Solutia de afisaj Kitchen Screen

Solicita oferta

Ce-i mai bun pentru afacerea ta

Aceasta este o aplicatie software care listeaza pe un monitor, aflat in bucataria restaurantului, comenzile preluate de ospatari de la clienti. Monitorul in bucatarie inlocuieste imprimanta de bonuri din bucatarie, facilitand afisarea rapida a comenzilor in ordinea preluarii acestora.

Beneficii

ale aplicatiei destinate gestionarii corecte si rapide a comenzilor din bucatarie.

  • Pentru ca preluarea, distribuirea, urmarirea si servirea comenzilor in cel mai scurt timp posibil, necesita utilizarea unor solutii informatice rapide si precise, care contribuie substantial la optimizarea fluxului operational din locatia ta HoReCa.
  • Aceasta aplicatie inlocuieste imprimanta de bonuri din bucatarie, facilitand afisarea rapida a comenzilor, in ordinea preluarii acestora de catre operatori de la clienti. Mai mult, bucatarii au posibilitatea de a decide in mod corespunzator ordinea distribuirii si urmaririi acestora.
  • Comenzile pot fi vizualizate in doua moduri: in afisaj tip lista, respectiv afisaj tip tabel. In ambele cazuri, fiecare comanda este eliminata din lista dupa ce toate felurile de mancare care o compun au fost preparate.
  • Aplicatia avertizeaza vizual in culori prestabilite anumite modificari aduse comenzii: adaugarea de noi produse in comanda, voidarea de produse sau depasirea timpului de preparare.
  • Integrezi tastatura speciala, adaptabila unui spatiu restrans, care este folosita pentru navigarea usoara in lista de comenzi din aplicatie.
  • Reduce semnificativ timpul de pregatire a comenzilor si eficientizeaza fluxul operational, reducand in acelasi timpii de servire a clientilor.
  • In cazul unei voidari de produs, aplicatia "Monitor in bucatarie" transmite o informare vizuala, pentru ca bucataria sa fie instiintata in timp util, iar astfel se evita pierderile de stoc si de timp.
  • Contribuie la reducerea considerabila a costurilor alocate consumabilelor. Deoarece aplicatia este folosita ca mijloc de avertizare si informare vizuala, aceasta poate inlocui utilizarea imprimantelor de sectie si a consumabilelor acestora.
  • Eficientizezi managementul locatiei prin: reducerea timpului de asteptare si loializarea clientilor, care vor duce la cresterea vanzarilor si la o mai buna organizare a activitatii afacerii tale din domeniul HoReCa.
  • Cu siguranta clientii tai vor aprecia timpul scurt de servire a comenzilor dar si faptul ca primesc exact ceea ce au cerut, deoarece aceasta aplicatie reduce semnificativ riscul de a incurca componentele meniului.