Sistem de promotii pentru clienti

Solicita oferta

Ce-i mai bun pentru afacerea ta

Aceasta aplicatie software iti ofera functionalitatile necesare pentru atingerea obiectivelor de Vanzari si marketing pe care ti le stabilesti. Astfel, setezi cu usurinta coordonatele promotiilor pe care le administrezi - aplicatia punandu-ti la dispozitie diferite tipuri de promotii pe care sa le folosesti asa cum doresti.

Beneficii

ale aplicatiei create pentru cresterea vanzarilor si loializarea clientilor.

  • Pentru ca folosesti functionalitati indispensabile pentru atingerea obiectivelor de vanzari si marketing ale unei afaceri in domeniul HoReCa si Retail.
  • Poti seta, de exemplu, o promotie astfel incat clientii din categoria Standard sa primeasca un produs la pretul promotional de 0 RON, de fiecare data cand valoarea notei de plata ajunge la 100 RON.
  • Poti seta cu usurinta in cadrul aplicatiei, toate coordonatele promotiilor pe care le administrezi: durata promotiei, clientii beneficiari, produsele la care se aplica dar si locatiile in care promotiile sunt valabile.
  • Un alt tip de promotie disponibil in aplicatie ofera posibilitatea de a acorda discount-uri sau preturi speciale pentru diferite produse, de fiecare data cand clientii achizitioneaza produse in combinatia specificata in promotie.
  • De indata ce ai terminat de configurat in cadrul modulului instrumentele de fidelizare, poti avea garantia faptului ca acestea vor fi aplicate automat, doar in conditiile stabilite de tine.
  • Pe baza incasarilor calculate pe o perioada de timp definita, se pot stabili categorii distincte de clienti, precum si promotiile alocate fiecarei categorii.
  • Flexibilitatea aplicatiei a fost conceputa in beneficiul afacerii tale: poti seta o promotie valabila doar in doua din cele cinci locatii ale tale, in vreme ce alte trei promotii se pot desfasura doar in intervalele de timp selectate si sunt disponibile doar pentru categoriile de clienti selectate.
  • Mai mult, in functie de volumul si recurenta activitatii de cumparare a fiecarui client, acesta poate accede automat la o categorie superioara sau poate fi redistribuit intr-o categorie inferioara, daca setarile au fost astfel definite.
  • Intr-o industrie atat de dinamica precum cea HoReCa, este necesar sa ai resursele potrivite cu ajutorul carora sa iti fidelizezi clientii pe termen mediu si lund, dar si sa atragi mereu noi clienti.
  • In cadrul aplicatiei ai la dispozitie promotii variate, din care le poti alege pe cele pe care le consideri potrivite, in functie de strategia ta de Vanzari si Marketing.