Întrebări frecvente

Aici descoperi răspunsurile noastre la cele mai frecvente întrebări! Dacă nu ai găsit informația care te interesează, scrie-ne și îți vom răspunde în cel mai scurt timp posibil!

Care este procedura de trecere de la un alt furnizor de soluții la Expressoft ?

Primul pas al acestei proceduri îl reprezintă verificarea compatibilității dintre echipamentele hardware existente în locație și soluțiile Expressoft. După ce echipamentele au fost validate ca fiind potrivite pentru implementarea soluțiilor noastre, urmează exportul datelor, setările și configurările contului dumneavoastră.

Care sunt soluțiile software pe care le pot achiziționa de la Expressoft?

Expressoft dezvoltă permanent soluții informatice Standard și Cloud de vânzare, gestiune, fidelizare clienți, raportare complexă și management pentru: Restaurante, Servire Rapidă, Livrare & Call Center, Supermarket-uri, Retail/Servicii și Saloane de înfrumusețare.

Cum aleg echipamentele hardware potrivite afacerii mele?

Discutând necesitățile afacerii dumneavoastră împreună cu reprezentanții noștri de Vânzări, veți găsi cele mai potrivite echipamente hardware, ținând cont de activitatea desfășurată, bugetul alocat, spațiul disponibil, design-ul locației și cerințele personalizate pe care le aveți.

Soluțiile Expressoft pot fi folosite pe echipamentele hardware existente în locație?

Dacă echipamentele hardware existente în locație îndeplinesc cerințele minime de compatibilitate necesare rulării aplicațiilor Expressoft, atunci pot fi folosite.

Care este procesul de fiscalizare, refiscalizare sau defiscalizare a caselor de marcat?

Pentru a accesa toate informațiile necesare desfășurării acestor procese, vă rugăm să accesați link-urile: Procedură fiscalizareProcedură defiscalizare și Procedură schimbare adresă AMEF.

Cum se achiziționează consumabilele?

Cea mai simplă modalitate de achiziționare a consumabilelor o reprezintă comandarea acestora pe site-ul www.expressoft.eu, după crearea unui cont de client pe site. Pentru fiecare comandă lansată online, acumulați puncte de fidelitate care pot fi folosite pentru achitarea unor comenzi ulterioare. De asemenea, consumabilele pot fi achiziționate și prin comandă telefonică. Puteți citi mai multe despre regulamentul privind alocarea punctelor de fidelitate aici.

Cum sunt protejate informațiile din Cloud de către Expressoft?

Toate datele sunt găzduite într-un Data Center securizat la standarde excepționale, iar accesul clienților noștri la datele lor se face prin intermediul unui protocol securizat, folosind comunicația criptată.

De ce să aleg soluția Cloud Expressoft?

Accesul în timp real la informațiile afacerii dumneavoastră, sistemul de raportare complex și complet, programe de fidelizare a clienților, managementul afacerii și securizarea superioară a informațiilor datorită metodei de stocare, sunt cele mai importante avantaje ale soluției de vânzare, gestiune și management Cloud. Soluția Cloud reprezintă cea mai bună alegere pentru afacerile care funcționează în cel puțin 2 locații diferite.

De ce să aleg soluția Standard?

Afacerile aflate la început de drum, care doresc să se dezvolte în viitor și care nu dispun de un buget consistent pentru investiții inițiale, aleg soluția de vânzare și gestiune Standard. Cu baza de date gazduită local și cu o secțiune de rapoarte de vânzări și management, soluția Standard este extrem de potrivită de obicei pentru afacerile de mici dimensiuni.

Cum mă pregătesc pentru instalare?

Înainte de a face programarea pentru instalarea echipamentelor Expressoft, este necesar să vă asigurați că în locația dumneavoastră există: curent electric și retea internă configurată (exista cabluri de rețea de la POS către secții – bucătărie, bar etc., dar și către biroul de gestiune). De asemenea, este necesar să aveți definită lista de produse, rețete și prețuri de vânzare, pentru a fi importată în software-ul achiziționat (în cazul soluției Cloud) sau introdusă manual (în cazul soluției Standard).

Cum se face instalarea echipamentelor în locație?

Ziua și intervalul orar alocate instalării sunt agreate de comun acord. Instalarea echipamentului în locație este efectuată de reprezentatul Expressoft desemnat. Acesta va instala echipamentele achiziționate și va definitiva setările și configurările necesare. Pentru eficientizarea procesului, va recomandăm să aveți disponibil un reprezentant IT care cunoaște configurația rețelei din locație și poate oferi suport reprezentantului Expressoft.

Cât durează instalarea?

Timpul efectiv al instalării depinde foarte mult de disponibilitatea resurselor (ex.: conexiune internet, electricitate) existente în locația dumneavoastră, iar o medie este de 2-4 ore/licență.

Cum se face instruirea?

Instruirea, care poate fi facută la sediul Expressoft sau în locația dumneavoastră, este susținută de reprezentantul Expressoft desemnat. Pentru fiecare tip de licență achiziționată se organizează sesiuni separate de instruire (pentru licențele de vânzare cu operatorii, iar pentru licențele de gestiune cu administratorii). Reprezentantul Expressoft va explica beneficiarilor funcționalitățile soft-ului ales, precum și modalitatea de utilizare a acestuia și va răspunde tuturor întrebarilor care pot apărea.

Cum mă ajută Expressoft după instalare?

În primele 30 de zile de la implementarea soluției Expressoft beneficiați de mentenanță gratuită pentru softul achiziționat și, de asemenea, aveți la dispoziție un Account manager dedicat, care vă răspunde la toate întrebările dumneavoastră, la orice oră.

De ce este recomandată semnarea unui contract de service?

Datorită semnării unui contract de service, beneficiați de: suport 24/7 (în baza unui contract de service activ), servicii de update și upgrade gratuite, implementarea gratuită a modificărilor legislative, dar și discount-uri la intervenții care nu sunt incluse în contractul de service. Suportul este oferit telefonic, remote sau la sediul clientului, conform contractului de service semnat.

Am nevoie de conexiune continuă la Internet?

Soluția Cloud de vânzare, raportare și management necesită conexiunea continuă la Internet. Solutia Standard de vanzare si gestiune necesita conexiune continua la internet daca este necesar transferul de informatii in timp real. Daca sincronizarea informatiilor se face o singura data pe zi, la preluarea vanzarilor, atunci nu este necesara conexiunea continua la internet.

Cum cumpăr?

Puteți achiziționa produsele noastre prin plasarea unei comenzi pe site-ul www.expressoft.eu după crearea unui cont de client - https://www.expressoft.eu/customer/account/login/. La comandarea produselor pe site-ul nostru, beneficiați de prețuri și discount-uri speciale și acumulați puncte de fidelitate care pot fi folosite pentru achitarea comenzilor ulterioare. De asemenea, puteți comanda telefonic produsele dorite, prin e-mail transmis la adresa sales@expressoft.eu sau puteți plasa comanda dumneavoastră direct la sediul nostru.

Cum plătesc?

Plata produselor achiziționate se poate face în numerar la livrare, prin transfer bancar cu plata integrală în avans sau folosind plata cu mobilul.

Cum îmi este livrată comanda?

Livrarea produselor comandate se face prin intermediul companiei de curierat partenere, conform termenelor de livrare ale acesteia sau se pot ridica de la sediul nostru, dacă optați pentru această modalitate la lansarea comenzii.
Nu s-au găsit rezultate pentru căutarea dumneavoastră.