CRM (Customer Relationship Management)
Management Relatii Clienti

Contine toate informatiile despre baza ta de clienti si instrumentele necesare pentru fidelizarea acestora dar si pentru atragerea de noi clienti.

Solicita oferta

Solutia ideala pentru un business de succes

CRM (Customer Relationship Management) este un modul complex, in care sunt cuprinse toate informatiile referitoare la baza de date de clienti, firme sau furnizori.

Acest modul te ajuta sa controlezi, sa gestionezi si sa setezi toate optiunile referitoare la componentele afacerii tale, avand astfel in permanenta o imagine de ansamblu corecta si completa asupra intregii activitati.


Principalele functionalitati

Pentru a creste eficienta angajatilor , pentru a fideliza clientii pe termen mediu si lung, dar si pentru a administra portofoliul de parteneri, folosesti simplu si rapid functionalitatile din cadrul modulului CRM/Fidelizare.

Administrezi usor baza de date a clientilor

Administrezi usor baza de date a clientilor

Datorita integrarii dintre CRM si solutia de vanzare Expressoft, orice client nou poate fi adaugat cu usurinta in baza de date, direct din POS. Mai mult, liste in format excel, cu clienti noi, pot fi importate in sistem.Ai la indemana asadar, informatii precum: nume si prenumne, numar de telefon, data nasterii, adresa de email, adresa de livrare dar si alte campuri optionale. Astfel obtii o baza de date de clienti centralizata si poti crea strategii de marketing potrivite afacerii tale!

Setezi promotii

Setezi promotii

In functie de felul in care doresti sa iti fidelizezi clientii, ai la dispozitie multiple tipuri de promotii precum: Cumpara de o anumita valoare si primesti produse cu discount sau cu pret special Cumpara X produse si-l primesti gratis pe cel mai ieftin, Cumpara produsele X si obtii produsele Y la reducere/la pret special sau Discount client pe forma de plata. Orice promotie poate fi activata pe una sau mai multe locatii.

Fidelizare automata a clientilor

Fidelizare automata a clientilor

Pe baza incasarilor calculate pe o perioada de timp definita, se pot stabili categorii distincte de clienti, precum si discount-ul aferent fiecarei categorii. In functie de volumul si recurenta activitatii de cumparare a fiecarui client, acesta poate accede automat la o categorie superioara sau poate fi redistribuit intr-o categorie inferioara, daca setarile au fost astfel definite.

Cupoane cadou si puncte bonus

Cupoane cadou si puncte bonus

In functie de setarile care se fac pentru fiecare client sau categorie de clienti, beneficiarii pot accesa cupoane cadou sau puncte bonus care pot fi folosite in una sau toate locatiile tale, confom informatiilor dorite. Aceste optiuni de fidelizare vor contribui semnificativ la crearea si gestionarea unei baze de date de clienti, dar si la cresterea vanzarilor!

Plata in cont client

Plata in cont client

Aceasta facilitate permite gestionarea situatiei de plata in cont la nivel de client persoana juridica sau fizica, pe categorii de clienti, prin setarea unor limite: limita valorica generala, limita zilnica, numarul de tranzactii alocate pe zi dar si numarul de produse ce se pot achizitiona la nivel de tranzactie.

Utilizarea voucher-elor

Utilizezi Vouchere

Utilizarea voucher-elor este o modalitate eficienta de a face clientii sa revina in restaurantul sau magazinul tau. Voucher-ele pot fi asociate contactelor din baza de date si li se pot seta parametrii ca: tipul discount-ului - procentual sau valoric, valoarea, locatiile in care este valabil, produsele pentru care este valabil, grupele de clienti pentru care este disponibil.

Administrarea_virtual_wallet-ului

Administrezi virtual wallet-ul

Compania client, persoana juridica, seteaza o limita de credit pentru fiecare angajat al ei care vine in locatia ta. In aceasta limita prestabilita, angajatul poate servi de exemplu, masa de pranz iar in cazul in care limita este depasita, diferenta trebuie achitata cash de angajat. Toate setarile pentru aceasta facilitate se fac din CRM.

Gestionarea SMS-urilor

Gestionezi SMS-urile

Poti opta pentru a le transmite clientilor tai mesaje personalizate pentru a-i informa despre promotiile in derulare, despre oferte personalizate sau pur si simplu pentru a-i felicita cu ocazia zilei de nastere. De asemenea, aplicatia poate transmite automat SMS-uri cu informatii privind statusul comenzilor. Astfel, clientii tai fideli sunt in permanenta informati si pot beneficia de privilegiile pe care le pregatesti pentru ei!

Administrezi portofoliul de parteneri

Administrezi portofoliul de parteneri

In cadrul modulului „Parteneri” din CRM, se tine evidenta completa a colaboratorilor, datelor fiscale ale acestora, locatiilor, termenelor de plata, persoanelor de contact precum si a oricaror altor informatii relevante legate de parteneri. De asemenea, pentru fiecare partener se poate tine evidenta platilor efectuate in contul de client, precum si a setarilor aferente acestora.

Promotii

Alegi cu usurinta, promotiile pe care le consideri potrivite, dintre cele disponibile in cadrul modului, pentru a fideliza clientii pe ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Restaurant

Aplicatia Expressoft myCheck pentru Restaurant ofera un real suport in activitatea de vanzare a restaurantelor cu mai multe locatii. ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Servire rapida

Pentru a gestiona in mod corect si prompt comenzile, chiar si in intervalele aglomerate si pentru a organiza eficienta personalului ... [Citeste tot]


Mai multe detalii