Solutie marcaj pentru Android si iOS

Solicita oferta

Solutia de marcaj Expressoft POS pentru telefonul mobil

Este solutia software completa si special creata pentru dispozitivele de tip Android si iOS, ce favorizeaza cresterea vanzarilor si a mobilitatii in locatia ta!

Poti renunta acum la vechile echipamente pentru ca ai la indemana, intr-un singur dispozitiv: Smartphone, POS si pager!

Cu o interfata prietenoasa si usor de utilizat, solutia noastra de marcaj pentru telefonul mobil este folosita pentru preluarea comenzilor direct de la masa clientilor si transmiterea acestora instant catre sectiile unde vor fi pregatite.

Daca iti doresti sa reduci considerabil timpul de servire si sa elimini erorile de comunicare, dar mai ales, sa cresti substantial vanzarile, opteaza pentru solutia de marcaj pentru telefonul mobil si cu siguranta vei avea un business de success!


Tutorial solutie de marcaj pentru Android si iOS

Avantaje

Notificari privind comanda pregatita in bucatarie

Atunci cand pe monitorul Kitchen Screen o comanda este validata ca fiind gata pentru servire, pe telefonul mobil al ospatarului apare o notificare, atat sub forma scrisa cat si sub forma grafica - simbolul grafic fiind plasat pe masa unde trebuie servita respectiva comanda. Mai mult, pentru simplificarea accesarii informatiei, la click pe simbolul grafic se deschide caseta text unde sunt informatiile referitoare la: masa de destinatie, salonul din care aceasta face parte si sectia de unde trebuie ridicata comanda.

Reduce cu pana la 60% timpul de preluare a comenzilor

Eficienta privind timpul de preluare comanda in cazul folosirii solutiei noastre de marcaj pentru mobil creste cu 60%*, datorita eliminarii tuturor inconvenientelor legate de deplasarea ospatarilor pentru transmiterea comenzilor dar si de intreruperile generate de alti clienti.

Reduce cu pana la 60% timpul de preluare a comenzilor
Permite inchiderea notelor din aplicatia de marcaj mobil

Permite inchiderea notelor de plata direct din aplicatia de marcaj mobil

Accesand in aplicatia de marcaj mobil actiunea "Bill Payment", poate fi selectata metoda de plata dorita de client, se emite bonul fiscal si se inchide masa. Simplu, rapid si eficient!

Faciliteaza personalizarea rapida a comenzilor clientilor

In cazul in care clientii au anumite preferinte in ceea ce priveste prepararea produselor dorite, comenzile lor pot fi preluate cu usurinta, folosind solutia noastra de marcaj pentru telefonul mobil. In plus, pentru mai multa eficienta, aplicatia Expressoft POS permite personalizarea unui produs cu topping-uri preluate din reteta altui produs.

Faciliteaza personalizarea rapida a comenzilor clientilor
Este securizata, pentru siguranta afacerii tale

Este securizata, pentru siguranta afacerii tale

Accesul in aplicatie este securizat atat prin utilizarea unui cod PIN individual, cat si prin setarea drepturilor de acces ale operatorilor de POS. Totodata, poti sa vizualizezi intregul desfasurator al tuturor operatiunilor efectuate dar si numele celor care le-au realizat.

*Solutia Expressoft POS este compatibila doar cu suita de aplicatii Expressoft Cloud. Valori rezultate in urma calculului de eficienta a solutiei de marcaj mobil, bazat pe studiul fizic efectuat in locatiile selectate si pe discutiile cu clientii. Estimare calculata pentru 1 locatie cu 25 mese, 100 scaune, 200 clienti/zi.