Gestiune stocuri

Solicita oferta

Ce-i mai bun pentru afacerea ta

Aplicatia Expressoft pentru evidenta stocului si a inventarului te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la intrarea acestora in unitate, la transferurile intre gestiuni, pana la realizarea productiei si vanzarea lor.

Beneficii

ale solutiei software de control al gestiunii.

  • Este aplicatia de back office usor de utilizat, cu interfata prietenoasa, ideala pentru: restaurante, baruri, cafenele, cluburi, pizzerii, firme de catering, supermarket-uri, saloane de infrumusetare sau retail.
  • Inregistrezi documente de intrare si generezi NIR-uri. Poti introduce produsele in gestiuni diferite, iar fiecarui produs ii poti mentiona in aplicatie termenul de valabilitate. Mai mult, NIR-urile, pot fi printate sau exportate in format PDF sau Excel.
  • Administrezi inventarul: sistemul afiseaza stocul scriptic care este reglat in urma introducerii stocului faptic. Aplicatia permite folosirea unui echipament aditional de inventariere prin scanarea codurilor de bare, pentru eficientizarea procesului.
  • Administrezi stocurile care sunt actualizate automat, datorita integrarii cu aplicatia de vanzare. Poti seta stocuri minime si maxime, iar fisa de magazie iti arata miscarile produselor pe stoc la nivel de produs, in vreme ce balanta iti ofera aceste informatii la nivel de gestiune.
  • Modulul "Plati furnizori" te ajuta sa pastrezi o evidenta corecta a platilor efectuate catre furnizori si sa organizezi mai bine cashflow-ul zilnic, saptamanal si lunar. Optional, poti vizualiza rapoarte privind platile efectuate, documentele de plata utilizate si soldul final.
  • Ai acces la peste 150 rapoarte specifice despre: analiza costuri, analiza manageriala, aprovizionare, consumuri, stocuri si vanzari. Orice raport emis din aplicatie poate fi exportat in Excel sau PDF si ofera multiple variante de filtrare a informatiei.
  • Integrezi aplicatii de contabilitate, pentru preluarea datelor de intrare-iesire si mentinerea unei evidente mai clare a intregii activitati. Astfel, sunt disponibile integrari cu urmatoarele aplicatii de contabilitate: Saga, Platforma, ISIS, Winmentor, Contab SQL.
  • Aplicatia te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la intrarea acestora in unitate, la transferurile intre gestiuni, pana la realizarea productiei si vanzarea produselor finite.