Suport

Iti oferim in permanenta asistenta de care ai nevoie!

Echipa noastra de suport este mereu la dispozitia ta pentru a-ti rezolva eficient solicitarile, indiferent de ora la care ni le comunici si iti ofera sprijinul prin telefon, email, conectare la distanta sau deplasarea in locatie.

In functie de complexitatea solicitarii tale iti propunem cea mai potrivita si eficienta metoda de asistenta, astfel incat cererea ta sa fie rezolvata in cel mai scurt timp posibil si fara a afecta activitatea din locatie.

Pentru a beneficia de asistenta completa, iti recomandam sa inchei un contract pentru servicii de suport, care include toate beneficiile de care ai nevoie!

Iti oferim in permanenta asistenta de care ai nevoie!

Iti instruim echipa pentru a folosi solutiile noastre!

Datorita multitudinii functionalitatilor disponibile in cadrul aplicatiilor noastre, este necesar ca angajatii fiecarui departament al companiei tale sa fie instruiti pentru a utiliza cu usurinta si rapiditate solutiile alese pentru afacerea ta!

Sesiunile de instruire a personalului pot avea loc in locatiile tale sau la sediul nostru, in functie de anumite conditii stabilite de comun acord la momentul implementarii solutiilor expressoft.

In plus, organizam, in conditii reglementate, sesiuni lunare de instruire si informare pentru angajatii clientilor nostri, in cadrul carora sunt prezentate noile functionalitati ale aplicatiilor noastre sau sunt detaliate anumite aspecte specifice ale programelor.

Iti instruim echipa pentru a folosi solutiile noastre!

Ne dezvoltam impreuna!

Intotdeauna, afacerile de succes se bazeaza pe furnizori de incredere ce pot oferi solutii personalizate care respecta standardele de securitate si tehnologie din domeniu dar si normele legislative in vigoare.

Pentru clientii nostri care au nevoie de adaptarea aplicatiilor noastre la ritmul lor de lucru dar si la specificul activitatii zilnice, dezvoltam integrari specifice care simplifica si automatizeaza procesele din cadrul firmei lor.

Astfel, cream impreuna instrumentele cele mai potrivite pentru ca afacerile noastre sa se dezvolte cu profesionalism si integritate!

Ne dezvoltam impreuna!