Software vanzare pentru Retail
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta sau Vezi versiunea standard

Solutie vanzare Cloud pentru Retail

Pentru afacerile aflate intr-o continua dezvoltare este necesar sa se integreze o solutie de vanzare profesionala care sa sustina in mod eficient intreaga activitate desfasurata. Daca esti in cautarea unei solutii software complete pentru dezvoltarea afacerii tale, atunci esti in locul potrivit.

Solutia ideala pentru un business de succes!

In functie de dimensiunea business-ului tau, aplicatiile Expressoft te ajuta in preluarea si gestionarea chiar si a celor mai complexe cerinte din partea clientilor. Aplicatiile Expressoft sunt reprezentate de solutii software rapide, moderne, usor de utilizat si intuitive, dotate si cu un sistem complet de utilitati.

Aplicatia Expressoft myCheck Retail vine in intampinarea business-ului tau cu un soft de ultima generatie, concentrat pe simplitate in operare si rapiditate. Pentru ca stim cat de important este sa menti controlul asupra vanzarilor din magazinul tau si in acelasi timp iti doresti sa fluidizezi activitatea la punctul de vanzare, astfel incat sa poti deservi mai multi clienti intr-un timp mai rapid si mai placut, Expressoft myCheck Retail este solutia perfecta pentru a-ti gestiona cat mai eficient afacerea.


Rezervi stocuri pentru clienti si inregistrezi avansuri

Cu siguranta clientii tai vor fi incantati sa descopere ca pot rezerva articolele dorite in magazinul tau iar avansul pe care il lasa in acest scop este inregistrat facil si rapid in aplicatie, in contul de client. Astfel, asiguri disponibilitatea ta pentru a oferi clientilor servicii calitative care le indeplinesc asteptarile!

Fidelizezi clientii

Avand posibilitatea de a emite si de a utiliza vouchere, poti organiza campanii promotionale complexe si administrate din interior. Astfel, vei atrage tot mai multi clienti in magazinul tau si vei putea apoi sa ii fidelizezi prin utilizarea instrumentelor de loializare existente.

Scanezi rapid produsele

Produsele sunt receptionate, identificate si vandute foarte rapid, datorita folosirii sistemului de coduri de bare care sunt scanate cu ajutorul cititorului de coduri de bare, ceea ce permite eliminarea erorilor de operare si prelucrarea unui volum foarte mare de date, intr-un timp scurt.

Video solutie software pentru retail

Principalele functionalitati

Functionalitatile aplicatiilor Expressoft te ajuta in preluarea si gestionarea chiar si a celor mai complexe cerinte din partea clientilor tai.

Verifici disponibilitatea produselor

Verifici disponibilitatea produselor

Cu foarte multa usurinta, poti veni in intampinarea clientilor tai si in acelasi timp le poti oferi asistenta necesara in vederea achizitionarii viitoarelor produse. Disponibilitatea produselor se poate verifica direct din softul myCheck Retail, in functie de caracteristicile cautate. De asemena, poti verifica cu usurinta exitenta unui anumit produs in stoc conform culorii sau marimii acestuia.

Administrezi cu rapiditate returul de produse

Administrezi cu rapiditate returul de produse

Daca un produs a fost adaugat din greseala sau daca clientul s-a razgandit in ceea ce priveste achizitionarea unui produs, ai posibilitatea sa dai spre retur un anumit produs intr-un mod simplificat. Orice retur este contorizat si poate fi regasit in cadrul raportului specific pus la dispozitie de aplicatie.

Emiti factura fiscala direct din POS

Emiti factura fiscala direct din POS

Dupa tiparirea bonului fiscal, poti emite factura fiscala direct din POS, reducand astfel semnificativ timpul alocat scrierii facturii fiscale, intrucat aplicatia Expressoft Check preia automat informatiile clientului din baza de date. Factura se poate tipari folosind imprimanta de note de plata.

Inveti usor cum se foloseste aplicatia

Inveti usor cum se foloseste aplicatia

Avand o interfata intuitiva, aplicatia Expressoft myCheck Retail va reduce in mod semnificativ timpul de invatare si de operare al acesteia, dovedindu-se a fi usor de folosit chiar dupa primele zile.

Accepti diferite metode de plata

Accepti diferite metode de plata

Clientii au posibilitatea sa plateasca in numerar, cu tichete de masa si gift- card-uri; pot achita cu cardul bancar sau chiar si cu telefonul mobil, astfel avand acces la cele mai moderne metode de plata.

Organizezi promotii de succes

Organizezi promotii de succes

Solutia Expressoft myCheck Retail vine in sprijinul tau si iti ofera posibilitatea sa lansezi produse noi, sa reduci stocurile pentru produsele mai vechi sau sa cresti fluxul de clienti.

Emiti etichete

Emiti etichete

Pentru a le oferi clientilor tai informatii exacte despre fiecare produs, beneficiezi de posibilitatea de a emite etichete continand informatii despre produse. Stim cat este de important sa ai clienti ce sunt la curent cu fiecare produs din magazinul tau!

Administrezi proprietati multiple

Administrezi proprietati multiple

Cu ajutorul aplicatiei Expressoft myCheck Retail ai acces la o baza de date centralizata. In momentul in care afacerea ta se va dezvolta, iti va fi foarte usor sa adaugi terminale sau chiar locatii noi. In ceea ce priveste informatiile referitoare la preturi, produse sau promotii, acestea se vor sincroniza automat; de asemenea centralizand baza de date vei putea emite in continuare promotii personalizate tuturor clientilor.

Accesezi instant rapoartele de care ai nevoie

Accesezi instant rapoartele de care ai nevoie

Persoanele autorizate au acces imediat direct din POS sau de pe tableta sau de pe mobil la rapoartele relevante: vanzari pe ora, vanzari pe utilizatori, vanzari pe metoda de plata, vanzari pe intervale de timp, statistici pe zi.

Integrezi echipamente hardware

Integrezi echipamente hardware

Expressoft myCheck Retail poate fi integrata cu o gama larga de produse hardware de cea mai noua generatie:

 • sisteme integrate touchscreen
 • monitoare touchscreen
 • cititoare coduri bare
 • cititoare carduri
 • sertare bani
 • cantare
 • afisaj clienti
 • imprimante note
 • imprimante fiscale
 • imprimante etichete
 • case de marcat
Utilizezi aplicatii software complementare din suita Expressoft

Utilizezi aplicatii software complementare din suita Expressoft

Ai la dispozitie un set de aplicatii complementare ce vor extinde functionalitatea solutiei expressoft myCheck Retail. Trimiti automat informatii spre aplicatia de gestiune myBusiness sincronizand date financiare, resurse, promotii, baze de date, comportamente de consum, rapoarte.

Stoc si inventar

Aplicatia Expressoft pentru evidenta stocului si a inventarului te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Raportare online

In functie de nevoile tale, gasesti o multitudine de rapoarte si statistice referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

CRM/Fidelizare

CRM (Customer Relationship Management) este un modul complex, in care sunt cuprinse toate informatiile referitoare la baza de date de ... [Citeste tot]


Mai multe detalii