Sistem integrat touchscreen 15" EX-850-BZ, PCT cu cititor carduri si SO

Sistem integrat touchscreen 15" EX-850-BZ, PCT cu cititor carduri si SO

4.62825 RON + VAT

Economisesti: 51477 RON 5.14302 RON

980 puncte fidelitate

Tehnologia rezistiva: raspunde la atingerea facuta cu degetul, carte de credit, sau chiar si cu degetul printr-o manusa .

Tehnologia capacitiva consta in aplicarea unui curent de mica intensitate asupra unui electrod special amplasat pe marginea ecranului (senzorul capacitiv nu necesita apasare). In momentul in care utilizatorul atinge ecranul cu degetul se produce o mica perturbare electrica care este sesizata de interfata senzorului si apoi analizata pentru pozitionarea exacta pe ecran.

Tehnologia rezistiva 5-wire a fost testata in mediu de laborator rezistand la peste 35 de milioane de atingeri mecanice fara o degradare semnificativa a suprafetei., pe cand tehnologia capacitiva a fost testata intr-un mediu de laborator rezistand la peste 225 de milioane.

Tehnologia capacitiva PCT ofera o acuratete si o sensibilitate deosebita a atingerii utilizatorului, avand in acelasi timp si o durabilitate remarcabila. Robustetea ecranelor touch PCT este datorata unei peliculei transparente care mareste considerabil durabilitatea suprafetei marind rezistenta la zgarieturi si substante, materiale abrasive.

Tehnologia capacitive PCT este solutia touch preferata pentru aplicatiile ce necesita o atingere rapida si precisa.

Asistenta personalizata a sistemelor noastre.

Asistenta personalizata

Acumulare puncte bonus

Puncte bonus

1 an garantie

1 an garantie

Livrare gratuita a sistemelor noastre direct la locatia stabilita.

Livrare gratuita

Descriere produs Mai multe informatii