Industria ospitalității a devenit tot mai complexă odată cu diversificarea platformelor de rezervări
și a formelor de găzduire disponibile. Ca să rămâi competitiv pe piață, serviciile tale trebuie să fie impecabile
Expressoft îți pune la dispoziție o soluție complexă pentru management hotelier.


De ce să apelezi la o soluție IT pentru management hotelier?

   Un sistem modern de gestionare a unei uniăți de cazare ajută în primul rând în eficientizarea sistemelor și proceselor administrative, precum și în sporirea atingerea obiectivelor generale de business. De la economisirea timpului necesar sarcinilor realizate manual, până la creșterea rezervărilor directe, fiecare element al unui sistem de ospitalitate performant trebuie să acționeze pentru creșterea eficienței și îmbunătățirea experienței clienților.


  Avantajele implementării unui sistem modern de management hotelier?

  • Economisești timp în realizarea sarcinilor administrative Software-ul potrivit pentru gestionare hotelieră va reduce considerabil timpul petrecut în îndeplinirea sarcinilor administrative realizate manual. Un soft performant va conduce la automatizarea proceselor și va permite îndreptarea atenției către sarcini mai importante, cum ar fi servirea oaspeților. Un sistem de management hotelier va integra activitatea fiecărui departament – front-office-ul (recepția), achiziții, vânzări și housekeeping (serviciul de curățenie). Cu soluția potrivită, vei face economii semnificative, sporind, de asemenea, productivitatea și satisfacția personalului.
  • Dezvolți relații puternice cu oaspeții tăi Un proces mai simplu de check-in și check-out, comunicarea îmbunătățită și serviciile suplimentare pentru experiențe personalizate vor crește gradul de satisfacție și loialitatea oaspeților. Alegerea celui mai bun soft de gestiune hotelieră înseamnă o rată de păstrare mai mare atât a clienților, cât și un personal mulțumit.
  • Rapoarte zilnice, precise și în timp real Echipele de management ale locației tale - achiziții, contabilitate și vânzări vor avea acces la rapoarte zilnice exacte despre venituri, gradul de ocupare, situația camerelor prinvind procesul de curățenie. Între timp, operațiunile și rapoartele de marketing vor ajuta în luarea deciziilor fiabile, bazate pe un istoric clar, analize și statistici, la nivelul întregului business. Cu stocarea datelor în cloud, aceste informații importante sunt la îndemână ori de câte ori ai nevoie de ele, fără a fi nevoie de export și prelucrare manuală.
  • Evitarea dublării rezervărilor și a erorile manuale Sistemele software de gestionare a ospitalității sunt programate pentru a evita rezervările duble și rezervările excesive. Datorită automatizării sarcinilor, acestea ajută și la prevenirea erorilor atunci când personalul de la recepție introduce date importante despre clienți, cum ar fi numele, detaliile pașaportului și numerele cardurilor, ceea ce înseamnă o experiență mai bună a oaspeților și mai mult timp pentru ca personalul să se concentreze asupra muncii lor importante și date și raportări de afaceri mai fiabile.
  • Bază de date a clienților - Segmentarea pieței și a oaspeților este un alt beneficiu important al sistemului corect de gestionare a oaspeților. Se pot urmări diferitele tipuri de vizitatori, cu defalcări demografice cheie, cum ar fi vârsta.;