Întoarcerea la normalitate, cu noi module

Aplicația mobilă pentru livratori - DriverUP
Aplicație disponibilă pe iOS și Android, care permite confirmarea livrării comenzii direct de pe telefonul livratorului, limitând însă aria de proximitate din care poate transmite acest status către centrul de livrare.
Am introdus funcționalitatea de bifare "status complet" pentru întoarcerea livratorului la centru. 
Mai multe detalii
Aplicația web pentru livrare - modulul Dispatch
Ajutorul tău în procesul de livrare! Aplicația se integrează cu centrala telefonică, afișează permanent statusul comenzilor: nealocate, în curs de livrare sau livrate.
Ai acces în orice moment la informații despre şoferi: știi cine este liber, de serviciu, în pauză, de cât timp aşteaptă fiecare.
 
Mai multe detalii
Soluția SelfOrdering (aplicația pentru totem digital pentru comanda în regim propriu)
Gazda digitală a clienților tăi care îți conferă rapiditate în preluarea comenzilor (transmiterea comenzilor fiind digitală), 0 greșeli umane, iar plata se efectuează direct cu cardul bancarRapiditate, eficiență, transparență și profitabilitate crescută!
Mai multe detalii

 

Aplicația mobilă pentru inventariere - Mobile Inventory
Ajutorul digital pentru o gestiune corectă: aplicație disponibilă atât pe Androidcât și iOS, care scanează codurile de bare direct de pe telefonul mobil, conferindu-ți astfel rapiditate în actualizarea stocurilor, transmiterea și înregistrarea directă a stocurilor în programul de gestiune, eliminând astfel consumul suplimentar de resurse și greșelile umane.
 
Mai multe detalii

 

Adaptarea caselor de marcat pentru conectarea la serverele ANAF - teste pe care specialiștii noștri le-au trecut cu brio. 
« Înapoi