Software Marcaj mobil pentru palm

Alege abonamentul

Solutie marcaj mobil pentru palm

Solutia marcaj mobil pentru palm este solutia software completa si special creata pentru dispozitivele mobile de tip PDA, ce favorizeaza cresterea mobilitatii in locatia ta.

Intuitiva si usor de utilizat, solutia marcaj mobil pentru palm este folosita pentru a prelua comenzile direct de la masa clientilor cu ajutorul echipamentelor portabile de tip PDA.


Principalele functionalitati

Daca iti doresti sa reduci considerabil timpul de servire si sa elimini erorile de comunicare, dar mai ales, sa cresti substantial vanzarile, opteaza pentru solutia marcaj mobil pentru palm si cu siguranta vei avea un business de success.

Inregistrezi comanda  direct de la masa clientului

Inregistrezi comanda direct de la masa clientului

Utilizand solutia marcaj mobil pentru palm, ospatarii marca produsele comandate direct de la masa clientului si astfel fluxul activitatii din locatia ta este imbunatatit considerabil.

Eficientizezi comunicarea intre sectii

Eficientizezi comunicarea intre sectii

Comanda se trimite automat catre sectii, iar timpii de asteptare ai clientilor pentru servire se vor reduce considerabil. Cu cat servirea este mai rapida, cu atat rulajul clientilor va fi mai mare.

Identifici rapid produsele

Identifici rapid produsele

Solutia marcaj mobil pentru palm dispune de posibilitatea identificarii produselor dupa denumirea acestora. Astfel, optimizezi activitatea ospatarilor care vor gasi cu usurinta produsele dorite.

Personalizezi cu usurinta comenzile clientilor

Personalizezi cu usurinta comenzile clientilor

In cazul in care clientii au anumite preferinte in ceea ce priveste prepararea produselor dorite, comenzile lor pot fi preluate cu usurinta.

Anulezi cu usurinta produsele

Anulezi cu usurinta produsele

In cazul in care ospatarul a gresit comanda sau clientul s-a razgandit in privinta produselor comandate, aplicatia noastra pune la dispozitie optiunea de void. Pentru siguranta tranzactiilor, optiunea este securizata si va fi efectuata doar de persoane autorizate.

Preiei si comenzile atipice

Preiei si comenzile atipice

In foarte multe situatii, un client isi doreste un produs ce nu se afla in meniu. Aplicatia noastra ii da posibilitatea ospatarului sa comande produse ce nu se afla in meniu, prin optiunea “open item” si sa precizeze detaliile legate de prepararea acestora.