Ce-i mai bun pentru afacerea ta

Cauti solutia software completa pentru dezvoltarea afacerii tale? Aplicatiile noastre detin toate functionalitatile necesare atat pentru o corecta administrare a intregului flux de activitati, cat si pentru eficientizarea timpului si optimizarea veniturilor.

300+

restaurante

100+

supermarket-uri

50+

saloane infrumusetare

Restaurant
Restaurant

Restaurant Restaurant

Soluția Expressoft myCheck pentru restaurante te ajuta sa preiei cu promptitudine si usurinta chiar si cele mai complexe comenzi pentru a putea oferi o experienta cat mai placuta clientilor tai.

Intuitiva si usor de invatat, aceasta solutie a fost conceputa pentru a aduce multiple beneficii afacerii tale: Reducerea timpului de asteptare, loializarea clientilor, cresterea vanzarilor prin oferirea de sugestii de meniu potrivite, utilizarea diferitelor tipuri de promotii sau administrarea automata a comenzilor interne sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le ai utilizand aceasta solutie.

Afla mai multe
Retail
Retail

Retail Retail

Aplicatia expressoft Check iti asigura suportul necesar pentru ca intreaga activitate sa se desfasoare cu rapiditate si corectitudine, iar clientii tai sa aiba toate motivele pentru a se reintoarce la cumparaturi.

Cu o interfata prietenoasa si usor de folosit, expressoft Check reduce semnificativ timpii de invatare, operare si de servire ai clientilor, permitand o mai buna comunicare in interior si un control eficient al business-ului.

Afla mai multe

Aplicatia Expressoft myCheck Retail este solutia perfecta de tip POS pentru afacerile retail de tip food si non-food. Am proiectat aceasta solutie folosind tehnologie de ultima generatie si ne-am concentrat atentia pe simplitatea in operare. Expressoft myCheck Retail contine tot ce ai nevoie pentru a mentine controlul asupra vanzarilor din magazinul tau, este rapida si compatibila cu o gama vasta de echipamente hardware necesare in acest domeniu.

Afla mai multe
Beauty & SPA
Beauty & SPA

Beauty & SPA Beauty & SPA

Expressoft myCheck Beauty este solutia POS dedicata afacerilor de tip salon de infrumusetare, solar, spa, coafor, manichiura, pedichiura sau frizerie.

Usor de utilizat, aplicatia te ajuta sa iti gestionezi intr-un mod performant activitatea si sa ai o evidenta corecta si exacta in orice moment. Administrarea eficienta a programarilor, organizarea rapida a programului de lucru sau fidelizarea clientilor sunt doar cateva dintre beneficiile utilizarii aplicatiei Expressoft myCheck beauty.

Afla mai multe