Suport tehnic 24/7

Beneficiezi în permanență de asistența necesară!

Echipa noastră de suport este la dispoziția ta 24/7 pentru a-ți rezolva eficient solicitările. Indiferent de ora la care vei fi nevoit să ne soliciți ajutorul, îți oferim sprijinul prin telefon, e-mail, conectare la distanta sau chiar deplasarea în locație.

În funcție de complexitatea solicitării tale, vei beneficia de cea mai potrivită și eficientă metodă de asistență, astfel încât cererea ta să fie rezolvată în cel mai scurt timp posibil. fără a-ți fi afectată activitatea din locație.

Pentru a te bucura de asistență completă, îți recomandăm să închei un contract pentru servicii de suport, care include toate beneficiile de care ai nevoie!

Iti oferim in permanenta asistenta de care ai nevoie!

Beneficiezi de abonament de suport potrivit nevoilor afacerii tale!

În funcție de dinamica și fluxul operațional al afacerii tale, alege cea mai potrivită variantă de Abonament pentru suport, astfel încât atunci când este nevoie de expertiza specialiștilor noștri, aceștia să îți poată răspunde în timp util, iar afacerea ta să funcționeze fără întreruperi.

Experiența noastră oferită până acum celor peste 5000 de clienți ne ajută să știm cât este de important să beneficiezi de consultanță în alegerea celor mai bune și mai potrivite soluții, de aceea suntem alături de tine pentru a te ajuta să analizezi și să decizi care este tipul optim de suport pe care afacerea ta are nevoie să se bazeze. Sună-ne și află mai multe despre cum poți beneficia de abonamentul potrivit: +40 21 201 11 02 sau scrie-ne pe adresa de e-mail sales@expressoft.eu. Îți răspundem cu promptitudine!

Iti instruim echipa pentru a folosi solutiile noastre!