Software vanzare pentru Servire rapida
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta sau Vezi versiunea standard

Un ingredient de succes pentru business-ul tau

In secolul vitezei, cand toti clientii sunt grabiti chiar si cand iau masa, timpul este cea mai pretioasa resursa. Mai ales pentru locatiile cu servire rapida, unde fiecare secunda trebuie dramuita cu grija.

Pentru a gestiona in mod corect si prompt comenzile, chiar si in intervalele aglomerate si pentru a organiza eficienta personalului aplicatia de vanzare Expressoft myCheck Quick Service este solutia ideala pentru afecerea ta din domeniul Servirii rapide. Cu ajutorul acestei aplicatii vei administra afacerea cu rapiditate, precizie si vei optimiza comunicarea in cadrul companiei tale.

Solutie vanzare cloud pentru Servire rapida

Expressoft myCheck este o aplicatie care integreaza toate instrumentele necesare pentru administrarea afacerii intr-un mod eficace: solutia software pentru vanzare, solutie software de gestiune, echipamentele hardware si module precum cel de facturare administrare si fidelizare clienti si raportare in timp real pe telefonul mobil.

Intuitiva si usor de utilizat, aceasta este dedicata afacerilor care au mai multe puncte de lucru si se adapteaza perfect fluxului activitatii datorita posibilitatii personalizarii solutiei software in functie de necesitatile specifice.

Intrucat siguranta clientilor nostri este primordiala, garantam securitatea sporita a bazelor de date, usurinta in accesarea tuturor informatiilor referitoare la afacerea ta, dar si imposibilitatea pierderii informatiilor datorita stocarii acestora intr-un Data center – locatie complet securizata 24/7.


Fluidizezi preluarea comenzilor

Folosind functionalitatea "Fluidizare comenzi", poti prelua comenzile clientilor de la coada cu ajutorul unei tablete, urmand sa plateasca ulterior clientul, atunci cand ajunge la punctul de vanzare principal. Mai mult, ai de asemenea posibilitatea de a lucra cu doua POS-uri: unul pentru preluare comenzi de la clienti iar altul pentru modificarea comenzilor, finalizarea si plata acestora. Reduci astfel semnificativ timpul alocat servirii clientilor tai!

Cresti vanzarile

Solutia myCheck Quick Service iti ofera optiuni complete de up- selling. Astfel, in timp ce preiei o comanda, aplicatia iti va recomanda in mod automat produse complementare, portii mai mari sau topping-uri extra. Daca clientul comanda un sandwich si un suc, soft-ul iti va recomanda achizitionarea unui pachet promotional ce ii va oferi si un desert.

Fidelizezi clientii

Aplicatia Expressoft iti permite activarea de promotii complexe pentru a-i face pe clienti sa revina in locatia ta. Poti gestiona: oferte din partea casei, vouchere si gift card-uri sau discount-uri de fidelitate. Clientul se va simti privilegiat atunci cand va primi o reducere sau cand va avea posibilitatea sa testeze un produs nou din meniu la un pret special.

Expressoft accepta plata cu mobilul

Principalele functionalitati

Prin diversitatea si nivelul functionalitatilor oferite, aplicatia Expressoft myCheck Quick Service este un real suport pentru afacerea ta contribuind decisiv la cresterea vanzarilor dar si la simplificarea activitatii personalului.

Mentii clientii informati

Mentii clientii informati

Aplicatia Expressoft myCheck Quick Service dispune de integrarea unui ecran pentru afisaj client, cu ajutorul caruia clientii au posibilitatea sa vizualizeze in timp real produsele pe care le-au comandat dar si suma pe care trebuie sa o plateasca. Mai mult, poti promova produsele dorite si fotografiile acestora pe afisajele electronice.

Folosesti cele mai inovative tehnologii de identificare

Folosesti cele mai inovative tehnologii de identificare

Pentru a beneficia de strategiile de fidelizare pe care le oferi, clientii tai se pot identifica pe baza amprentei digitale, citita instant de cititorul de amprente. In doar cateva secunde, se deschide fisa de client in care apar informatiile despre clienti, statistici privind achizitiile acestora dar si promotiile disponibile pentru ei. Sistemul de identificare prin amprenta digitala poate de asemenea fi folosit pentru logarea angajatilor in aplicatia de vanzare.

Facilitezi servirea clientilor direct in masina

Facilitezi servirea clientilor direct in masina

Cu ajutorul aplicatiei Expressoft myCheck Quick Service vei administra cu usurinta zona de servire a soferilor care comanda direct din masinile lor, cu aceeasi usurinta ca la orice alt punct de servire. Operatorul va prelua comanda, o va verifica, apoi aceasta se va transmite automat catre departamentele responsabile de preparare. De aici, clientul va primi direct in masina comanda ceruta.

Fidelizezi clientii prin campanii promotionale

Fidelizezi clientii prin campanii promotionale

Fara efort, ai posibilitatea de a implementa campanii promotionale cu ajutorul carora iti poti fideliza clientii. myCheck Quick Service te ajuta sa gestionezi: oferte din partea casei, vouchere. gift-card-uri, discount-uri de fidelitate sau plati cu puncte de loialitate. Prin emiterea si oferirea de vouchere vei atrage tot mai multi clienti in locatia ta si de asemenea vei putea sa ii fidelizezi. Activarea acestor campanii complexe iti vor asigura reintoarcerea clientilor in locatia ta.

Clientii beneficiaza de meniuri, retete si modalitati de preparare personalizate

Clientii beneficiaza de meniuri, retete si modalitati de preparare personalizate

Oferi clientilor tai libertatea de a-si personaliza meniul sau produsul comandat si modifici modalitatile de preparare si servire in cel mai simplu mod posibil, iar informatiile transmise ajung in mod direct catre bucatarie si bar prin intermediul imprimantei de sectie si a monitorului din bucatarie.

Factura fiscala este emisa direct din POS in doar cateva secunde

Factura fiscala este emisa direct din POS in doar cateva secunde

Datorita faptului ca softul de vanzare este conectat la baza de date a Ministerului de Finante, primesti in timp real informatiile de facturare necesare si emiti factura corecta direct din POS. Totodata, ai posibilitatea de a adauga CUI-ul beneficiarului pe bonul fiscal pentru a-I facilita clientului final optiunile de decontare.

Accepti cu usurinta metode variate de plata

Accepti cu usurinta metode variate de plata

Plata unei comenzi poate fi realizata in mod clasic: prin numerar, cu cardul de credit, cu ajutorul tichetelor de masa sau a voucherelor. De asemenea, poti opta pentru folosirea a doua metode de plata pentru aceeasi tranzactie. Mai mult, aplicatia iti pune la dispozitie plata cu telefonul mobil, integrand astfel cele mai moderne metode de plata pentru cresterea calitatii serviciilor pe care le oferi clientilor tai!

Setezi drepturi de acces

Setezi drepturi de acces

Aplicatia ofera posibilitatea de a stabili drepturi de acces pe grupuri de utilizatori pentru anumite module sau functionalitati. Accesul la anumite optiuni poate fi restrictionat (Void, Discount, Oferte din partea casei, Transfer, etc), aceasta functie fiind extrem de utila atunci cand lucrezi cu operatori noi sau cand doresti un control strict al activitatii.

Rapoartele zilnice necesare sunt la dispozitia ta

Rapoartele zilnice necesare sunt la dispozitia ta

Vizualizezi in timp real rapoartele pentru ziua curenta, potrivit reglementarilor in vigoare: raportare directa pentru inchiderile de tura, respectiv de zi. Astfel, ai la dispozitie informatiile corecte despre: produse vandute, realizari/operator, incasari/gestiuni, vanzari/clienti si multe altele.

Rapoartele zilnice necesare sunt la dispozitia ta

Rapoartele zilnice necesare sunt la dispozitia ta

Pentru un management eficient intr-o afacere cu mai multe locatii, specialistii Expressoft iti recomanda integrarea aplicatiei software myCheck Quick Service cu o gama larga de produse hardware de cea mai noua generatie:

 • sisteme integrate touchscreen
 • monitoare touchscreen
 • cititoare de amprenta
 • cititoare coduri bare
 • cititoare carduri
 • sertare bani
 • cantare
 • afisaj clienti
 • imprimante note
 • imprimante fiscale
 • imprimante etichete
 • case de marcat

Raportare online

In functie de nevoile tale, gasesti o multitudine de rapoarte si statistice referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

CRM/Fidelizare

CRM (Customer Relationship Management) este un modul complex, in care sunt cuprinse toate informatiile referitoare la baza de date de ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Pontaj angajati

Pentru a gestiona cu usurinta activitatea personalului tau, dar mai ales pentru a mentine o evidenta clara a modalitatii de desfasurare ... [Citeste tot]


Mai multe detalii