Promotii
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta

Fidelizarea clientilor nu a fost nicicand atat de simpla!

Intr-o industrie atat de dinamica precum cea HoReCa, este necesar sa ai instrumentele potrivite, cu ajutorul carora sa iti creezi strategiile de marketing potrivite pentru fidelizarea pe termen mediu si lung a clientilor tai, dar si pentru atragerea de noi clienti!

Cu ajutorul modulului “Promotii si fidelizare clienti” ai la dispozitie o serie de functionalitati indispensabile pentru atingerea obiectivelor de Vanzari si Marketing pe care ti le-ai stabilit.


Dispui de multiple instrumente de fidelizare a clientilor tai

Cu siguranta iti doresti sa folosesti cele mai potrivite metode pentru a-ti surprinde in mod placut clientii, astfel incat acestia sa isi doreasca sa revina in locatia ta. In cadrul acestui modul poti alege din multiplele optiuni de fidelizare puse la dispozitie: Emiterea de Voucher-e sau carduri cadou care pot fi oferite de catre clientii tai, prietenilor lor, promotii sau fidelizare automata care sa te ajute in cresterea vanzarilor si a profitului tau.

Automatizezi procesul de fidelizare a clientilor

De indata ce ai terminat de configurat in cadrul modulului instrumentele de fidelizare, poti avea garantia faptului ca acestea vor fi aplicate automat, doar in conditiile setate de tine.

Setezi instrumentele de fidelizare asa cum iti doresti

Poti seta cu usurinta toate coordonatele promotiilor pe care le administrezi: durata promotiei, clientii carora I se adreseaza, produsele sau categoriile de produse la care se aplica, sau locatiile in care este valabila. Astfel, una dintre promotii poate fi, de exemplu, valabila doar in doua din cele 5 locatii ale tale, in vreme ce alte trei promotii se pot desfasura doar in intervalele de timp selectate si sunt disponibile doar pentru categoriile de clienti stabilite de tine.

Avantajele modulului Promotii

Promotii variate

Alege cu usurinta, in functie de strategia ta de Vanzari, promotiile pe care le consideri potrivite, dintre cele disponibile in cadrul modului. Dintre acestea, exemplificam doar doua:

Cumperi produse de o anumita valoare si primesti produse cu discount sau pret special

Cumperi produse de o anumita valoare si primesti produse cu discount sau pret special

Aceasta promotie ofera posibilitatea de a oferi discount-uri sau preturi speciale pentru diferite produse, de fiecare data cand nota de plata atinge valorile setate in cadrul promotiei.

De exemplu, putem seta o promotie astfel incat clientii din categoria Standard sa poata primi un produs la pretul promotional de 0 Ron, de fiecare data cand valoarea notei de plata ajunge la 100 Ron.

Cumperi X si primesti Y cu discount

Cumperi X si primesti Y cu discount

Aceasta promotie ofera posibilitatea de a oferi discount-uri sau preturi speciale pentru diferite produse, de fiecare data cand clientii achizitioneaza produse in combinatia specificata in promotie.

De exemplu, putem seta o promotie astfel incat clientii din categoria Gold sa primeasca un discount de 10% pentru produsul A si un discount de 5% pentru produsul B pentru situatiile in care clientul cumpara ambele produse pe acelasi bon.

Un alt exemplu: putem activa o promotie astfel incat clientii din categoria Standard sa primeasca un discount de 10% pentru produsele A,B, si C, pentru situatiile in care clientul cumpara toate aceste produse pe acelasi bon.

Oferi Gift Card-uri / Voucher-e / Puncte bonus

Oferi Gift Card-uri / Voucher-e / Puncte bonus

Fara efort gestionezi pentru clientii tai oferte din partea casei, vouchere, gift-card-uri, discount-uri de fidelitate sau plati cu puncte de loialitate. Prin emiterea si oferirea de vouchere vei atrage tot mai multi clienti in locatia ta si de asemenea vei putea sa ii fidelizezi. Activarea acestor campanii complexe iti vor asigura reintoarcerea clientilor in locatie.

Fidelizare automata!

Fidelizare automata!

Pe baza incasarilor calculate pe o perioada de timp definita, se pot stabili categorii distincte de clienti, precum si discount-ul aferent fiecarei categorii. In functie de volumul si recurenta activitatii de cumparare a fiecarui client, acesta poate accede automat la o categorie superioara sau poate fi redistribuit intr-o categorie inferioara, daca setarile au fost astfel definite.

Livrari la domiciliu

Livrezi la timp si fara greseala produsele solicitate de clientii tai! In plus, acestia pot comanda online, datorita integrarii cu ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Supermarket

Cu ajutorul functionalitatilor potrivite activitatii dintr-un supermarket, vei beneficia de viteza, corectitudine si gestionare ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Retail

Aplicatia Expressoft myCheck Retail vine in intampinarea business-ului tau cu un soft de ultima generatie, concentrat pe simplitate in ... [Citeste tot]


Mai multe detalii