Integrari cu alte sisteme
Pentru solutiile standard

Alege abonamentul

Integrari - Standard

Pentru o prelucrare facila a datelor de intrare si iesire in si din aplicatiile Expressoft catre alte dispozitive sau alte aplicatii, dar si intern intre aplicatiile noastre, este necesara integrarea cu anumite sisteme sau programe specifice domeniului in care activeaza business-ul tau.

Integrari cu programele de contabilitate

Pe langa functionalitatile specifice fiecarui software, integrarile actioneaza ca o interfata sigura pentru preluarea datelor de intrare-iesire si mentinerea unei evidente mai clare a intregii activitati. De exemplu, interfata catre Saga/Winmentor si alte aplicatii de contabilitate preia datele din baza de date de Master si le trimite intr-un fisier de export, a carui forma poate fi citita de programele de contabilitate, realizandu-se astfel transferul datelor necesare. Aplicatiile Expressoft pot fi integrate cu programele de contabilitate: Platforma, Isis, Winmentor, Contab SQL, Saga, IFC_Xporter.

Integrari cu programele de contabilitate

Integrari cu sisteme de management hotelier

Integrarile sunt extrem de benefice si in domeniul hotelier pentru analizarea tuturor operatiunilor pe care le face un client intr-un mod integrat si eficient. Spre exemplu, interfata catre Medallion PMS prelucreaza datele din solutia de vanzare Expressoft Check si le trimite prin retea, intr-o baza de date a aplicatiilor hoteliere. Aceste date sunt disponibile intr-o anumita forma pe care doar aplicatiile hoteliere stiu sa o citeasca. Cu alte cuvinte, atunci cand un turist face consumatie in diferite locatii ale hotelului (restaurant, lobby, spa), intregul consum este inregistrat pe camera in care acesta este cazat si poate fi achitat la finalul sejurului fara ca turistul sa fie nevoit sa plateasca dupa fiecare consumatie realizata in incinta unitatii hoteliere. Aplicatiile Expressoft pot fi integrate cu sistemele de management hotelier (PMS): Medalion PMS, Fidelio si Opera.

Gestioneaza eficient intreaga activitate!

Integrare cu sistemul de bratari electronice pentru pisicine

Mai mult, am dezvoltat un software ce se integreaza cu sistemul de bratari electronice, oferind astfel piscinelor sau centrelor de recreere o modalitate facila, moderna si eficienta de a inregistra exact toate vanzarile realizate in incinta fara riscuri de omisiuni sau erori.

Bratarile electronice se bazeaza pe tehnologia RFID – Radio Frequency Identification/Identificare prin Frecventa Radio. Prin integrarea acestui sistem cu software-ul Expressoft specializat, la fiecare scanare a bratarii electronice, in vederea achizitiei unui produs sau serviciu, in memoria bratarii se stocheaza informatiile aferente cumparaturilor efectuate, asociate clientului respectiv. Inainte de plecarea clientului, la scanarea finala a bratarii, se afiseaza pe POS suma totala de plata, cititorul de tag-uri inlocuind astfel din punct de vedere electronic, introducerea datelor prin tastatura.

Experienta de lucru este mult mai usoara si placuta atunci cand detii integrarile necesare, cu interfete prietenoase care te ajuta sa valorifici intreaga activitate si sa stimulezi profitabilitatea afacerii tale!

Integrare cu  sistemul de bratari electronice pentru pisicine