Ce-i mai bun pentru afacerea ta

Este solutia de raportare centralizata care reuneste o multitudine de statistici si rapoarte referitoare la evolutia afacerii tale, resursele alocate, centrele de venit si relationarea cu clientii tai.

Beneficii

ale solutiei de raportare online destinata cresterii afacerii tale.

  • Tipurile de rapoarte disponbiile privesc: vanzarile, activitatea, stadiul programelor de loialitate implementate, indicatorii de performanta ai angajatilor, facturile emise din POS, s.a.
  • Rapoartele sunt accesate online, folosind un dispozitiv care are o conexiune la internet. Astfel, din orice colt al lumii te poti conecta in deplina siguranta in cont, pentru a vedea cum se desfasoara afacerea ta.
  • Setezi instrumentele grafice din aplicatie -widget-urile- astfel incat acestea sa iti prezinte totaluri ale incasarilor pe clienti sau locatii, totaluri ale discount-urilor sau totaluri ale notelor de plata, precum si grafice liniare sau radiale.
  • Alegi perioada de raportare dorita pentru analiza si procesare a datelor. Mai mult, poti alege ca filtrarea datelor sa fie facuta pe zile calendaristice sau pe zile de lucru inchise conform raportului Z.
  • Poti alege sa compari diferite perioade de timp pentru acelasi tip de informatie. Astfel, analizezi detaliat fluctuatiile vanzarilor, gradul de eficienta a personalului sau procentele de fidelizare a clientilor pe termen mediu si lung.
  • Pentru a stii in orice moment cum se desfasoara activitatea dintr-o anumita locatie, sau pentru a face analiza de business, poti filtra orice raport, astfel incat acesta sa afiseze informatiile dorite doar pentru o locatie sau pentru o selectie de locatii.
  • Primesti pe email rapoarte recurente si setezi: formatul in care sa fie trimise rapoartele - pdf, excel sau csv, dar si parametrii de retransmitere regulata.
  • Creezi rapoarte personalizate, folosind filtrele si criteriile de selectie puse la dispozitie in aplicatie si stabilesti profilul public sau privat al fiecarui raport pe care il generezi .
  • Sunt disponibile 3 tipologii de rapoarte, pentru ca informatia finala sa poata fi usor verificata, comparata si analizata: rapoarte tip pivot, rapoarte tabelare si rapoarte tip POS.
  • Toate datele cuprinse in rapoarte sunt organizate pe arii specifice, astfel incat sa primesti spre analiza cele mai detaliate informatii. Pentru exemplificare: sunt disponibile rapoarte de vanzari de tipul: vanzari pe produs, pe locatii, pe metode de plata, centre de venit, ore sau luni.