Solutia eficienta pentru crearea si gestionarea evenimentelor!

Solicita oferta

Expressoft Event

Este solutia completa pentru organizarea oricaror tipuri de evenimente: configurezi evenimentul, aloci resurse, transmiti oferta, generezi contractul, deschizi evenimentul in solutia de vanzare myCheck, marci produsele, emiti factura si bonul fiscal.

Indiferent de complexitatea evenimentului si de caracteristicile acestuia, Expressoft Event este solutia ta de incredere care te ajuta sa organizezi intotdeauna evenimente memorabile intr-un mod rapid si eficient.

Iti doresti mai mult control asupra fiecarui aspect al business-ului tau, mai mult timp liber pentru lucrurile care conteaza dar si un profit substantial la sfarsitul zilei? Organizeaza evenimentele cu Expressoft Event si iti poti lua afacerea cu tine, chiar si in vacanta!


Principalele functionalitati

Optimizezi timp & costuri

Reduci costurile si pierderile

In functie de preturile de achizitie, Expressoft Event calculeaza automat costurile si afiseaza adaosurile comerciale aferente pentru a sti in orice moment care este marja de negociere cu clientul si care sunt toate costurile asociate fiecarui eveniment pe care il organizezi in locatia ta. Ai astfel la indemana informatiile necesare pentru a face din fiecare eveniment unul de neuitat pentru clientii tai si profitabil pentru afacerea ta.

Vizualizezi diferitele status-uri ale comenzii

Planifici si modifici amenajarea meselor si a salilor in doar cateva secunde

Organizezi un eveniment important si nu vrei sa omiti nici un detaliu? Renunta la desene complicate si insemnari pe agenda! Cu Expressoft Event poti realiza scheme de amenajare a meselor si salilor pentru fiecare eveniment pe care il organizezi. Mai mult, pentru a-ti optimiza veniturile, poti seta valorile chiriei in functie de intervale de timp sau sezoane. Astfel, ai intotdeauna la indemana instrumentul necesar pentru cresterea afacerii tale.

Folosesti eficient timpul

Controlezi planificarea evenimentelor

Folosind aplicatia Expressoft Event, nu iti mai faci griji privind planificarea evenimentelor din locatia ta, alocarea resurselor sau posibilele erori de programare si comunicare. Vizualizezi planificarea pe zile a evenimentelor si poti stii in permanenta care este gradul de ocupare din orice zi a anului, pentru fiecare dintre locatiile tale. In plus, Expressoft Event te avertizeaza vizual privind evenimentele suprapuse dar si situatiile in care pretul de vanzare este sub pretul de cost, pentru ca tu sa sesizezi din timp aspectele care trebuiesc remediate si sa oferi clientilor tai cele mai bune servicii.

Stabilesti venitul minim dorit

Stabilesti venitul minim dorit

Expressoft Event te ajuta sa iti respecti planul de crestere a afacerii tale, pentru ca in cadrul aplicatiei, poti seta venitul minim per persoana, urmarit pentru fiecare locatie pe care o administrezi. Astfel iti poti optimiza profitul si dezvolta afacerea, oferind in acelasi timp clientilor tai evenimente memorabile, organizate impecabil.

Reduci timpul de pregatire a comenzilor

Folosesti eficient timpul

Datorita faptului ca Expressoft Event este usor de utilizat si adaptabila oricarui tip de eveniment, reduci semnificativ timpii de organizare, indiferent de complexitatea evenimentului, planifici si gestionezi resurse in timp real si cresti eficienta angajatilor tai. In plus, ai in orice moment informatii corecte referitoare la costuri, consumuri reale si valoare adaugata, pentru a lua mereu cele mai bune hotarari privind viitoarele proiecte.

*Solutia Expressoft Event functioneaza doar impreuna cu aplicatia de marcaj Expressoft myCheck si cu aplicatia de gestiune Expressoft Master.