Software vanzare pentru Saloane de infrumusetare
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta sau Vezi versiunea standard

Ideala pentru un business de succes

Orice afacere pentru a se dezvolta are nevoie de implementarea unor solutii performante de vanzare, gestiune si management pentru ca este absolut vital sa existe o evidenta clara, corecta si exacta, in orice moment, a afacerii tale. Vremea in care toata evidenta se tinea cu creionul pe caiet a apus demult, iar astazi ne bucuram de o viziune moderna si eficienta, pe care trebuie sa o integrezi in cadrul afacerii tale pentru a beneficia de succesul dorit.

Aplicatia Expressoft myCheck Beauty este solutia pentru afacerile de tip salon de infrumusetare, solar, spa, coafor, manichiura, pedichiura sau frizerie. Pentru ca este foarte important sa te ridici la nivelul asteptarilor clientilor tai, iata cateva dintre beneficiile pe care ti le poate aduce aplicatia noastra: informatiile sunt stocate online si disponibile prin acces securizat; exista rapoarte cu toate informatiile necesare; incasarile sunt grupate pe intervale orare, zile ale saptamanii, servicii, saloane; management al angajatilor si autentificare pe baza de amprenta.


Identifici cu usurinta clientii

Datorita integrarii solutiei noastre de vanzare cu centrala ta telefonica, clientii fideli sunt identificati cu usurinta, informatiile acestora din fisa de client fiind afisate in momentul primirii apelului telefonic. De asemenea, poti crea rapid si facil din aplicatie, fise de client pentru clientii noi care te apeleaza pentru prima data.

Creezi pachete de servicii pentru clientii tai

Rapid si facil creezi in aplicatie pachete de servicii pentru clientii tai la preturi speciale, astfel incat acestia sa poata alege ceea ce isi doresc si li se potriveste. Mai mult, poti alege categoriile de clienti care sa beneficieze de pachetele speciale create pentru ei!

Fidelizezi clientii

Pentru ca aplicatia iti permite sa administrezi usor baza de date a clientilor fideli, poti cu usurinta sa stabilesti si sa descoperi care sunt serviciile preferate de acestia. Stiind toate aceste informatii, si utilizand aplicatia myCheck Beauty, poti genera campanii de fidelizare care sa se bucure de succes.

Principalele functionalitati

Elimini activitatile inutile

Elimini activitatile inutile

Cu ajutorul aplicatiei myCheck Beauty, serviciile prestate si produsele achizitionate se pot transforma cu usurinta in bonuri fiscale sau note de plata, eliminand necesitatea reintroducerii serviciilor sau a produselor la momentul platii.

Emiti factura fiscala direct din POS

Emiti factura fiscala direct din POS

Dupa tiparirea bonului fiscal, poti emite factura fiscala direct din POS, reducand astfel semnificativ timpul alocat scrierii facturii fiscale, intrucat aplicatia Expressoft myCheck preia automat informatiile clientului din baza de date.

Vizualizezi statistici in zona de marcaj

Vizualizezi statistici in zona de marcaj

Pentru ca tu sa ai la indemana informatiile relevante pentru a lua rapid deciziile de fidelizare potrivite, in zona de marcaj poti vizualiza statistici pe client. Astfel, sunt afisate informatii precum: prima vizita, ultima vizita, total incasari, ultimul prestator sau numar total de vizite.

Clientii beneficiaza de promotii

Clientii beneficiaza de promotii

Clientul se va simti privilegiat atunci cand va primi o reducere sau cand va avea posibilitatea sa isi foloseasca punctele acumulate pentru a achita serviciile. Poti gestiona: acumulare de puncte bonus, oferte din partea casei, vouchere si gift card-uri sau discount-uri de fidelitate.

Inveti usor cum se foloseste aplicatia

Inveti usor cum se foloseste aplicatia

Cu o interfata intuitiva, aplicatia noastra se va dovedi a fi usor de folosit chiar din primele zile de la utilizare. De acum, fluctuatiile de personal nu vor mai afecta activitatea, deoarece angajatii vor invata sa utilizeze aplicatia cu usurinta, rapid si in mod intuitiv.

Accesezi instant rapoartele de care ai nevoie

Accesezi instant rapoartele de care ai nevoie

Persoanele autorizate au acces imediat la rapoartele relevante direct din POS, insa beneficiaza si de posibilitatea de a le primi direct prin SMS sau prin e-mail. Managerul locatiei poate vizualiza in mod rapid diferite rapoarte sau poate primi notificari prin SMS ori de cate ori utilizatorii inregistreaza diverse actiuni de tipul: void, discount, oferte etc.

Utilizezi aplicatii software complementare din suita Expressoft

Utilizezi aplicatii software complementare din suita Expressoft

Ai la dispozitie un set de aplicatii complementare care extind functionalitatea solutiei Expressoft myCheck Beauty. Trimiti automat informatii spre aplicatia de gestiune myBusiness sincronizand date financiare, resurse, promotii, baze de date, comportamente de consum, rapoarte; oferi posibilitatea de a plasa comenzi online folosind aplicatiile myShop.

Raportare online

In functie de nevoile tale, gasesti o multitudine de rapoarte si statistice referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

CRM/Fidelizare

CRM (Customer Relationship Management) este un modul complex, in care sunt cuprinse toate informatiile referitoare la baza de date de ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Pontaj angajati

Pentru a gestiona cu usurinta activitatea personalului tau, dar mai ales pentru a mentine o evidenta clara a modalitatii de desfasurare ... [Citeste tot]


Mai multe detalii