Restaurant

Afacerea ta

In functie de specificul restaurantului tau, iti punem la dispozitie aplicatia software potrivita. Ce tip de restaurant ai ?

Clasic

Raspundem provocarilor tale!

Te sprijinim in dezvoltarea unui business in care poti controla operatiunile pas cu pas, calitatea serviciilor si produselor. Un preparat aspectuos nu este suficient pentru a te diferentia in fata clientilor tai. Toate aspectele care privesc succesul afacerii trebuie luate in considerare: un soft de vanzare rapid pentru POS, un program de gestiune precis, un sistem de raportare performant si personalizat.

Berarie

Daruieste experienta unica a berii!

Cu siguranta beraria ta poate fi diferita de toate celelalte iar tu poti avea timp pentru a darui clientilor tai experienta pe care acestia o merita. Selectarea surselor de aprovizionare, stocuri corecte si la zi si gestionarea promotiilor nu necesita timpul si implicarea ta, deoarece solutia noastra software iti pune la indemana aceste instrumente.

Braserie/Bistro/Pub/Bar

Aduna prietenii la masa!

Folosind solutia noastra software dedicata acestui tip de unitati, vei castiga timp pentru a te dedica clientilor tai si a construi cu acestia conceptul unic al afacerii tale. Viteza rapida de operare, timpii de asteptare redusi semnificativ si usoara gestionare a materiilor prime si retetarelor, sunt principalele avantaje ale acestei solutii.

Trattoria Arte Pasta foloseste solutia Expressoft

Ce-i mai bun pentru restaurantul tau

Ai nevoie de un ajutor de nadejde?

Intr-o era a informatiei, in care lumea isi doreste sa primeasca totul repede, este necesara existenta unor solutii ingenioase pentru o buna organizare si o eficientizare maxima a activitatii. Principalul ingredient de succes al restaurantelor il reprezinta continuitatea calitatii preparatelor, a gustului si a serviciilor furnizate.

Ai nevoie de un ajutor de nadejde?

Gestioneaza eficient intreaga activitate!

Aplicatiile Expressoft complexe, dar extrem de usor de invatat si utilizat, te ajuta sa gestionezi eficient intreaga activitate cu ajutorul instrumentelor potrivite fiecarui tip de afacere. Situatia vanzarilor, a materiilor prime, o organizare eficienta a personalului si o analiza de profit sunt cateva dintre functionalitatile pe care aplicatiile noastre le pun la dispozitie pentru administrarea facila a braseriei/bistroului/pubului sau barului pe care il detii.

Gestioneaza eficient intreaga activitate!

Solutii potrivite pentru dimensiunea afacerii tale.

Prin urmare, in functie de dimensiunea fiecarui business, am creat solutii software destinate atat unei singure locatii pentru afacerile mici aflate la inceput de drum (standard), cat si afacerilor de mari dimensiuni, cu multi-locatii ce necesita administrare centralizata si control permanent (cloud). Fiecare aplicatie Expressoft dispune de o interfata atractiva si intuitiva ce reduce semnificativ timpul de operare si de invatare.

Solutii potrivite pentru dimensiunea afacerii tale.

Beneficii

De ce sa alegi o aplicatie Expressoft destinata restaurantului tau?

  • Administrezi automat comenzile interne si reduci timpul de asteptare al clientilor.
  • Asiguri o gestiune corecta si completa.
  • Accepti metode variate de plata: numerar, card de credit, vouchere, bonuri de masa sau altele.
  • Castigi timp pretios, astfel incat sa te poti concentra mai mult pe dezvoltarea afacerii tale.
  • Dispui de flexibilitate in personalizarea aplicatiei in functie de dimensiunea afacerii (locatie – standard / multi-locatie – cloud).
  • Mentii o evidenta exacta a documentelor.
  • Optimizezi ritmul de preluare a comenzilor printr-o serie de filtre care te ajuta sa gasesti mai repede produsele comandate.
  • Creezi programe de fidelizare pentru clienti, de la plata cu puncte bonus pana la discount-uri speciale pentru zilele de nastere.
  • Organizezi eficient servirea clientilor la masa.
  • Integrezi aplicatii compatibile activitatii unui restaurant: Marcaj Mobil, Kitchen Screen, program hotelier sau program de contabilitate.