Software vanzare pentru Supermarket
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta sau Vezi versiunea standard

Rapida, precisa si corecta

Cu siguranta iti doresti sa ai clienti multumiti care sa se reintoarca in supermarket-ul tau! Ei trebuie sa beneficieze de o experienta placuta atunci cand isi fac cumparaturile, iar tu trebuie sa ai in vedere ca timpul petrecut de acestia asteptand la casa sa fie cat mai scurt posibil dupa ce si-au ales produsele dorite din varietatea existenta in locatia ta! Astfel, este nevoie ca solutia de vanzare pe care o folosesti sa fie foarte rapida si corecta! Folosind aplicatiile Expressoft, te vei putea concentra pe dezvoltarea afacerii tale in timp ce activitatea din supermarket-ul tau se va desfasoara cu rapiditate si precizie.

Solutia noastra are o interfata prietenoasa si usor de folosit, reducand astfel semnificativ timpii de invatare, operare, si de servire a clientilor. Cu ajutorul functionalitatilor potrivite activitatii dintr-un supermarket, vei beneficia de viteza, corectitudine si gestionare productiva a afacerii tale!


Scanarea produselor

Produsele sunt receptionate, identificate si vandute foarte rapid, datorita folosirii sistemului de coduri de bare, ceea ce permite eliminarea erorilor de operare si prelucrarea unui volum foarte mare de date, intr-un timp scurt.

Emiterea etichetelor pentru produse

Pentru o mai buna comunicare si organizare interna, se pot folosi etichete cu coduri de bare interne, care sunt scanate rapid cu ajutorul cititorului de coduri de bare. Astfel, intregul proces de vanzare dar si cel de inventariere sunt automatizate, ceea ce iti ofera un control eficient al afacerii tale!

Emiterea facturii fiscale direct din POS

Dupa tiparirea bonului fiscal, poti emite factura fiscala direct din POS, reducand astfel semnificativ timpul alocat scrierii facturii fiscale, intrucat aplicatia Expressoft Check preia automat informatiile clientului din baza de date. Factura se poate tipari folosind imprimanta de note de plata.

Principalele functionalitati

Expressoft Check a fost conceputa astfel incat sa raspunda cerintelor activitatii din supermarket-uri, oferind toate functionalitatile necesare pentru ca activitatea sa se desfasoare cu rapiditate si corectitudine, cerinte esentiale atunci cand vrei sa ai clienti multumiti!

Inveti cu usurinta sa utilizezi aplicatia

Inveti cu usurinta sa utilizezi aplicatia

Aplicatiile Expressoft dispun de o interfata prietenoasa si intuitiva ce reduce semnificativ timpul de operare si de invatare. Cu ajutorul nostru, fluctuatiile de personal vor afecta foarte putin activitatea, deoarece aplicatia va fi utilizata in mod rapid, intuitiv si usor.

Administrezi cu rapiditate returul de produse

Administrezi cu rapiditate returul de produse

Daca un produs a fost adaugat din greseala sau daca clientul s-a razgandit in ceea ce priveste achizitionarea unui produs, ai posibilitatea sa dai spre retur un anumit produs intr-un mod simplificat. Orice retur este contorizat si poate fi regasit in cadrul raportului specific pus la dispozitie de aplicatie.

Verifici stocuri si inregistrezi avansuri

Verifici stocuri si inregistrezi avansuri

Poti verifica in orice moment stocurile existente in supermarket-ul tau, pentru orice produs si poti inregistra in aplicatie avansuri pentru achizitii ulterioare. Esti pregatit astfel in orice moment pentru a onora o achizitie semnificativa a unui client care doreste sa se asigure ca va gasi in supermarket-ul sau preferat o cantitate suficienta din produsele dorite.

Fidelizezi clientii

Fidelizezi clientii

Ai posibilitatea sa le oferi clientilor tai diverse pachete promotionale, pe care le integrezi cu usurinta, iar la o simpla scanare a produsului poti sa iti intampini consumatorii cu reduceri de pret ce iti vor garanta reintoarcerea acestora in supermarket-ul tau. De asemenea, clientii pot acumula puncte bonus pe care sa le foloseasca la achizitii ulterioare.

Integrezi diferite modalitati de plata

Integrezi diferite modalitati de plata

Oferi clientilor tai posibilitatea de a plati in numerar, cu cardul, cu tichete de masa, folosind punctele bonus acumulate sau cu tichete electronice, astfel incat acestia sa poata opta pentru metoda de plata dorita.

Administrezi proprietati multiple

Administrezi proprietati multiple

Cu ajutorul aplicatiei Expressoft myCheck Retail ai acces la o baza de date centralizata. In momentul in care afacerea ta se va dezvolta, iti va fi foarte usor sa adaugi terminale sau chiar locatii noi. In ceea ce priveste informatiile referitoare la preturi, produse sau promotii, acestea se vor sincroniza automat; de asemenea centralizand baza de date vei putea emite in continuare promotii personalizate tuturor clientilor.

Utilizezi aplicatii software complementare din suita Expressoft

Utilizezi aplicatii software complementare din suita Expressoft

Ai la dispozitie un set de aplicatii complementare ce vor extinde functionalitatea solutiei expressoft myCheck Retail. Trimiti automat informatii spre aplicatia de gestiune myBusiness sincronizand date financiare, resurse, promotii, baze de date, comportamente de consum, rapoarte.

Integrezi echipamente hardware

Expressoft myCheck Retail poate fi integrata cu o gama larga de produse hardware de cea mai noua generatie:

 • sisteme integrate touchscreen
 • monitoare touchscreen
 • cititoare coduri bare
 • cititoare carduri
 • sertare bani
 • cantare
 • afisaj clienti
 • imprimante note
 • imprimante fiscale
 • imprimante etichete
 • case de marcat
Integrezi echipamente hardware

Administrarea afacerii

Solutia cloud de management si raportare este dedicata managerilor care isi doresc sa administreze centralizat afacerile cu ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Stoc si inventar

Aplicatia Expressoft pentru evidenta stocului si a inventarului te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Promotii

Alegi cu usurinta, promotiile pe care le consideri potrivite, dintre cele disponibile in cadrul modului, pentru a fideliza clientii pe ... [Citeste tot]


Mai multe detalii