Informații legislative

New Lista aplicații Expressoft

Pentru a veni în întâmpinarea clienților săi, Expressoft va pune la dispoziție lista cu aplicațiile inactive (E-O-L) furnizate.

LISTĂ APLICAȚII INACTIVE EXPRESSOFT

LISTĂ APLICAȚII INACTIVE EXPRESSOFT

Procedură de FISCALIZARE și DEFISCALIZARE

Pentru a veni în întâmpinarea clienților noștri, vă punem la dispoziție mai jos procedurile de fiscalizare și defiscalizare.

Procedură FISCALIZARE AMEF cu jurnal 2020 Procedură DEFISCALIZARE AMEF cu jurnal 2020 

Procedură schimbare adresă a AMEF cu jurnal electronic 2020

Procedură schimbare adresă a AMEF cu jurnal electronic 2020

Obligativitatea afisarii "Modelului de atentionare" pentru operatorii economici care utilizeaza aparate de marcat, electronice, fiscale

Începând cu data de 1 martie 2015, operatorii economici care au obligația, potrivit legii, de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale și care desfășoară activități comerciale în unități de tip restaurant, bar, discotecă, club, și altele asemenea sunt obligați, prin lege, să afișeze pe prima pagină a meniurilor pe care le pun la dispoziția clienților anunțul de atenționare conform modelului din fișierul pdf. de mai jos, pe care Expressoft il pune la dispoziția clienților săi. Acest fișier poate fi descărcat și printat pentru utilizare în locațiile dumneavoastră!

Atenționarea poate fi pusă la dispoziția clienților și prin alte mijloace considerate a fi potrivite, astfel încât, la fiecare masă destinată clienților, aceștia să aibă permanent posibilitatea de a citi anunțul de atenționare.

CLICK pe link-ul de mai jos pentru a descărca modelul de anunț de atenționare pe care îl puteți atașa meniului din unitatea dumneavoastră!

MODEL DE ATENȚIONARE