Raportare online
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta

Centralizata, corecta, completa

In cadrul aplicatiei de management myBusiness, gasesti o multitudine de rapoarte si statistici referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, centrele de venit si relationarea cu clientii tai.

Tipurile de rapoarte disponibile privesc: vanzarile, activitatea si pontajul angajatilor tai, stadiul programelor de loialitate implementate, indicatori de performanta a angajatilor, facturile emise din POS, rapoarte generale de POS precum si posibilitatea de a-ti crea propriul raport.

Acestea pot fi accesate online, folosind orice dispozitiv care are o conexiune la internet. Astfel, din orice colt al lumii, te poti conecta rapid si in deplina siguranta in contul tau pentru a vedea cum se desfasoara afacerea ta.

De asemenea, in functie de nevoile tale, toate rapoartele pot fi exportate in format excel sau pdf, pentru alte analize contabile ulterioare, specifice fiecarui business.


Avantajele modulului Raportare

Alegi perioada de raportare dorita

Alegi perioada de raportare dorita

In functie de nevoile tale de analiza si procesare a datelor, poti alege perioada de timp pentru care sa fie generat raportul. Mai mult, poti alege ca filtrarea datelor sa fie facuta pe zile calendaristice sau pe zile de lucru inchise conform Z-ului.

Compari rapoarte

Compari rapoarte

Pentru a observa cat mai clar diferentele aparute in dezvoltarea afacerii tale, poti alege sa compari rapid diferite perioade de timp pentru acelasi tip de informatie. Astfel, vei putea face analize detaliate privind ritmul de crestere al vanzarilor, gradul de eficienta a personalului sau procentele de fidelizare a clientilor pe termen mediu si lung.

Afisezi rapoarte pe fiecare locatie

Afisezi rapoarte pe fiecare locatie

Pentru a sti in orice moment cum se desfasoara activitatea dintr-o anumita locatie sau pentru a face analize de business, poti filtra orice raport astfel incat acesta sa afiseze informatiile dorite doar pentru o locatie sau pentru o selectie de locatii.

Primesti pe e-mail  rapoarte recurente

Primesti pe e-mail rapoarte recurente

Aplicatia iti permite sa setezi transmiterea rapoartelor care te intereseaza pe adresa ta de email. In plus, alegi formatul in care raportul sa fie transmis: pdf, excel sau CSV si setezi parametrii de retransmitere regulata a acestor rapoarte actualizate.

Setezi instrumente grafice

Setezi instrumente grafice

Mai mult, accesezi rapid informatiile centralizate, intrucat aplicatia noastra iti pune la indemana dispozitive (widget) care pot fi personalizate in functie de nevoile tale, astfel incat acestea sa iti prezinte totaluri ale incasarilor pe clienti sau locatii, totaluri ale discount-urilor sau totaluri ale notelor de plata, precum si grafice liniare sau radiale.

Creezi rapoarte personalizate

Creezi rapoarte personalizate

In orice moment, poti alege sa iti creezi sa iti personalizezi propriile rapoarte, folosind filtrele si criteriile de selectie puse la dispozitie in aplicatie. Daca doresti, poti face public pentru toti utilizatorii contului raportul creat de tine, sau poti alege sa il pastrezi privat, fiind disponibil doar in contul tau de utilizator.

Accesezi rapoarte utile

Accesezi rapoarte utile

Toate rapoartele din cadrul acestei aplicatii sunt structurate pe diferite categorii de interes: general, clienti, produse, utilizatori, intervale orare si tu poti alege cu usurinta ce tip de raport sa accesezi pentru a vedea informatiile care te intereseaza intr-un format prietenos si usor de utilizat.

Primesti informatii specifice

Primesti informatii specifice

Toate datele cuprinse in rapoarte sunt organizate pe arii specifice, astfel incat sa primesti spre analiza cele mai detaliate informatii. De exemplu, pentru a sti cum se deruleaza vanzarile in locatiile tale sunt disponibile rapoarte de tipul: Vanzari pe produs, pe locatii, pe metode de plata, centre de venit, ore sau intervale de timp.

In cadrul aplicatiei, rapoartele generale sunt prezentate pe diverse tipologii, astfel incat informatia finala sa poata fi usor verificata, comparata si analizata. Cele trei tipologii de rapoarte sunt:

Rapoartele tip pivot sunt extrem de usor de personalizat, astfel incat sa iti afiseze in functie de parametrii pe care ii selectezi, situatiile si statisticile dorite.

Rapoartele tabelare iti prezinta informatiile structurate sub forma unui tabel standardizat, asupra caruia se pot aplica filtrele prestabilite.

Rapoartele de tip POS sunt rapoartele generale care sunt de obicei emise din POS si care iti prezinta situatia vanzarilor din locatiile tale.

Utilizand aplicatiile Expressoft ai certitudinea ca vei beneficia intotdeauna de cele mai noi tehnologii si solutii din domeniul HoReCa pentru dezvoltarea organica si exponentiala a business-ului tau!

CRM/Fidelizare

CRM (Customer Relationship Management) este un modul complex, in care sunt cuprinse toate informatiile referitoare la baza de date de ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Promotii

Alegi cu usurinta, promotiile pe care le consideri potrivite, dintre cele disponibile in cadrul modului, pentru a fideliza clientii pe ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Servire rapida

Pentru a gestiona in mod corect si prompt comenzile, chiar si in intervalele aglomerate si pentru a organiza eficienta personalului ... [Citeste tot]


Mai multe detalii