Stoc si inventar
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta

Stoc si inventar - Cloud

Usurinta in utilizare si interfata prietenoasa fac aceasta solutie un excelent instrument de lucru in activitatea de zi cu zi. "Stoc si Inventar"" este aplicatia de back office ideala pentru: Restaurante, Baruri, Cafenele, Cluburi, Pizzerii, Firme de catering, Supermarket-uri, Retail sau Saloane de infrumusetare.

Am conceput aceasta aplicatie gandindu-ne atat la afacerile mici, aflate la inceput de drum cat si la cele de mari dimensiuni, cu multi-locatii, care au nevoie de profesionalism si flexibilitate.

Intuitiva si usor de invatat, aplicatia este integrata cu sistemul de vanzare si se poate integra cu aplicatii de contabilitate sau cu sistemul expressoft de inventariere prin coduri de bare.


Principalele functionalitati

Aplicatia Expressoft pentru evidenta stocului si a inventarului te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la intrarea acestora in unitate, la transferurile intre gestiuni pana la realizarea productiei si vanzarea lor.

Inregistrezi documente de intrare si generezi NIR-uri

Inregistrezi documente de intrare si generezi NIR- uri

Atunci cand inregistrezi o nota de intrare-receptie (NIR) este necesar, potrivit legislatiei in vigoare, sa introduci toate informatiile conform facturii venite de la furnizor. Mai mult, aplicatia iti permite introducerea produselor in gestiuni diferite, pe acelasi NIR. La sfarsitul acestei operatiuni se va emite automat documentul de intrare-receptie -NIR pe care il poti printa sau exporta in PDF sau Excel.Aditional, poti introduce termenul de valabilitate al unui produs stiind cu exactitate care sunt produsele ce urmeaza sa expire intr-o anumita perioada de timp.

Inregistrezi consumul

Inregistrezi consumul

Ai posibilitatea sa inregistrezi bonurile de consum in mod manual, sa stabilesti sursa din care face parte consumul, dar si motivul bonului de consum: Marfa depreciata, Consum intern, Diverse, sau Altele. La finalul acestei operatiuni se va emite automat documentul cu bonul de consum, document ce va putea fi transmis prin email, in format printat sau exportat in PDF/Excel.

Administrezi stocuri

Administrezi stocuri

Aplicatia iti pune la dispozitie verificarea stocurilor pe gestiune, categorie de produs sau sub-categorie de produs. Stocul poate fi afisat la o data anterioara sau pentru ziua curenta. Datorita integrarii cu aplicatia de vanzare, stocurile sunt actualizate automat si in plus, ai posibilitatea de a seta stocuri minime si maxime, evidentiind astfel cantitatile prin culori specifice. Mai mult, fisa de magazie iti arata miscarile produselor pe stoc la nivel de produs, in vreme ce balanta iti ofera aceste informatii la nivel de gestiune.

Administrezi inventarul

Administrezi inventarul

Inventarul este modulul ce contine stocul unei gestiuni, intr-un interval de timp selectat, la care se aduc modificarile pentru “inchiderea inventarului”, sistemul afisand stocul scriptic si reglandu-l in urma introducerii stocului faptic. Stocul faptic se introduce manual, dupa ce se verifica bunurile din gestiunea dorita. Aplicatia “Stoc si inventar” ofera posibilitatea folosirii unui echipament aditional de inventariere prin scanarea codurilor de bare, usurand munca gestionarului.

Pastrezi evidenta platilor catre furnizori

Pastrezi evidenta platilor catre furnizori

Pentru evidenta corecta si clara asupra platilor efectuate catre furnizori, ai la indemana modulul “Plati furnizori”. Acesta stocheaza informatiile despre facturile scadente, ce trebuie achitate catre furnizori, ajutandu-te astfel sa iti organizezi mai usor cashflow-ul zilnic, saptamanal si lunar. Optional, poti vizualiza rapoarte privind platile effectuate pe fiecare furnizor si documentele de plata utilizate pe fiecare tranzactie, precum si soldul final.

Ai acces la rapoarte si statistici

Ai acces la rapoarte si statistici

Modulul de rapoarte & Statistici, ofera peste 150 de rapoarte specifice care ofera informatii despre: analiza costuri, analiza manageriala, aprovizionare, consumuri, stocuri si vanzari. Vizualizezi rapoarte precum: Facturi-intrari materii prime si marfuri, Jurnal cumparari, Centralizator NIR-uri pe gestiuni valorice, ultimul pret de achizitie, Vanzari pe gestiuni, vanzari pe operatori, Vanzari clienti/zi, Vanzari clienti/produse.

Orice raport emis din aplicatia de gestiune “Stoc si Inventar” poate fi exportat in Excel sau PDF si ofera multiple variante de filtrare a informatiei astfel incat, la emiterea raportului, acesta sa afiseze toate informatiile de care ai nevoie.

Integrezi aplicatii de contabilitate

Integrezi aplicatii de contabilitate

Pe langa functionalitatile specifice fiecarui software, integrarile actioneaza ca o interfata sigura pentru preluarea datelor de intrare-iesire si mentinerea unei evidente mai clare a intregii activitati. Astfel, sunt disponibile integrari cu urmatoarele aplicatii de contabilitate: SAGA, Platforma, ISIS, Winmentor, Infosix, Contab SQL, IFC-Xporter.

Testimoniale

"Odata cu promovarea in functia de director de hotel au venit si o multime de responsabilitati. Problema oganizarii a fost rezolvata cu ajutorul programului Expressoft, care a fost configurat dupa ... [Citeste tot]

Daniel Ben Yehuda

Director General, Parc Hotels

"La inceputul afacerii nici nu visam ca voi ajunge sa am mai multe restaurante. Cand am inceput sa ma extind, totul trebuia facut la scara cat mai mare. Imi era destul de greu sa tin evidenta ... [Citeste tot]

Catalin Mahu

Presedinte, La Mama

Raportare online

In functie de nevoile tale, gasesti o multitudine de rapoarte si statistice referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

CRM/Fidelizare

CRM (Customer Relationship Management) este un modul complex, in care sunt cuprinse toate informatiile referitoare la baza de date de ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Integrari cu alte sisteme

Integram in cadrul sistemelor noastre cele mai importante programe de contabilitate si management pentru ca tu sa iti poti gestiona in ... [Citeste tot]


Mai multe detalii