Standard

Restaurant Restaurant

Cu siguranta iti doresti un restaurant modern si profitabil. In acest sens este necesar sa se implementeze un sistem performant care sa iti sustina in mod eficient afacerea astfel incat sa optimizezi timpul de asteptare al clientilor, sa facilitezi comunicarea personalului, sa menti o evidenta clara a tuturor vanzarilor, fara riscul de a intampina erori sau incurcaturi. Configurarea amplasarii meselor, personalizarea preparatelor, transferul produselor, organizarea promotiilor sunt cateva dintre functionalitatile pe care aceasta aplicatie ti le pune la dispozitie.

Learn more
Restaurant

Servire rapida Servire rapida

In secolul vitezei, cand clientii sunt din ce in ce mai grabiti, chiar si atunci cand iau masa, timpul devine unul dintre pionii esentiali ai activitatii acestora. De aceea, am creat o solutie software specializata pentru restaurantele de tip servire rapida, cu scopul de a sustine organizarea eficienta a personalului tau, precum si gestionarea corecta si prompta a comenzilor, chiar si in intervalele orare mai aglomerate. Personalizezi modalitatea de preparare a produselor, fidelizezi clientii prin activarea promotiei de tip “happy hour” dar si prin acumularea punctelor bonus si te concentrezi pe dezvoltarea afacerii folosind in locatia ta solutia de vanzare Expressoft Check pentru servire rapida.

Learn more
Servire rapida

Livrari la domiciliu Livrari la domiciliu

Atunci cand administrezi o afacere in domeniul livrarilor la domiciliu iti doresti ca aceasta sa se desfasoare in mod eficient, rapid si cu precizie. Cu o interfata prietenoasa si usor de folosit, solutia noastra te va ajuta sa identifici cu usurinta clientii, sa pastrezi o baza de date atat a clientilor vechi, cat si a celor noi sau sa preiei chiar si comenzile atipice. Aplicatia Expressoft reprezinta alegerea perfecta pentru automatizarea procesului de preluare a comenzilor, eliminand orice secunda in plus datorita functionalitatilor complexe pe care le contine.

Learn more
Livrari la domiciliu

Supermarket Supermarket

Un client multumit se va reintoarce in mod constant in supermarket-ul tau. Pentru a te asigura de acest lucru cat si de dezvoltarea afacerii tale este absolut necesar sa ai consumatori care sa beneficieze de experiente cat mai placute si mai favorabile in timpul sesiunii de cumparaturi: timp cat mai scurt petrecut la casa, posibilitatea de a returna anumite produse, multiple optiuni de plata. Acestea sunt doar cateva dintre functionalitatile pe care ti le pune la dispozitie aplicatia noastra, astfel incat afacerea ta fie una profitabila.

Learn more
Supermarket

Retail Retail

Daca administrezi o afacere de genul unui magazin de haine, imbracaminte si incaltaminte, cu siguranta ai nevoie de viteza, corectitudine si gestionare eficienta. Solutia noastra are o interfata prietenoasa si usor de folosit, reducand astfel semnificativ timpii de invatare, operare, si de servire a clientilor. Atunci cand iti doresti sa ai clienti multumiti ai nevoie de un soft performant care sa sprijine intreaga ta activitate. Expressoft iti pune la dispozitie o serie de functionalitati ce iti vor garanta un business de succes.

Learn more
Retail

Saloane de infrumusetare Saloane de infrumusetare

Cu ajutorul functionalitatilor potrivite activitatii dintr-un salon de infrumusetare, vei beneficia de o solutie performanta de management cu ajutorul careia ai o evidenta corecta si exacta a afacerii tale! Astfel, te poti dezvolta si in acelasi timp poti inova si crea noi servicii si promotii pentru clientii tai! Poti efectua programarile direct din aplicatia noastra, angajatii au in aplicatie o lista de servicii pe care le presteaza si de bunuri pe care le utilizeaza si in plus iti punem la dispozitie o serie de functionalitati pentru ca afacerea ta sa fie una infloritoare, ce iti va garanta clienti multumiti de serviciile la care au apelat si la care se vor intoarce in mod constant.

Learn more
Saloane de infrumusetare

Stoc si inventar

Aplicatia Expressoft pentru evidenta stocului si a inventarului te ajuta sa controlezi in siguranta intregul flux al produselor, de la intrarea acestora in unitate, la transferurile intre gestiuni pana la realizarea productiei si vanzarea lor.


More details

Monitor in bucatarie

"Monitor in bucatarie" este o aplicatie care listeaza pe un monitor comenzile preluate de operatori de la clienti. Aceasta inlocuieste imprimanta de bonuri din bucatarie, facilitand afisarea rapida a comenzilor, in ordinea preluarii.


More details

Marcaj mobil pentru palm

Solutia marcaj mobil pentru palm este solutia software special creata pentru dispozitivele mobile de tip PDA, ce favorizeaza cresterea mobilitatii in locatia ta.


More details