Solutia ta de management

Solicita oferta

Aplicatia myBusiness

Solutia Cloud de management si raportare dedicata managerilor care doresc sa isi administreze centralizat afacerile de tip Restaurante, Baruri, Cafenele, Cluburi, Pizzerii, Firme de catering, Supermarketuri, Retail, Saloane de infrumusetare si Resorturi de recreere.In aplicatia myBusiness se pot face setari si se pot vizualiza rapoarte la nivel de: companie, locatie, gestiune, POS si utilizatori.

Astfel, folosesti module pentru administrare multi-locatii, gestiune, CRM, fidelizare sau raportare si poti cu usurinta sa definesti meniuri si preturi pentru produse, sa ai inventar cantitativ si valoric in timp real, sa monitorizezi performanta angajatilor sau sa administrezi plati in avans.

Aplicatia este intuitiva, interfata este una moderna si prietenoasa, usor de invatat si de utilizat. Solutia iti permite sa iti accesezi in deplina siguranta informatiile de pe un sistem conectat la internet si pe baza unui cont de autentificare strict securizat. Datorita acestui fapt, investitiile in echipamente de stocare a datelor sunt excluse iar tu poti gestiona resursele unitar dintr-un singur loc, accesand aplicatia de oriunde din lume.


Module

Promotii

Promotii

Alegi cu usurinta, promotiile pe care le consideri potrivite, dintre cele disponibile in cadrul modului, pentru a fideliza clientii pe termen mediu si lung.

Management angajati

Management angajati

Pentru a gestiona cu usurinta activitatea personalului tau, dar mai ales pentru a mentine o evidenta clara a modalitatii de desfasurare a programului angajatilor, Expressoft vine in intampinarea ta cu o solutie ce te va ajuta sa te concentrezi pe mobilitate si productivitate.

CRM

CRM

CRM (Customer Relationship Management) este un modul complex, in care sunt cuprinse toate informatiile referitoare la baza de date de clienti, firme sau furnizori. Acest modul te ajuta sa controlezi, sa gestionezi si sa setezi toate optiunile pentru a-ti fideliza clientii pe termen mediu si lung.

Raportare

Raportare

In functie de nevoile tale, gasesti o multitudine de rapoarte si statistice referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, centrele de venit si relationarea cu clientii tai.

Restaurant

Aplicatia Expressoft myCheck pentru Restaurant ofera un real suport in activitatea de vanzare a restaurantelor cu mai multe locatii. ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Servire rapida

Pentru a gestiona in mod corect si prompt comenzile, chiar si in intervalele aglomerate si pentru a organiza eficienta personalului ... [Citeste tot]


Mai multe detalii

Livrari la domiciliu

Livrezi la timp si fara greseala produsele solicitate de clientii tai! In plus, acestia pot comanda online, datorita integrarii cu ... [Citeste tot]


Mai multe detalii