Industrii

In functie de domeniul bussines-ului tau, Expressoft iti recomanda cele mai complexe solutii software pentru o dezvoltare continua a intregii activitati!

Ce-i mai bun pentru afacerea ta

Diferenta dintre o afacere aflata intr-o continua dezvoltare si un business care nu functioneaza eficient este reprezentata de instrumentele folosite. In functie de specificul si dimensiunea afacerii tale, descopera solutiile software complete Expressoft care iti vor oferi un plus de siguranta si stabilitate la fiecare pas facut. Aplicatiile noastre detin o multime de functionalitati necesare atat pentru o corecta administrare a intregului flux de activitati, cat si pentru eficientizarea timpului si simplitatea in operare a personalului.

75

restaurante

75

supermarket-uri

75

saloane infrumusetare

Restaurant
Restaurant

Restaurant Restaurant

Solutia Expressoft myCheck pentru restaurante te ajuta sa preiei cu promptitudine si usurinta chiar si cele mai complexe comenzi pentru a putea oferi o experienta cat mai placuta clientilor tai.

Intuitiva si usor de invatat, aceasta solutie a fost conceputa pentru a aduce multiple beneficii afacerii tale: Reducerea timpului de asteptare, loializarea clientilor, cresterea vanzarilor prin oferirea de sugestii de meniu potrivite, utilizarea diferitelor tipuri de promotii sau administrarea automata a comenzilor interne sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le ai utilizand aceasta solutie.

Afla mai multe
Servire rapida

Servire rapida

Iti punem la dispozitie aplicatia Expressoft myCheck Quick Service care te ajuta sa iti gestionezi afacerea cu rapiditate si eficienta. Principalele functionalitati ale acestei aplicatii care stau la dispozitia ta sunt: asocierea facila de topping-uri, recomandarea automata de produse promotionale prin up-selling, posibilitatea de a derula promotii complexe, accesarea simultana de pe mai multe sisteme POS, posibilitatea de a vizualiza retete si de a stabili modalitati de preparare.

Afla mai multe
Livrari la domiciliu
Livrari la domiciliu

Livrari la domiciliu Livrari la domiciliu

Aplicatia Expressoft myCheck Delivery este solutia completa pentru afacerea ta in domeniul livrarilor la domiciliu. Solutia noastra integreaza intr-un mod optim: Google Maps, aplicatiile software, echipamentele hardware, centrala telefonica si echipa de Call center.

Cu Expressoft myCheck Delivery automatizezi procesul de preluare al comenzilor pentru a elimina fiecare secunda in plus. Ai la dispozitie toate facilitatile necesare pentru a face fiecare client sa se simta special: identificarea automata a clientilor loiali dupa numarul de telefon, vizualizarea istoricului comenzilor ......

Afla mai multe
Supermarket
Supermarket

Supermarket Supermarket

Aplicatia expressoft Check iti asigura suportul necesar pentru ca intreaga activitate sa se desfasoare cu rapiditate si corectitudine, iar clientii tai sa aiba toate motivele pentru a se reintoarce la cumparaturi.

Cu o interfata prietenoasa si usor de folosit, expressoft Check reduce semnificativ timpii de invatare, operare si de servire ai clientilor, permitand o mai buna comunicare in interior si un control eficient al business-ului.

Afla mai multe
Retail

Retail

Aplicatia Expressoft myCheck Retail este solutia perfecta de tip POS pentru afacerile retail de tip food si non-food. Am proiectat aceasta solutie folosind tehnologie de ultima generatie si ne-am concentrat atentia pe simplitatea in operare. Expressoft myCheck Retail contine tot ce ai nevoie pentru a mentine controlul asupra vanzarilor din magazinul tau, este rapida si compatibila cu o gama vasta de echipamente hardware necesare in acest domeniu.

Afla mai multe
Saloane de infrumusetare
Saloane de infrumusetare

Saloane de infrumusetare Saloane de infrumusetare

Expressoft myCheck Beauty este solutia POS dedicata afacerilor de tip salon de infrumusetare, solar, spa, coafor, manichiura, pedichiura sau frizerie.

Usor de utilizat, aplicatia te ajuta sa iti gestionezi intr-un mod performant activitatea si sa ai o evidenta corecta si exacta in orice moment. Administrarea eficienta a programarilor, organizarea rapida a programului de lucru sau fidelizarea clientilor sunt doar cateva dintre beneficiile utilizarii aplicatiei Expressoft myCheck beauty.

Afla mai multe