Soft marcaj pentru Restaurant

Solicita oferta

Ce-i mai bun pentru afacerea ta

Solutia Cloud de vanzare pentru restaurant este alegerea ideala pentru marcajul comenzilor preluate de la clienti. Este configurabila, cu o interfata prietenoasa si poate fi integrata cu echipamentele hardware necesare. Aceasta solutie software se adapteaza perfect fluxului activitatii tale, deoarece poate fi personalizata in functie de dimensiunea si nevoile fiecarei afaceri.

Beneficii

De ce sa alegi o aplicatie Expressoft destinata restaurantului tau?

  • Controlezi fluxul clientilor folosind modulul de Rezervari din aplicatie. Acest modul contribuie la administrarea centralizata a rezervarilor dar si la gestionarea rapida si personalizata a tuturor meselor din locatie.
  • Sistematizezi servirea clientilor cu ajutorul functionalitatii "marcaj pe scaun" si ai o evidenta clara a numarului zilnic de clienti din fiecare locatie.
  • Fidelizezi clientii cu ajutorul instrumentelor dedicate: vouchere, puncte bonus, carduri cadou, promotii sau posibilitatea platii in cont.
  • Generezi venituri recurente datorita facilitatii "plata in cont". Aceasta facilitate are 2 functionalitati: plata in cont companie si plata in cont client. "Plata in cont companie" este folosita pentru a asigura masa angajatilor prin parteneriate incheiate, asigurand astfel controlul cheltuielilor si eliminarea platii cash.
  • Reduci semnificativ timpul necesar preluarii comenzilor dar si costurile de personal prin preluarea comenzilor direct pe tableta/telefon mobil si transmiterea lor automata la sectii pentru preparare.
  • "Plata in cont client" are drept scop eliminarea cash-ului si se recomanda pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor - datorita acestei facilitati, clientii nu mai pierd timp pentru a achita nota de plata,ci li se scad sumele direct din cont.
  • Separi notele de plata de la aceeasi masa sau transferi consumatia de la o masa la alta, imbunatatind astfel nivelul serviciilor pe care il oferi clientilor tai.
  • Individualizezi produsele prin adaugarea/eliminarea cu extra cost sau gratuita a diferitelor topping-uri. Mai mult, poti adauga ingrediente cerute de clienti si care nu se afla in reteta de baza a unui preparat.
  • Emiti factura fiscala direct din POS in doar cateva secunde si poti adauga CUI-ul beneficiarului pe bonul fiscal pentru a-i facilita clientului final optiunile de decontare.
  • Accepti multiple metode de plata, individuale sau combinate: numerar, card, tichete de masa electronice, vouchere, plata cu telefonul mobil, ordin de plata, sau plata in cont.