Software vanzare pentru Delivery
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta sau Vezi versiunea standard

Un ingredient de succes pentru restaurantul tau

Expressoft myCheck este o aplicatie de vanzare care se integreaza cu toate instrumentele necesare pentru administrarea afacerii intr-un mod eficace: cu solutia software de gestiune, cu echipamentele hardware necesare dar si cu module precum cel de facturare, administrare si fidelizare clienti sau raportare in timp real pe telefonul mobil.

Aplicatia de vanzare pentru Delivery este o solutie complexa.

Folosind aceasta solutie, informatia se va transmite automat intre sectii, livrarea va fi mai rapida si mai placuta pentru clienti, vei usura semnificativ activitatea managerilor si vei ajuta intreg personalul sa se organizeze mai efficient.

Intrucat siguranta clientilor nostri este primordiala, garantam securitatea sporita a bazelor de date, usurinta in accesarea tuturor informatiilor referitoare la afacerea ta, dar si imposibilitatea pierderii informatiilor datorita stocarii acestora intr-un Data center – locatie complet securizata 24/7.


Clientii pot comanda online

Clientii au posibilitatea sa comande online produsele dorite datorita integrarii cu website-ul tau. Toate comenzile plasate de clienti pe site prin intermediul interfetei, ajung direct in aplicatie, sunt integrate intr-un proces de verificare a informatiei si apoi sunt alocate automat celui mai apropiat centru de livrare, pentru a intra in productie.

Integrezi Call Center-ul pentru eficienta

Modulul Call Center, integrat in aplicatia de vanzare ajuta la preluarea telefonica rapida a comenzilor si la distribuirea lor in centrele de livrare conectate. Mai mult, permite vizualizarea statusului comenzilor, asigura o baza de date de clienti corecta si completa si este integrat cu Google Maps pentru ca toate livrarile tale sa fie precise!

Identifici apelantii dupa numarul de telefon

Pentru ca lucrurile sa fie simple, profilul de client este incorporat in centrala telefonica si cu ajutorul acestui system, clientii deja existenti sunt identificati automat in baza numerelor de telefon iar clientilor noi li se genereaza automat o fisa de client, ceea ce duce la cresterea si mentinerea unei baze de date de clienti corecta si completa.

Software vanzare Delivery Tutorial Video

Principalele functionalitati

Descopera functionalitatile aplicatiei Expressoft myCheck ce iti vor permite imbunatatirea activitatii de preluare a comenzilor si livrarea lor la timp.

Personalizezi retete, modalitati de preparare si meniuri

Personalizezi retete, modalitati de preparare si meniuri

Aplicatia permite marcarea unui preparat care nu exista in meniu, dar care va putea fi pregatit la bucatarie, operatorul avand posibilitatea de a introduce toate detaliile comenzii respective. Astfel oferi clientilor tai libertatea de a-si personaliza produsul dorit, pastrand in acelasi timp, o evidenta clara a stocurilor.

Inregistrezi rapid precomenzi in sistem

Inregistrezi rapid precomenzi in sistem

Pentru a imbunatati experienta pe care o oferi clientilor tai, ai posibilitatea de a prelua comenzile acestora in avans, urmand ca livrarea sa se faca in ziua comunicata de client. Acest lucru te ajuta sa iti organizezi mai bine fluxul zilnic al activitatii din bucatarie dar si livrarile.

Bucataria centrului de livrare primeste instant comenzile

Bucataria centrului de livrare primeste instant comenzile

Comenzile preluate de la clienti sunt transmise in timp real in bucatarie prin intermediul profilului “Monitor in Bucatarie”. In plus, acesta permite afisarea comenzilor in ordinea preluarii si avertizeaza luminos si acustic in momentul in care o comanda este receptionata, modificata sau eliminata, eficientizand astfel timpul de preparare si livrare.

Folosesti module dedicate pentru relatia cu clientii

Folosesti module dedicate pentru relatia cu clientii

Cu ajutorul modulului CRM – Customer Relationship Management, ai posibilitatea de a crea un cont pentru fiecare client si fiecarui cont existent ii poti asocia adrese de livrare, adrese de email sau date de nastere, precum si alte informatii referitoare la client, pentru a oferi servicii de inalta calitate clientilor tai!

Fidelizezi clientii prin campanii promotionale

Fidelizezi clientii prin campanii promotionale

Fara efort, ai posibilitatea de a implementa campanii promotionale cu ajutorul carora iti poti fideliza clientii. myCheck Delivery te ajuta sa gestionezi: oferte din partea casei, vouchere, gift-card-uri, discount-uri de fidelitate sau plati cu puncte de loialitate. Prin emiterea si oferirea de vouchere vei atrage tot mai multi clienti pe care sa ii fidelizezi pe termen mediu si lung!

Estimezi corect timpii de livrare

Estimezi corect timpii de livrare

Vei putea estima timpii de preparare a comenzii si de livrare a acesteia, datorita integrarii aplicatiei noastre de vanzare cu Google Maps. Astfel, adresele de livrare vor fi identificate direct pe harta, aceasta este printata pe nota de plata iar comenzile ajung la timp!

Clientul este informat in timp real despre stadiul livrarii

Clientul este informat in timp real despre stadiul livrarii

Atunci cand comanda este gata si are un sofer alocat pentru livrare, clientul primeste un SMS prin care este informat despre procesarea comenzii si livrarea acesteia.

Integrezi module dedicate pentru cresterea vanzarilor

Integrezi module dedicate pentru cresterea vanzarilor

Intregul proces de preluare a comenzilor este automatizat si fiecare secunda inutila este eliminata datorita integrarii solutiei de vanzare pentru Delivery cu modulele adecvate: Call Center, Modul de preluare automata a comenzilor de pe website, Monitor in Bucatarie precum si modul dedicat pentru alocarea comenzilor pe soferi livratori.

Accesezi instant rapoartele si statisticile manageriale

Accesezi instant rapoartele si statisticile manageriale

Ai nevoie de un raport privind durata medie a timpului de servire, vanzarile pe anumite intervale de timp sau diferite statistici pe clienti. Toate aceste informatii le vei putea vizualiza direct pe tableta sau telefonul tau mobil, pe baza unui cont special cu acces securizat. Doar persoanele autorizate au acces la aceste detalii pentru a se evita frauda.

Livrezi mereu la timp comenzile

Livrezi mereu la timp comenzile

Beneficiezi de identificarea automata a clientilor loiali dupa numarul de telefon; poti vizualiza istoricul comenzilor per client; ai posibilitatea de a prelua comenzi online si de a estima timpul corect de livrare si de asemenea, de a urmari progresul livrarilor. Astfel, imbunatatesti procesul de livrare al comenzilor si elimini fiecare secunda in plus.

Integrezi echipamente hardware

Integrezi echipamente hardware

Expressoft myCheck Restaurant poate fi integrata cu o gama larga de produse hardware de cea mai noua generatie:

 • sisteme integrate touchscreen
 • monitoare touchscreen
 • cititoare de amprenta
 • cititoare coduri bare
 • cititoare carduri
 • sertare bani
 • cantare
 • afisaj clienti
 • imprimante note
 • imprimante fiscale
 • imprimante etichete
 • case de marcat

Raportare online

In functie de nevoile tale, gasesti o multitudine de rapoarte si statistice referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

CRM/Fidelizare

CRM (Customer Relationship Management) este un modul complex, in care sunt cuprinse toate informatiile referitoare la baza de date de ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Call Center

Call Center-ul este un modul integrat in aplicatiile Expressoft care ajuta la preluarea telefonica a comenzilor si la distribuirea lor ... [Citeste tot]


Mai multe detalii