Un restaurant cu investiții de sute de mii de euro s-a alăturat portofoliului nostru de clienți

După 6 ani de colaborare cu Expressoft în locațiile deținute de vizionarul în domeniul gastronomiei, Alexandru Sautner, aceștia au ales să livreze în continuare calitate clienților săi utilizând tot soluția noastră Cloud – MyCheck, dar și cea pentru gestiune – Expressoft Master.

Am început cu o locație și un sistem de casă fiscală iar ulterior, în cinci ani, am ajuns la zece locații, o gestiune în laborator – realizată tot de programul Expressoft – și zece case de marcat. Dintre soluțiile oferite de Expressoft ne-au ajutat mult cea de organizare a produselor, programul de gestiune foarte bine structurat și opțiunea de Service: când ai clientul în fața ta este cel mai greu să spui ne pare rău, nu putem să vă dăm bon fiscal!”, după cum ne declară Flavia Maxim, Cremeria Emilia.

O investiție de 300.000 de euro în 2021. Avem în portofoliul nostru clienți curajoși!
Noul restaurant are un spațiu generos, cu o capacitate de 70 de locuri în interior și o terasă cu 50 de locuri la exterior. Investiția facută depășește 300.000 de euro.


Oliveto by Caelia este o locație spectaculos amenajată, cu mobilier modern și confortabil, dar și cu multe plante, un loc perfect pentru cei care vor să mai ia puțin aer într-un loc relaxant.
După cum sugerează și numele, Oliveto by Caelia este un restaurant cu specific Italian, dar cu influențe internaționale. Gustul și savoarea preparatelor vor purta semnătura lui chef Marian Lupu.
“Experienta culinară este adevărata vedetă la Oliveto by Caelia, pentru că le propunem clienților combinații bogate în arome și platinguri desăvârșite. Îi invităm pe oaspeți să descopere <A taste of Italy with a Mediterranean twist> și le promitem că rețetele create pentru ei pot satisface chiar și cele mai pretențioase gusturi.”, a declarat chef Marian Lupu.
Le mulțumim clienților noștri pentru încrederea pe care ne-o acordă și suntem mândri că în 2021 noi alegem să construim mai departe împreună!
Dacă ai nevoie de suport și de recomandările unui expert Expressoft, sună-ne la 021 201 11 02.

« Înapoi