Instalare Licente
Pentru echipamentele nou achizitionate de la Expressoft

Suport
luni-vineri intre orele 09 - 18

Abonament Premium

2.88071 RON/an + TVA

Economisesti: 96184 RON

1 licenta marcaj Check Premium

1 licenta gestiune Master Premium

Update si Upgrade

Instalare Licente
Pentru echipamentele nou achizitionate de la Expressoft

Suport
luni-vineri intre orele 08 - 23
sambata-duminica intre orele 09-18

Compara solutii