Monitor in bucatarie
Versiunea standard

Alege abonamentul

Monitor in bucatarie – Standard

Atunci cand timpul scurt de servire a clientilor este un obiectiv important pentru afacerea ta, cu siguranta ai nevoie de instrumentele potrivite pentru a-ti atinge scopul. Preluarea, distribuirea, urmarirea si servirea comenzilor in cel mai scurt timp posibil necesita utilizarea unor solutii informatice rapide si precise.

"Monitor in bucatarie" este o aplicatie care listeaza pe un monitor comenzile preluate de operatori de la clienti. Aceasta inlocuieste imprimanta de bonuri din bucatarie, facilitand afisarea rapida a comenzilor, in ordinea preluarii.

Listarea comenzilor se face pe masura ce acestea sunt receptionate iar bucatarii vor avea posibilitatea sa decida in mod corespunzator ordinea preluarii, distribuirii si urmaririi acestora.

Cu siguranta clientii tai vor aprecia timpul scurt de servire a comenzilor dar si faptul ca primesc exact ceea ce au cerut, intrucat aplicatia reduce riscul de a incurca componentele meniului.


Principalele functionalitati

"Monitor in Bucatarie" ofera multiple functionalitati utile in gestionarea rapida si corecta a comenzilor din bucatarie, fiind adaptabila fluxului de lucru si volumului activitatii din locatiile tale.

Citesti usor comenzile si poti adapta felul in care acestea sunt listate pe monitor

Citesti usor comenzile si poti adapta felul in care acestea sunt listate pe monitor

Aplicatia "Monitor in Bucatarie" iti pune la dispozitie o modalitate simpla de afisare a comenzilor, de tip tabel. Acesta prezinta comenzile in ordinea preluarii lor, succesiv, pe coloane, sub forma unui tabel, fiecare comanda fiind eliminata dupa ce toate felurile de mancare care o compun au fost preparate.

Vizualizezi  diferitele  status-uri ale  comenzii

Vizualizezi diferitele status-uri ale comenzii

In functie de tipul de afisare selectat, aplicatia emite o avertizare vizuala sau sonora atunci cand o noua comanda a intrat in lista de pe monitor. In plus, aplicatia avertizeaza vizual in culori prestabilite anumite modificari ale comenzii: adaugarea de noi produse in comanda, voidarea de produse sau depasirea timpului de preparare.

De asemenea, comenzile pot fi marcate ca "inchise", atunci cand comanda a fost efectuata sau dupa ce aceasta a fost servita.

Excluzi intarzierile sau omisiunile comenzilor

Excluzi intarzierile sau omisiunile comenzilor

Orice comanda este vizibila in permanenta, pana la finalizarea acesteia si pentru o mai buna organizare, exista trei categorii de comenzi: comanda in asteptare, comanda in productie si comanda finalizata. Astfel, excluzi omiterea unei comenzi sau intarzierea in servirea acesteia catre client.

Reduci timpul de pregatire a comenzilor

Reduci timpul de pregatire a comenzilor

Interfata prietenoasa si rapida a acestei aplicatii face ca toate comenzile preluate, sa fie reperate rapid si asimilate cu usurinta. In cazul unei voidari de produs, aplicatia transmite informare vizuala, pentru ca bucataria sa fie instiintata in timp util, evitand astfel, pierderile de stoc dar si de timp.

Reduci costurile

Reduci costurile

Costurile alocate consumabilelor se vor reduce substantial. Aplicatia este folosita ca mijloc de avertizare si informare vizuala, si poate inlocui utilizarea imprimantelor si a consumabilelor acestora cum ar fi rolele de hartie sau riboane.

Eficientizezi managementul locatiei

Eficientizezi managementul locatiei

Reducerea timpului de asteptare si loializarea clientilor vor duce la cresterea vanzarilor, datorita beneficiilor pe care aplicatia ti le pune la dispozitie. Cu ajutorul acesteia, vei reduce riscul de a incurca comenzile si vei dispune de o mai buna organizare a activitatii afacerii tale.

Accesezi rapoarte si comenzi arhivate

Accesezi rapoarte si comenzi arhivate

Dupa ce o comanda a fost finalizata, aceasta va fi transferata in arhiva de comenzi. Astfel, ai in permanenta posibilitatea de a accesa arhiva de comenzi pentru a vizualiza retete sau modalitati de preparare folosite. De asemenea, ai la dispozitie rapoarte si statistici privind timpul mediu de preluare a unei comenzi sau timpul mediu de finalizare a acesteia.