Integrare cu bratari electronice

Alege abonamentul

Bratari Electronice - Standard

Centrele SPA, piscinele sau parcurile de distractii cauta in permanenta cele mai bune solutii pentru a le oferi clientilor o experienta completa care sa ii faca sa revina periodic in locatiile lor.

Cu siguranta, eliminarea tuturor procedurilor inutile si consumatoare de timp din fluxul activitatii unei unitati de recreere, va genera un numar mai mare de clienti si o crestere evidenta a veniturilor.

Multe centre acvatice si de agreement, inclusiv din Romania, folosesc de ani buni deja, bratarile electronice, cu ajutorul carora clientii au acces la produsele si facilitatile locatiei pe durata vizitei.

Expressoft duce mai departe inovatia si implicit extinde beneficiile acestui sistem, dezvoltand un software ce se integreaza cu sistemul de bratari electronice.

Cu Solutia Expressoft sunteti pe val!

Aplicatia integrata, reprezinta o solutie ce ofera unitatilor de recreere o modalitate facila, moderna si eficienta de a inregistra exact toate vanzarile realizate in incinta fara riscuri de omisiuni sau erori.

Bratarile electronice se bazeaza pe tehnologia RFID – Radio Frequency Identification/Identificare prin Frecventa Radio. Prin integrarea acestui sistem cu software-ul Expressoft specializat, la fiecare scanare a bratarii electronice, in vederea achizitiei unui produs sau serviciu, in memoria bratarii se stocheaza informatiile aferente cumparaturilor efectuate, asociate clientului respectiv.

Inainte de plecarea clientului, la scanarea finala a bratarii, se afiseaza pe POS suma totala de plata, cititorul de tag-uri inlocuind astfel din punct de vedere electronic, introducerea datelor prin tastatura.

Impermeabilitatea bratarilor electronice permite purtarea permanenta a acestora in locatie, fara teama ca s-ar putea deteriora datorita umiditatii.


Organizezi si controlezi accesul clientilor.

Folosind acest software, excluzi riscul de omisiuni, incurcaturi sau situatii in care clientul ar putea pleca fara sa achite nota de plata.

Cresterea nivelului general al serviciilor, precum si a incasarilor

Incasarile tale vor creste considerabil, datorita optimizarii fluxului de lucru, precum si automatizarii procedurilor de selectie si vanzare a produselor si serviciilor tale.

Accepti multiple optiuni de plata

La momentul plecarii, clientii tai pot achita simultan toate produsele si serviciile achizitionate pe durata vizitei lor folosind multiple optiuni de plata: numerar, card, bonuri valorice, voucher-e, carduri cadou sau puncte de fidelitate.

Beneficiezi de solutia completa

O astfel de solutie dedicata piscinelor, centrelor SPA sau salilor de sport este formata din componente hardware – sistemul de bratari si cititorul de tag-uri, dar si din solutia software, Expressoft Check care “citeste” si prelucreaza informatiile salvate in memoria bratarilor electronice, facandu-le astfel utile din mai multe perspective in activitatea operationala dar si in dezvoltarea afacerii: marketing, vanzari, resurse umane, management!