Pontaj angajati
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta

Productiv, concis si practic

Cu siguranta iti doresti o afacere frumoasa si de succes! Pe langa serviciile de calitate si satisfacerea tuturor clientilor ce iti pasesc pragul este foarte important sa administrezi cu usurinta si in mod practic personalul cu care lucrezi. Calitatea afacerii tale te va diferentia pe piata, iti va asigura in mod constant o clientela fidela si te va conduce catre un business profitabil pe termen lung!

Pentru a gestiona cu usurinta activitatea personalului tau, dar mai ales pentru a mentine o evidenta clara a modalitatii de desfasurare a programului angajatilor, Expressoft vine in intampinarea ta cu o solutie ce te va ajuta sa te concentrezi pe mobilitate si productivitate.


Principalele functionalitati

Aplicatia "Pontaj Angajati" va usura munca intregului personal, va eficientiza modul in care acestia lucreaza, iar tu vei avea date concrete si concise privind fiecare zi de activitate a acestora.

Evidenta timpului efectuat de fiecare angajat

Evidenta timpului efectuat de fiecare angajat

In cadrul softului, angajatii se pot loga fie cu ajutorul parolei, fie pe baza de amprenta pentru a-si putea autentifica toate activitatile din timpul programului, in mod personalizat. Modulul arata cu exactitate timpul efectiv lucrat de fiecare angajat dar si pauzele luate. De asemenea, in cadrul sistemului, se pot afisa orele de intrare la program a fiecaruia in parte cat si orele de plecare. Mai mult, angajatul poate alege cand isi incepe pauza de masa si cand o incheie.

Bonusarea angajatilor in functie de performanta acestora

Bonusarea angajatilor in functie de performanta acestora

Este foarte important sa poti avea actualizata chiar si performanta fiecarui angajat. Acest lucru este posibil datorita softului nostru. Avand la dispozitie informatiile referitoare la activitatea fiecarui angajat, poti evalua gradul de performanta al fiecaruia. Astfel, vei putea aloca cu usurinta bonusuri fiecarui angajat in functie de performantele sale, avand in vedere faptul ca programul permite ca fiecarui angajat sa i se acorde comisioane diferite in functie de tipul de produs/serviciu vandut.

Rapoarte pe operatori

Rapoarte pe operatori

Toate informatiile referitoare la angajati sunt integrate sub forma de rapoarte, pentru a se putea mentine o evidenta clara a timpilor de lucru si a pauzelor per utilizator. De asemenea, se pot seta drepturi diferite de acces, in ceea ce priveste formele de plata sau de operare, pentru fiecare angajat.

Rapoarte privind situatia vanzarilor pe operator

Rapoarte privind situatia vanzarilor pe operator

Ai o imagine clara, in timp real, asupra intregii activitati cu ajutorul unei game largi de rapoarte de vanzari pe operatori pe: forme de plata, pe gestiuni, pe produse, pe puncte de vanzare, pe valute (disponibil doar pentru alte tari). Aceste rapoarte sunt disponibile pentru profilele de tip Restaurant, Fast – Food sau Delivery.

Rapoarte privind serviciile prestate de fiecare angajat

Rapoarte privind serviciile prestate de fiecare angajat

Pentru ca la sfarsit de zi sa ai toate detaliile necesare inchiderii de zi, precum si realizarile lucratorilor tai ai la dispozitie Raportul de servicii prestate pe fiecare angajat. Acesta este disponibil pentru profilul Beauty si te ajuta sa administrezi cu precizie gradul realizarilor fiecarui angajat din salonul tau de infrumusetare.

Rapoarte privind parametrii livrarilor efectuate

Rapoarte privind parametrii livrarilor efectuate

Poti verifica cu usurinta felul in care functioneaza departamentul tau de operatiuni! Vei stii care sunt distantele parcurse de soferi, vei avea timpi medii de preparare si livrare si vei stii care sunt incasarile tale zilnice. Ai posibilitatea sa implementezi indicatori de performanta pentru soferi, pe care ii analizezi intr-un raport KPI, si poti alege astfel cum sa ii motivezi pe acestia sa livreze produsele in timp util. Aceste rapoarte sunt disponibile pentru profilul Delivery.

Toate rapoartele generate de aplicatiile noastre au la dispozitie diverse tipuri de filtrare, astfel incat sa fie emise potrivit nevoilor tale. In plus, orice raport poate fi exportat in format Excel pentru alte modificari ulterioare pe care le doresti!

Raportare online

In functie de nevoile tale, gasesti o multitudine de rapoarte si statistice referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Servire rapida

Pentru a gestiona in mod corect si prompt comenzile, chiar si in intervalele aglomerate si pentru a organiza eficienta personalului ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Saloane de infrumusetare

Aplicatia Expressoft myCheck Beauty iti permite sa administrezi usor baza de date a clientilor fideli si sa creezi promotii ... [Citeste tot]


Mai multe detalii