Call Center
Versiunea pentru multilocatii

Solicita oferta

Automatizarea livrarilor din locatiile tale

Beneficiile unei tehnologii moderne se resimt cu intensitate intr-o unitate care se axeaza pe domeniul delivery, mai ales in intervalele orare foarte aglomerate sau de zilele onomastice. Fiecare client isi doreste ca livrarea comenzii sa fie facuta la timp si sa corespunda cu specificatiile date la telefon. Prin intermediul aplicatiilor Expressoft, imbunatatesti toate aceste servicii, economisesti timp si te asiguri ca mentii o buna comunicare cu clientii tai.

Call Center-ul este un modul care se instaleaza intr-o locatie specifica care dispune de mijloace tehnice adecvate pentru instalarea unei centrale telefonice si a internetului de mare viteza, necesare desfasurarii activitatii. Mai mult, modulul este integrat in aplicatiile Expressoft ajutand la preluarea telefonica a comenzilor si la distribuirea lor in centrele de livrare conectate.

Acest modul fluidizeaza fluxul de lucru si centralizeaza comenzile primite si informatiile aferente acestora: date despre clienti, specificatiile fiecarei comenzi precum si toate detaliile livrarilor.

Astfel, comenzile sunt preluate de operatorii din Call Center, introduse in sistem si apoi repartizate automat catre centrul de livrare cel mai apropiat de client.


Avantajele modulului Call Center

Vizualizezi status-urile comenzilor din fiecare centru de livrare

Vizualizezi status-urile comenzilor din fiecare centru de livrare

Ai posibilitatea de a vizualiza gradul de ocupare al fiecarui centru de livrare, ceea ce te ajuta sa redistribui o comanda sau alta, in functie de disponibilitatea fluxului de lucru dintr-o locatie sau alta. Echilibrezi astfel volumul activitatii, imbunatatesti timpii de livrare si mentii un grad ridicat de satisfactie a clientilor.

Profilul de client este incorporat in centrala telefonica

Profilul de client este incorporat in centrala telefonica

Cu ajutorul acestui sistem clientii deja existenti sunt identificati automat in baza numerelor de telefon iar clientilor noi li se genereaza automat o fisa de client, ceea ce duce la cresterea si mentinerea unei baze de date de clienti corecta si completa.

Livrarile sunt precise datorita integrarii cu Google maps

Livrarile sunt precise datorita integrarii cu Google maps

Soferii livreaza precis si rapid, dat fiind faptul ca harta continand adresa de livrare este printata pe proforma, ca urmare a integrarii cu Google Maps. In plus, aplicatia ofera informatii estimative privind timpul de livrare, precum si distanta ce trebuie parcursa pana la livrarea comenzii.

Evidenta corecta si completa a clientilor

Evidenta corecta si completa a clientilor

Aplicatia dispune de posibilitatea de mentinere a unei baze de date in care sunt pastrate toate informatiile referitoare la clienti, comenzile efectuate de acestia, adresele lor de livrare, precum si istoricul tranzactiilor.

Facilitezi munca personalului

Facilitezi munca personalului

Special creata pentru a fi utilizata impreuna cu tastatura, aplicatia de Call Center va usura munca personalului oferind posibilitatea de a efectua comenzi rapide cu ajutorul combinatiilor de taste. Aceasta functionalitate va scurta semnificativ timpii de raspuns catre client.

Organizezi produsele si optimizezi marcajul

Organizezi produsele si optimizezi marcajul

Dupa selectarea produselor comandate, poti opta pentru emiterea facturii fiscale direct din POS-ul din centrul de livrare, reducand astfel semnificativ timpul alocat scrierii acesteia, intrucat informatiile clientului sunt preluate automat din baza de date.

Administrarea afacerii

Solutia cloud de management si raportare este dedicata managerilor care isi doresc sa administreze centralizat afacerile cu ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Raportare online

In functie de nevoile tale, gasesti o multitudine de rapoarte si statistice referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Livrari la domiciliu

Livrezi la timp si fara greseala produsele solicitate de clientii tai! In plus, acestia pot comanda online, datorita integrarii cu ... [Citeste tot]


Mai multe detalii