Noutăți

Întoarcerea la normalitate, cu noi module

Când ai reușit ultima oară să bei o cafea alături de noi, în biroul nostru?
A trecut un an... un an cât 10: intens, abrupt, imprevizibil... Un an al recalibrării și al inovării.

Am fi vrut să îți povestim despre noutăți privindu-ne față în față... Și o putem face, dacă vrei să ne vizitezi, ne-am mutat mai aproape de tine, suntem chiar în drumul tău spre Ikea sau Metro Băneasa 


Mai multe detalii»

Schema de ajutor de stat pentru industria HoReCa - potențiali beneficiari eligibili

Ministerul Economiei a lansat, miercuri, în dezbatere publică propunerea oficială de procedură de implementare a viitoarei scheme de ajutoare de stat pentru restaurante, cafenele, pensiuni, alte firme HoReCa și agenții de turism, fiind detaliate cheltuielile eligibile propuse și condițiile pentru beneficiari.


Mai multe detalii»

Un restaurant cu investiții de sute de mii de euro s-a alăturat portofoliului nostru de clienți

Portofoliul de clienti Expressoft s-a extins luna aceasta!
Alexandru Sautner, fondatorul Gioelia Cremeria (Cremeria Emilia), își extinde portofoliul de business în domeniul Horeca prin Oliveto by Caelia, restaurant ce a fost inaugurat în a doua jumătate a lunii martie. Dacă vrei să îi faci o vizită, îi găsești în zona de nord a Capitalei, pe bulevardul Erou Iancu Nicolae nr. 82 - 84, în cadrul unui nou ansamblu rezidențial. Terasa lor arată minunat, sperăm să ne putem bucura de ea în siguranță vara aceasta


Mai multe detalii»

Lecții post-pandemie – La un an după COVID-19, în căutarea noii normalități

S-a scris mult despre acest subiect și o confirmăm și noi: industria HoReCa a fost una dintre cele mai afectate industrii, ceea ce și pentru Expressoft a însemnat o scădere a cifrei de afaceri cu 35%, comparativ cu anul anterior.


Mai multe detalii»

Ordonanța de Urgență nr. 226/30 Decembrie 2020

ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 226 din 30 decembrie 2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, emisă de către GUVERNUL ROMÂNIEI,  publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 1332 din 31 decembrie 2020.


Mai multe detalii»

Soluția SelfOrdering - oportunitate de adaptare

Situația curentă generată de pandemie a determinat scrierea unui nou capitol în industria HORECA, bazat pe adaptabilitate și inovație tehnologică.Automatizarea procesului de comandă într-un restaurant este răspunsul la principalele provocări cu care se confruntă industria HORECA: lipsa personalului, creșterea costurilor cu salarizarea, insatisfacția clienților, creșterea timpilor de servire și plată.


Mai multe detalii»

Numarul de contact 0900 310 310 devine indisponibil

Va informam ca incepand cu data de 27 iulie 2020, numarul de contact 0900 310 310 devine indisponibil.


Mai multe detalii»

Ordin ANAF privind aprobarea Procedurii de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale

ORDIN Nr. 2668/2020 din 11 iunie 2020 privind aprobarea Procedurii de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale, definite la art. 3 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, la sistemul informatic naţional de supraveghere şi monitorizare a datelor fiscale al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală


Mai multe detalii»

Măsuri împotriva infectării COVID-19

Echipa noastră s-a întors parțial la birou, iar activitatea noastră se desfășoară sub atentă monitorizare, respectând regulile de protecție. Vă informăm așadar care sunt regulile cărora este necesar să ne supunem în cazul vizitelor.


Mai multe detalii»