Solutia ta de management

Solicita oferta

Ce-i mai bun pentru afacerea ta

Este solutia software de management si raportare dedicata administrarii centralizate a afacerii. Include module pentru: administrare multi locatii, CRM, Business Intelligence, Securitate si rapoarte de management in timp real.

Beneficii

ale solutiei de tale de management si raportare

  • myBusiness este solutia Cloud de management si raportare dedicata managerilor care doresc sa isi administreze centralizat afacerile de tip Restaurante, Baruri, Cafenele, Cluburi, Pizzerii, Livrare comenzi la domiciliu, Magazine alimentare, Retail, Saloane de infrumusetare.
  • In cadrul aplicatiei myBusiness se pot face setari si se pot vizualiza rapoarte la nivel de companie, locatie, gestiune, POS si utilizatori.
  • Folosesti module pentru administrare multi-locatii, CRM, fidelizare si raportare si poti defini cu usurinta meniuri si preturi pentru produse, monitorizezi performanta angajatilor si administrezi plati in avans.
  • Solutia software Expressoft pentru managementul afacerii tale iti permite sa accesezi in siguranta informatiile de pe un sistem conectat la internet si pe baza unui cont de autentificare strict securizat.
  • Datorita tehnologiei folosite, investitiile tale in echipamente de stocare a datelor sunt excluse iar tu poti gestiona unitar resursele dintr-un singur loc, accesand aplicatia de oriunde din lume.
  • Pentru a avea acces rapid la informatiile esentiale, poti configura aplicatia in functie de nevoile tale de gestionare a afacerii. Astfel, poti avea de exemplu profile diferite pentru un restaurant si un serviciu de livrare comenzi la domiciliu.
  • Modulul de administrare multi-locatii permite efectuarea setarilor dorite in una sau mai multe locatii simultan, indiferent de profilul acestora. Modificarile sunt vizibile instant, iar setarile nu pot fi schimbate de catre ceilalti utilizatori.
  • Aplicatia ofera optiunea de interfatare cu alte sisteme, ca de exemplu contabil sau hotelier iar modulul dedicat din cadrul aplicatiei permite configurarea acestor interfete in conformitate cu nevoile de monitorizare si raportare existente la nivel de management.
  • Modulul CRM este un instrument facil pentru gestionarea centralizata a informatiilor despre clientii tai si permite crearea de promotii pe client, produse sau intervale orare. Aceste promotii pot fi aplicate fie prin utilizarea cardurilor de fidelitate fie prin identificarea clientului/tranzactie.
  • Modulul de Raportare iti furnizeaza online rapoarte de vanzari si costuri pe clienti, produse, utilizatori sau intervale de timp. Poti primi pe email aceste rapoarte, cu regularitatea selectata. In plus, poti crea propriul model de raport pe care doresti sa il vizualizezi in aplicatie.