Software vanzare pentru Restaurant
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta sau Vezi versiunea standard

Un ingredient de succes pentru restaurantul tau

Daca esti in cautarea unei solutii software complete pentru dezvoltarea restaurantului tau, atunci esti la locul potrivit. In functie de dimensiunea business-ului tau, aplicatiile Expressoft te ajuta in preluarea si gestionarea chiar si a celor mai complexe comenzi.

Expressoft myCheck este o solutie software rapida, moderna, intuitiva

Dotata cu un set complet de functionalitati, aplicatia Expressoft myCheck destinata unui restaurant cu mai multe locatii (cloud) este usor de utilizat integrand perfect echipamentele hardware, modulul de rezervari, CRM si multe altele. Pentru afacerile din domeniul HoReCa, aflate intr-un proces continuu de dezvoltare, se simte nevoia implementarii unui sistem competent care sa sustina eficient intreaga activitate.

Este necesara o viziune de asamblu a tuturor operatiunilor ce se desfasoara intr-o locatie astfel incat comunicarea dintre departamente sa fie facilitata prin diferite instrumente utile. Accesul simultan la multiple sisteme POS, vizualizarea situatiei materiilor prime, loializarea clientilor si impartirea unei comenzi la mai multi clienti de la aceeasi masa sunt cateva dintre functionalitatile unei solutii de vanzare cloud pentru restaurant.


Management eficient

Administrezi corect vanzarile, stocurile si te concentrezi pe oferirea unei experiente placute clientilor tai.

Flexibilitate

Elementele si setarile predefinite ale aplicatiei pot fi personalizate in functie de fiecare tip de afacere.

Fidelizarea clientilor

Implementeaza campanii promotionale de fidelizare. Cu siguranta, clientii vor reveni in locatia ta!

POS Software vanzare Restaurant Tutorial

Principalele functionalitati

Aplicatia Expressoft myCheck ofera un real suport in activitatea de vanzare a restaurantelor cloud, oferind cele mai complexe functionalitati pentru a usura munca intregului personal.

Flexibilitatea aplicatiei

Flexibilitatea aplicatiei

Fiecare afacere are cerintele ei specifice, asadar aplicatiile destinate restaurantelor cloud au fost gandite intr-o maniera flexibila cu elemente si setari predefinite. Ai posibilitatea sa optezi pentru un profil prestabilit sau sa-ti configurezi unul nou.

Administrezi cu usurinta avansurile platite de clienti

Administrezi cu usurinta avansurile platite de clienti

myCheck Restaurant asigura managementul eficient al avansurilor incasate de la clienti. Iti poti asigura clientii ca vor beneficia de produsul comandat prin incasarea unui avans de la acestia, iar in momentul livrarii produsului, clientul va trebui sa plateasca doar diferenta. In momentul achitarii avansului, clientul va primi un bon care permite identificarea imediata a acestuia pe baza scanarii unui QR cod.

De exemplu, daca un client doreste sa cumpere un tort pentru fiica lui a carei aniversare este peste trei zile, acesta il poate comanda din timp, platind un anumit avans si asigurandu-se astfel ca in ziua dorita va putea ridica tortul fara probleme. Astfel, atat tu, cat si clientul tau veti avea certitudinea ca tranzactia va avea loc la momentul stabilit.

Organizezi servirea clientilor la masa

Organizezi servirea clientilor la masa

Activand functionalitatea de marcaj pe scaun, ospatarii vor sti ce a comandat fiecare persoana chiar si de la o masa cu multi clienti. Vor evita astfel intreruperile si intrebarile de clarificare, deranjante pentru clientii care se afla in mijlocul unor conversatii importante. Astfel, aplicatia te ajuta sa dai o nota de profesionalism serviciilor oferite.

De exemplu, la o intrunire de 20 de persoane care iau masa in restaurantul tau, ospatarul va sti exact cine a comandat apa minerala si cine a comandat apa plata.

Fidelizezi clientii

Fidelizezi clientii

myCheck Table Service poate gestiona oferte din partea casei, vouchere si gift card-uri, discount-uri de fidelitate, tichete de masa sau plati cu puncte de loialitate. Clientul tau se va simti privilegiat atunci cand va beneficia de o reducere pe baza cardului de fidelitate sau a contului myPlaces.

Cand introduci un produs nou in meniu este esential sa incurajezi clientii sa il incerce. Poti face acest lucru oferind un discount pe produs sau asociindu-l cu un produs foarte popular si oferind un discount pe o selectie de produse.

Accepti cu usurinta metode variate de plata

Accepti cu usurinta metode variate de plata

Clientii tai pot plati cu telefonul mobil, numerar, card de credit, tichete de masa, vouchere si altele. Acestia vor beneficia de cele mai moderne metode de plata.

Organizezi produsele si optimizezi marcajul

Organizezi produsele si optimizezi marcajul

Pentru ca stim cat de important este ritmul de preluare a comenzilor iti punem la dispozitie o serie de filtre care te ajuta sa gasesti mai repede categoriile si produsele comandate. Poti, de asemenea, crea o categorie speciala in care sa introduci doar produsele favorite.

De exemplu, poti naviga cu usurinta intre produsele pentru mic dejun, produsele de la bar sau cele de la bucatarie.

Separi si combini comenzi

Separi si combini comenzi

Separi sau combini cu usurinta notele de plata pentru a veni in intampinarea cerintelor diverse ale clientilor. Daca un grup de clienti a cerut o nota comuna, dar unul dintre ei se razgandeste, poti separa consumatia sa pe o nota distincta. Daca un client se hotaraste sa plateasca el intreaga consumatie, situatia se va rezolva la fel de usor, prin accesarea unui singur buton.

Organizezi mai bine rezervarile si alocarea meselor potrivite

Organizezi mai bine rezervarile si alocarea meselor potrivite

Poti determina precis, in orice moment, care este disponibilitatea de a face o rezervare, raspunzand astfel prompt si cu sugestii potrivite clientilor care doresc sa isi rezerve o masa in restaurantul tau. Vei avea astfel siguranta ca rezervarile tale nu se suprapun si ca mesele libere sunt alocate corect in functie de numarul de persoane anuntat.

Selectezi cu usurinta topping-uri variate pentru produse

Selectezi cu usurinta topping-uri variate pentru produse

Marchezi cu usurinta diferite asocieri preferate pentru produsele de baza. Aplicatia iti propune automat topping-urile disponibile. De exemplu, pentru o pizza poti selecta cantitate dubla de ciuperci si poti de asemenea, adauga un alt produs care nu exista in reteta initiala, cum ar fi ardei rosii.

Trimiti automat bonurile la sectii

Trimiti automat bonurile la sectii

La salvarea unei comenzi se transmit automat bonurile catre diferitele sectii cu informatiile corespunzatoare, inclusiv cele legate de modalitatea de preparare, ordinea de servire si numarul scaunului de la masa pentru care este adresata comanda.

Facilitezi comunicarea interna

Facilitezi comunicarea interna

Trimiti mesaje predefinite sau personalizate direct de pe POS catre diferite departamente ale localului. Atunci cand este o situatie mai speciala si trebuie sa transmiti rapid un mesaj catre colegii tai de la alte departamente poti selecta un mesaj predefinit sau poti crea unul nou.

Vizualizezi si personalizezi retete si modalitati de preparare

Vizualizezi si personalizezi retete si modalitati de preparare

Vizualizeazi retetele complete ale diferitelor produse. Modifici retetele sau modalitatile de preparare in functie de dorintele clientilor.

In situatia in care un client solicita mai multa smantana sau o supa foarte fierbinte poti transmite imediat aceste informatii catre bucatarie sau bar prin accesarea unei singure ferestre.

Aplici actiuni simultane pe o selectie de produse dintr-o comanda

Aplici actiuni simultane pe o selectie de produse dintr-o comanda

Poti aplica aceeasi actiune simultan pe mai multe produse din cadrul unei comenzi mai mari. De exemplu, atunci cand ai o comanda de 10 produse, poti aplica discount doar pe 2 dintre acestea. De asemenea, poti anula sau poti plati concomitent doar anumite produse dintr-o comanda.

Integrezi Kitchen Screen

Integrezi Kitchen Screen

Aplicatia Kitchen Screen este o solutie care inlocuieste imprimanta din bucatarie cu un monitor care are rolul de a afisa comenzile care trebuie sa fie onorate. Aceasta aplicatie este conceputa pentru a simplifica procesul de luarea, partajare, urmarire si livrare in timp util a comenzilor.

Setezi drepturi de acces

Setezi drepturi de acces

Aplicatia iti ofera posibilitatea sa stabilesti drepturi de acces pe grupuri de utilizatori pentru anumite module sau functionalitati. De asemenea, ai posibilitatea sa restrictionezi accesul astfel incat numai anumiti utilizatori vor putea folosi optiuni de tipul: Void, Discount, Oferte din partea casei, Transfer, etc.

Aceasta functie este utila atunci cand lucrezi cu operatori noi, in perioada de pregatire sau cand doresti sa mentii un control strict asupra anumitor functionalitati.

Accesezi instant rapoartele de care ai nevoie

Accesezi instant rapoartele de care ai nevoie

Persoanele autorizate pot accesa imediat rapoarte relevante direct din POS sau le pot primi automat prin e-mail sau SMS. Managerul locatiei poate vizualiza in mod rapid diferite rapoarte sau poate primi notificari prin SMS ori de cate ori utilizatorii inregistreaza diverse actiuni de tipul: void, discount, oferte etc.

Pe baza unui cont de acces foarte bine securizat, ai acces la o gama variata de rapoarte, direct de pe tableta sau mobilul tau: Vanzari pe ora, Durata medie a timpului de servire, Vanzari pe nota de plata, Vanzari pe clienti, Vanzari pe centre de venit, Vanzari pe utilizatori, Vanzari pe metoda de plata, Vanzari pe intervale de timp, Statistici pe zi, Statistici pe clienti, Trenduri si multe altele.

Integrezi echipamente hardware

Integrezi echipamente hardware

Expressoft myCheck Restaurant poate fi integrata cu o gama larga de produse hardware de cea mai noua generatie:

 • sisteme integrate touchscreen
 • monitoare touchscreen
 • cititoare coduri bare
 • cititoare carduri
 • sertare bani
 • cantare
 • afisaj clienti
 • imprimante note
 • imprimante fiscale
 • imprimante etichete
 • case de marcat
Utilizezi aplicatii software complementare din suita Expressoft

Utilizezi aplicatii software complementare din suita Expressoft

Iti punem la dispozitie un set de aplicatii complementare care extind functionalitatea solutiei expressoft myCheck Table Service. Acestea sunt Wireless POS, myBusiness, myShop. Trimiti automat informatii spre aplicatia de gestiune myBusiness sincronizand date financiare, resurse, promotii, baze de date, comportamente de consum, rapoarte.

Eficientizezi intr-o si mai mare masura timpul de operare al comenzilor folosind solutia Wireless Check si preluand comenzi direct de pe dispozitivele PDA, smartphone sau tableta. Promovezi localul si ofertele speciale folosind aplicatiile myShop.

Testimoniale

"Softul de la Expressoft ma ajuta in fiecare zi sa vad exact situatia vanzarilor, sa vad situatia materiilor prime, sa am o analiza de profit a preparatelor si a ospatarilor, foarte important in ... [Citeste tot]
Dl. Florin Marin

Dl. Florin Marin

Manager General, Trattoria Arte Pasta

Administrarea afacerii

Solutia cloud de management si raportare este dedicata managerilor care isi doresc sa administreze centralizat afacerile cu ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Stoc si inventar

Aplicatia Expressoft pentru evidenta stocului si a inventarului te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Raportare online

In functie de nevoile tale, gasesti o multitudine de rapoarte si statistice referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, ... [Citeste tot]


Mai multe detalii