Software marcaj pentru livrare comenzi la domiciliu

Solicita oferta

Ce-i mai bun pentru afacerea ta

Este solutia software de marcaj care se integreaza cu toate instrumentele necesare pentru ca intreg procesul de livrare sa fie foarte rapid, organizand mai eficient intreg personalul si contribuind la construirea unei experiente placute pentru clientii tai.

Beneficii

ale solutiei de marcaj destinata optimizarii livrarilor la domiciliu.

  • Cresti baza de date a clientilor datorita profilului de client incorporat in centrala telefonica. Astfel, clientii existenti sunt identificati automat dupa numarul de telefon iar clientilor noi li se genereaza automat o fisa de client.
  • Preiei comenzi online datorita integrarii aplicatiei cu webiste-ul tau. Toate comenzile plasate pe site prin intermediul interfetei ajung in aplicatie si sunt alocate automat celui mai apropiat centru de livrare pentru a intra in productie.
  • Optimizezi fluxul activitatii datorita integrarii modulului Call Center. Acesta ajuta la preluarea telefonica rapida a comenzilor, la distribuirea lor in centrele de livrare conectate, permite vizualizarea statusului comenzilor si este integrat cu Google Maps.
  • Imbunatatesti experienta pe care o oferi clientilor tai prin preluarea comenzilor acestora in avans, urmand ca livrarea sa se faca in ziua comunicata de client. Astfel, organizezi mai bine livrarile dar si fluxul zilnic al activitatii.
  • Eficientizezi timpii de preparare si livrare datorita profilului Monitor in bucatarie. Acesta permite afisarea comenzilor in ordinea preluarii si avertizeaza luminos si acustic atunci cand o comanda este receptionata, modificata sau eliminata.
  • Estimezi corect timpii de preparare si livrare a comenzii, datorita integrarii aplicatiei noastre de vanzare cu Google Maps. Adresele de livrare sunt identificate direct pe harta iar aceasta este printata pe nota de plata.
  • Administrezi echitabil activitatea soferilor livratori, datorita functionalitatii "Alocare comenzi livratori". Aceasta propune pentru livrarea fiecarei comenzi soferul care are cel mai mare timp de pauza de la ultima livrare efectuata.
  • Comunici eficient cu clientii tai, deoarece acestia sunt informati in timp real despre statusul livrarii. Prin intermediul unui SMS, fiecare client este informat despre procesarea comenzii si livrarea acesteia.
  • Fidelizezi clientii prin campanii promotionale, cu ajutorul aplicatiei noastre de vanzare. Aceasta te ajuta sa gestionezi oferte din partea casei, vouchere, gift-card-uri, discount-uri de fidelitate sau plati cu puncte de loialitate.
  • Maximizezi valoarea informatiilor pe care le detii despre clientii tai, folosind modulul CRM - Customer Relationship Management. Modulul CRM iti permite sa creezi pentru fiecare client un cont, caruia ii poti asocia foarte multe informatii despre client.