Monitor in bucatarie
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta

Monitor in bucatarie – Cloud

Atunci cand timpul scurt de servire a clientilor este un obiectiv important pentru afacerea ta, cu siguranta ai nevoie de instrumentele potrivite pentru a-ti atinge scopul. Preluarea, distribuirea, urmarirea si servirea comenzilor in cel mai scurt timp posibil necesita utilizarea unor solutii informatice rapide si precise.

"Monitor in bucatarie" este o aplicatie care listeaza pe un monitor comenzile preluate de operatori de la clienti. Aceasta inlocuieste imprimanta de bonuri din bucatarie, facilitand afisarea rapida a comenzilor, in ordinea preluarii.

Listarea comenzilor se face pe masura ce acestea sunt receptionate iar bucatarii vor avea posibilitatea sa decida in mod corespunzator ordinea preluarii, distribuirii si urmaririi acestora.

Cu siguranta clientii tai vor aprecia timpul scurt de servire a comenzilor dar si faptul ca primesc exact ceea ce au cerut, intrucat aplicatia "Monitor in bucatarie" reduce riscul de a incurca componentele meniului.


Principalele functionalitati

Aplicatia Expressoft "Monitor in bucatarie" ofera multiple functionalitati utile in gestionarea rapida si corecta a comenzilor din bucatarie, fiind adaptabila fluxului de lucru si volumului activitatii din locatiile tale.

Citesti usor comenzile si poti adapta felul in care acestea sunt afisate

Citesti usor comenzile si poti adapta felul in care acestea sunt afisate

Aplicatia noastra iti pune la dispozitie doua modalitati usoare prin care angajatii din bucatarie pot vizualiza comenzile: afisajul tip lista si afisajul tip tabel. Afisajul tip lista prezinta toate comenzile ordonate una sub cealalta, fiecare fel de mancare fiind eliminat din lista pe masura ce a fost preparat, in vreme ce afisajul tip tabel prezinta comenzile succesiv, pe coloane, sub forma unui tabel, fiecare comanda fiind eliminata dupa ce toate felurile de mancare care o compun au fost preparate. Mai mult, ambele modalitati de listare vor afisa comenzile in ordinea preluarii lor.

Vizualizezi diferitele status-uri ale comenzii

Vizualizezi diferitele status-uri ale comenzii

In functie de tipul de afisare selectat, aplicatia emite o avertizare vizuala sau sonora atunci cand o noua comanda a intrat in lista de pe monitor. In plus, aplicatia avertizeaza vizual in culori prestabilite anumite modificari ale comenzii: adaugarea de noi produse in comanda, voidarea de produse sau depasirea timpului de preparare.

De asemenea, comenzile pot fi marcate ca ,inchise", atunci cand comanda a fost efectuata sau dupa ce aceasta a fost servita.

Integrezi tastatura speciala

Integrezi tastatura speciala

Moderna si rezistenta la conditiile de lucru din bucatarie, tastatura speciala pentru "Monitor in Bucatarie" faciliteaza comunicarea intre bucatarie si ospatari fiind folosita pentru navigarea usoara in lista de comenzi din aplicatie. Usor de utilizat si adaptabila unui spatiu restrans, aceasta tastatura are butoane care pot fi setate pentru eliminare comanda finalizata din sistem, sau pentru navigare in lista de comenzi.

Modificarea automata a status-ului comenzilor pe profilul Delivery

Modificarea automata a status-ului comenzilor pe profilul Delivery

Statusul fiecarei comenzi se modifica automat din “preluat” in “pregatit”, atunci cand bucataria marca produsul ca fiind finalizat. Pasul urmator este acela de a aloca soferul pentru livrarea comenzii, eliminand astfel timpii inutili care incarca fluxul de lucru.

Reduci timpul de pregatire a comenzilor

Reduci timpul de pregatire a comenzilor

Interfata prietenoasa si rapida a acestei aplicatii face ca toate comenzile preluate, sa fie reperate rapid si asimilate cu usurinta. In cazul unei voidari de produs, aplicatia transmite informare vizuala, pentru ca bucataria sa fie instiintata in timp util, evitand astfel, pierderile de stoc dar si de timp.

Reduci costurile

Reduci costurile

Costurile alocate consumabilelor se vor reduce substantial. Aplicatia este folosita ca mijloc de avertizare si informare vizuala, si poate inlocui utilizarea imprimantelor si a consumabilelor acestora cum ar fi rolele de hartie sau riboane.

Eficientizezi managementul locatiei

Eficientizezi managementul locatiei

Reducerea timpului de asteptare si loializarea clientilor vor duce la cresterea vanzarilor, datorita beneficiilor pe care aplicatia ti le pune la dispozitie. Cu ajutorul acesteia, vei reduce riscul de a incurca comenzile si vei dispune de o mai buna organizare a activitatii afacerii tale.

Stoc si inventar

Aplicatia Expressoft pentru evidenta stocului si a inventarului te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Raportare online

In functie de nevoile tale, gasesti o multitudine de rapoarte si statistice referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Restaurant

Aplicatia Expressoft myCheck pentru Restaurant ofera un real suport in activitatea de vanzare a restaurantelor cu mai multe locatii. ... [Citeste tot]


Mai multe detalii