Stoc si inventar
Versiunea standard

Alege abonamentul

Usurinta in utilizare si interfata prietenoasa fac aceasta solutie un excelent instrument de lucru in activitatea de zi cu zi. "Stoc si inventar" este aplicatia de back office ideala pentru: Restaurante, Baruri, Cafenele, Cluburi, Pizzerii, Firme de catering, Supermarket-uri, Retail sau Saloane de infrumusetare.

Am conceput aceasta aplicatie gandindu-ne atat la afacerile mici, aflate la inceput de drum cat si la cele de mari dimensiuni, cu multi-locatii, care au nevoie de profesionalism si flexibilitate.

Intuitiva si usor de invatat, aplicatia este integrata cu sistemul de vanzare si se poate integra cu aplicatii de contabilitate sau cu sistemul expressoft de inventariere prin coduri de bare.

Stoc si inventar

Aplicatia Expressoft pentru evidenta stocului si a inventarului te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la intrarea acestora in unitate, la transferurile intre gestiuni pana la realizarea productiei si vanzarea lor.

 • Rapoarte si statistici
 • Evidenta platilor catre furnizori
 • Managementul preturilor de vanzare
 • Managementul contractelor (Furnizori, Clienti)
 • Evidenta incasarilor
 • Gestionarea productiei (Clase echivalenta, Definire retete, Relatii retete)
 • Inventar
 • Stocuri
 • Inregistrare documente de intrare si generare NIR-uri
 • Inregistrarea documentelor de iesire
 • Inregistrarea consumurilor
 • Gestionare nomenclatoare (Produse, retete, clienti, furnizori)

Principalele functionalitati

Aplicatia Expressoft pentru evidenta stocului si a inventarului te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la intrarea acestora in unitate, la transferurile intre gestiuni pana la realizarea productiei si vanzarea lor.

Gestionezi nomenclatoare

Gestionezi nomenclatoare

Tii o evidenta clara a produselor, a retetelor, a furnizorilor dar si a clientilor. Aplicatia permite o gestionare rapida a acestor nomenclatoare, in cadrul carora ai posibilitatea sa adaugi un numar nelimitat de marfuri, materii prime, produse finite sau clienti.

Inregistrezi documente de intrare si generezi NIR- uri

Inregistrezi documente de intrare si generezi NIR- uri

Atunci cand inregistrezi o nota de intrare-receptie (NIR) este necesar, potrivit legislatiei in vigoare, sa introduci toate informatiile conform facturii venite de la furnizor. Mai mult, aplicatia iti permite introducerea produselor in gestiuni diferite, pe acelasi NIR. La sfarsitul acestei operatiuni se va emite automat documentul de intrare-receptie -NIR pe care il poti printa sau exporta in PDF sau Excel.Aditional, poti introduce termenul de valabilitate al unui produs stiind cu exactitate care sunt produsele ce urmeaza sa expire intr-o anumita perioada de timp.

Stabilesti preturile corecte

Stabilesti preturile corecte

In functie de tipul afacerii ai posibilitatea de a lucra cu mai multe liste de preturi, in functie de locatie sau de profilul activitatii tale. Selectezi cu usurinta daca doresti, modificarea automata a preturilor la o anumita data calendaristica, precum si aria de aplicabilitate a modificarilor: pe articole, grupe sau subgrupe de produse. In plus, operezi cu rapiditate modificarile de TVA atunci cand schimbarea legislatiei o impune.

Definesti retete

Definesti retete

In cadrul aplicatiei “Stoc si Inventar”, ai la dispozitie modulul ”Retete”, care te ajuta in crearea produselor finite. In alcatuirea fiecarei retete pot intra doar ingrediente, dar si produse de tip “retete in reteta”. Exemplu: Semipreparatele – sunt produse care ne ajuta sa scadem mai usor in reteta acele materii prime care se repeta in componenta anumitor articole. Aplicatia permite detalierea retetelor cu informatii privind modul si timpul de preparare sau modul si timpul de servire. Daca produsului obtinut pe baza retetei ii corespund mai multe preturi de vanzare, soft-ul permite specificarea fiecarui pret in parte.

Gestionezi productia

Gestionezi productia

Modulul PRODUCTIE poate fi utilizat pentru productia de serie si/ sau productia de unicate. Acesta permite obtinerea informatiilor legate de planificare productie si a necesarului de materii prime/ semifabricate, precum si informatiilor privind productia realizata, astfel incat sa se poate optimiza procesul de productie. Aplicatia pune la dispozitie rapoarte ce vor afisa miscarile de stoc, scaderile materiilor prime, precum si informatii detaliate privind situatia gestiunilor care pot fi atat gestiuni valorice cat si cantitativ valorice.

In plus, ai la dispozitie rapoarte ce vor afisa miscarile de stoc, scaderile materiilor prime, precum si informatii detaliate privind situatia gestiunilor tale care pot fi atat gestiuni valorice cat si cantitativ valorice.

Inregistrezi consumul

Inregistrezi consumul

Ai posibilitatea sa inregistrezi bonurile de consum in mod manual, sa stabilesti sursa din care face parte consumul, dar si motivul bonului de consum: Marfa depreciata, Consum intern, Diverse, sau Altele. La finalul acestei operatiuni se va emite automat documentul cu bonul de consum, document ce va putea fi transmis prin email, in format printat sau exportat in PDF/Excel.

Administrezi stocuri

Administrezi stocuri

Aplicatia iti pune la dispozitie verificarea stocurilor pe gestiune, categorie de produs sau sub-categorie de produs. Stocul poate fi afisat la o data anterioara sau pentru ziua curenta. Datorita integrarii cu aplicatia de vanzare, stocurile sunt actualizate automat si in plus, ai posibilitatea de a seta stocuri minime si maxime, evidentiind astfel cantitatile prin culori specifice. Mai mult, fisa de magazie iti arata miscarile produselor pe stoc la nivel de produs, in vreme ce balanta iti ofera aceste informatii la nivel de gestiune.

Administrezi inventarul

Administrezi inventarul

Inventarul este modulul ce contine stocul unei gestiuni, intr-un interval de timp selectat, la care se aduc modificarile pentru “inchiderea inventarului”, sistemul afisand stocul scriptic si reglandu-l in urma introducerii stocului faptic. Stocul faptic se introduce manual, dupa ce se verifica bunurile din gestiunea dorita. Aplicatia “Stoc si inventar” ofera posibilitatea folosirii unui echipament aditional de inventariere prin scanarea codurilor de bare, usurand munca gestionarului.

Pastrezi evidenta platilor catre furnizori

Pastrezi evidenta platilor catre furnizori

Pentru evidenta corecta si clara asupra platilor efectuate catre furnizori, ai la indemana modulul “Plati furnizori”. Acesta stocheaza informatiile despre facturile scadente, ce trebuie achitate catre furnizori, ajutandu-te astfel sa iti organizezi mai usor cashflow-ul zilnic, saptamanal si lunar. Optional, poti vizualiza rapoarte privind platile effectuate pe fiecare furnizor si documentele de plata utilizate pe fiecare tranzactie, precum si soldul final.

Ai acces la rapoarte si statistici

Ai acces la rapoarte si statistici

Modulul de rapoarte & Statistici, ofera peste 150 de rapoarte specifice care ofera informatii despre: analiza costuri, analiza manageriala, aprovizionare, consumuri, stocuri si vanzari. Vizualizezi rapoarte precum: Facturi-intrari materii prime si marfuri, Jurnal cumparari, Centralizator NIR-uri pe gestiuni valorice, ultimul pret de achizitie, Vanzari pe gestiuni, vanzari pe operatori, Vanzari clienti/zi, Vanzari clienti/produse.

Orice raport emis din aplicatia de gestiune “Stoc si Inventar” poate fi exportat in Excel sau PDF si ofera multiple variante de filtrare a informatiei astfel incat, la emiterea raportului, acesta sa afiseze toate informatiile de care ai nevoie.

Integrezi aplicatii de contabilitate

Integrezi aplicatii de contabilitate

Pe langa functionalitatile specifice fiecarui software, integrarile actioneaza ca o interfata sigura pentru preluarea datelor de intrare-iesire si mentinerea unei evidente mai clare a intregii activitati. Astfel, sunt disponibile integrari cu urmatoarele aplicatii de contabilitate: SAGA, Platforma, ISIS, Winmentor, Contab SQL, IFC-Xporter.