Solutii marcaj (POS)

Submit your offer request!

In functie de specificul afacerii tale, iti punem la dispozitie aplicatia software potrivita. Ce tip de business ai?

Solutia Cloud de vanzare pentru restaurant este alegerea ideala pentru marcajul comenzilor preluate de la clienti. Este configurabila, cu o interfata prietenoasa si poate fi integrata cu echipamentele hardware necesare. Aceasta solutie software se adapteaza perfect fluxului activitatii tale, deoarece poate fi personalizata in functie de dimensiunea si nevoile fiecarei afaceri.

Beneficii

De ce sa alegi o aplicatie Expressoft destinata restaurantului tau?

 • Controlezi fluxul clientilor folosind modulul de Rezervari din aplicatie. Acest modul contribuie la administrarea centralizata a rezervarilor dar si la gestionarea rapida si personalizata a tuturor meselor din locatie.
 • Sistematizezi servirea clientilor cu ajutorul functionalitatii "marcaj pe scaun" si ai o evidenta clara a numarului zilnic de clienti din fiecare locatie.
 • Fidelizezi clientii cu ajutorul instrumentelor dedicate: vouchere, puncte bonus, carduri cadou, promotii sau posibilitatea platii in cont.
 • Generezi venituri recurente datorita facilitatii "plata in cont". Aceasta facilitate are 2 functionalitati: plata in cont companie si plata in cont client. "Plata in cont companie" este folosita pentru a asigura masa angajatilor prin parteneriate incheiate, asigurand astfel controlul cheltuielilor si eliminarea platii cash.
 • Reduci semnificativ timpul necesar preluarii comenzilor dar si costurile de personal prin preluarea comenzilor direct pe tableta/telefon mobil si transmiterea lor automata la sectii pentru preparare.
 • "Plata in cont client" are drept scop eliminarea cash-ului si se recomanda pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite clientilor - datorita acestei facilitati, clientii nu mai pierd timp pentru a achita nota de plata,ci li se scad sumele direct din cont.
 • Separi notele de plata de la aceeasi masa sau transferi consumatia de la o masa la alta, imbunatatind astfel nivelul serviciilor pe care il oferi clientilor tai.
 • Individualizezi produsele prin adaugarea/eliminarea cu extra cost sau gratuita a diferitelor topping-uri. Mai mult, poti adauga ingrediente cerute de clienti si care nu se afla in reteta de baza a unui preparat.
 • Emiti factura fiscala direct din POS in doar cateva secunde si poti adauga CUI-ul beneficiarului pe bonul fiscal pentru a-i facilita clientului final optiunile de decontare.
 • Accepti multiple metode de plata, individuale sau combinate: numerar, card, tichete de masa electronice, vouchere, plata cu telefonul mobil, ordin de plata, sau plata in cont.
 

Functionalitati principale

Monitor in bucatarie

Pos Smartphone restaurant

Monitor in bucatarie

Monitor in bucatarie

Sistem de promotii 

Activitate zilnica angajati

Gestiune stocuri

Raportare online

Sisteme POS 

Solutii paging

Este solutia software de marcaj conceputa pentru a gestiona foarte rapid, corect si prompt comenzile clientilor, chiar si in intervalele aglomerate si pentru a optimiza comunicarea in interiorul companiei tale.

Beneficii

De ce sa alegi o aplicatie Expressoft destinata unei unitati de tip Fast-Food?

 • Folosind functionalitatea "Fluidizare comenzi" poti prelua mai multe comenzi in acelasi timp, crescand astfel numarul de clienti deserviti si prin urmare si vanzarile & profitul.
 • Oferi clientilor tai posibilitatea de personalizare a meniului sau a produsului comandat si modifici rapid si usor modalitatile de preparare si servire. Informatiile transmise ajung instant in sectii prin intermediul monitorului in bucatarie si a imprimantei de sectie.
 • Cresti vanzarile folosind optiunile complete de up-selling oferite de aplicatie care, in timpul preluarii comenzii, iti propune automat produse complementare, portii mai mari sau topping-uri extra.
 • Fidelizezi clientii prin activarea promotiilor complexe disponibile in aplicatie. Poti gestiona oferte din partea casei, vouchere si gift card-uri, discount-uri de fidelitate sau plati cu puncte de loialitate.
 • Mentii clientii informatii folosind integrarea ecranului pentru afisaj clienti, care prezinta produsele comandate dar si suma care trebuie achitata de catre clienti.
 • Facilitezi servirea clientilor direct in masina, deoarece cu ajutorul aplicatiei administrezi cu usurinta zona de servire a clientilor care comanda din masinile lor.
 • Accepti multiple metode de plata, individuale sau combinate: numerar, card, tichete de masa electronice, vouchere, plata cu telefonul mobil,
 • Emiti factura fiscala direct din POS in doar cateva secunde si poti adauga CUI-ul beneficiarului pe bonul fiscale pentru a-i facilita clientului final optiunile de decontare.
 • Vizualizezi in timp real rapoartele pentru ziua curenta, potrivit reglementarilor in vigoare, cu informatii despre: produse vandute, realizari/operator, incasari/gestiuni, vanzari/clienti si multe altele.
 • Integrezi aplicatii compatibile activitatii unui fastfood: aplicatia de gestiune stocuri, monitor in bucatarie, precum si echipamente hardware: monitoare touchscreen, case de marcat, cantare.
 

Functionalitati principale

Monitor in bucatarie

Fluidizare comenzi

Monitor in bucatarie

Monitor in bucatarie

Activitate zilnica angajati

Fidelizare clienti

Gestiune stocuri

Managementul afacerii tale

Sisteme POS

Display reclama 7''

 

Solutii complementare 

 

Solutia SelfOrdering

Este solutia software de marcaj care se integreaza cu toate instrumentele necesare pentru ca intreg procesul de livrare sa fie foarte rapid, organizand mai eficient intreg personalul si contribuind la construirea unei experiente placute pentru clientii tai.

Beneficii

ale solutiei de marcaj destinata optimizarii livrarilor la domiciliu.

 • Cresti baza de date a clientilor datorita profilului de client incorporat in centrala telefonica. Astfel, clientii existenti sunt identificati automat dupa numarul de telefon iar clientilor noi li se genereaza automat o fisa de client.
 • Preiei comenzi online datorita integrarii aplicatiei cu webiste-ul tau. Toate comenzile plasate pe site prin intermediul interfetei ajung in aplicatie si sunt alocate automat celui mai apropiat centru de livrare pentru a intra in productie.
 • Optimizezi fluxul activitatii datorita integrarii modulului Call Center. Acesta ajuta la preluarea telefonica rapida a comenzilor, la distribuirea lor in centrele de livrare conectate, permite vizualizarea statusului comenzilor si este integrat cu Google Maps.
 • Imbunatatesti experienta pe care o oferi clientilor tai prin preluarea comenzilor acestora in avans, urmand ca livrarea sa se faca in ziua comunicata de client. Astfel, organizezi mai bine livrarile dar si fluxul zilnic al activitatii.
 • Eficientizezi timpii de preparare si livrare datorita profilului Monitor in bucatarie. Acesta permite afisarea comenzilor in ordinea preluarii si avertizeaza luminos si acustic atunci cand o comanda este receptionata, modificata sau eliminata.
 • Estimezi corect timpii de preparare si livrare a comenzii, datorita integrarii aplicatiei noastre de vanzare cu Google Maps. Adresele de livrare sunt identificate direct pe harta iar aceasta este printata pe nota de plata.
 • Administrezi echitabil activitatea soferilor livratori, datorita functionalitatii "Alocare comenzi livratori". Aceasta propune pentru livrarea fiecarei comenzi soferul care are cel mai mare timp de pauza de la ultima livrare efectuata.
 • Comunici eficient cu clientii tai, deoarece acestia sunt informati in timp real despre statusul livrarii. Prin intermediul unui SMS, fiecare client este informat despre procesarea comenzii si livrarea acesteia.
 • Fidelizezi clientii prin campanii promotionale, cu ajutorul aplicatiei noastre de vanzare. Aceasta te ajuta sa gestionezi oferte din partea casei, vouchere, gift-card-uri, discount-uri de fidelitate sau plati cu puncte de loialitate.
 • Maximizezi valoarea informatiilor pe care le detii despre clientii tai, folosind modulul CRM - Customer Relationship Management. Modulul CRM iti permite sa creezi pentru fiecare client un cont, caruia ii poti asocia foarte multe informatii despre client.

Solutii complementare

Call Center

Call Center

Monitor in bucatarie

Monitor in bucatarie

Alocare comenzi livratori

Fidelizare clienti

Gestiune stocuri

Managementul afacerii tale

Imprimanta etichete 

Dezvoltare software

 

Eficientizezi si optimizezi serviciile salonului tau

Pentru a aduce un plus de excelenta in serviciile salonului tau de infrumusetare, Expressoft vine in intampinarea cerintelor oricarui antreprenor cu solutii complexe pentru un control eficient al intregii activitati. Organizarea clientelei in functie de disponibilitatea personalului, fidelizarea acesteia, respectarea cu strictete a orei de programare sau introducerea unui nou client in baza de date sunt cateva dintre activitatile esentiale ale unei afaceri din domeniul saloanelor de infrumusetare.

Pastrezi o evidenta clara a desfasurarii activitatii

Uita de vremea in care programarile se faceau pe caiet fara o evidenta clara a numarului de clienti si concentreaza-te pe dezvoltarea afacerii tale avand la baza solutia optima pentru a mentine intotdeauna o imagine clara a intregii activitati.

saloane1

Gestionezi cu usurinta organizarea intregului salon si fidelizezi publicul tinta

Aplicatiile Expressoft complexe, dar usor de invatat si utilizat iti ofera posibilitatea de a organiza si vizualiza programul de lucru cu usurinta, in functie de serviciile prestate. Cu ajutorul acestora vei optimiza activitatea din salonul tau de infrumusetare si in plus dispui de o serie de functionalitati cu ajutorul carora vei fideliza publicul tinta si vei creste profitul salonului tau. Satisfactia propriilor clienti este principalul atuu.

saloane2

Stii care este secretul longevitatii unei afaceri in HoReCa?

 

Aplicatia Expressoft myCheck Retail este solutia perfecta de tip POS pentru afacerile retail de tip food si non-food. Am proiectat aceasta solutie folosind tehnologie de ultima generatie si ne-am concentrat atentia pe simplitatea in operare. Expressoft myCheck Retail contine tot ce ai nevoie pentru a mentine controlul asupra vanzarilor din magazinul tau, este rapida si compatibila cu o gama vasta de echipamente hardware necesare in acest domeniu.

Beneficii

ale solutiei de marcaj destinata afacerilor de tip magazin alimentar.

 • Beneficiezi de marcaj foarte usor si rapid, ceea ce duce la fluidizarea sistemului de coada si deservirea unui numar mai mare de clienti, care au parte de o experienta placuta atunci cand isi fac cumparaturile.
 • Elimini erorile de operare si permiti prelucrarea unui volum foarte mare de date intr-un timp scurt, datorita scanarii produselor si folosirii sistemului de coduri de bare prin intermediul caruia produsele sunt receptionate, identificate si vandute foarte rapid.
 • Automatizezi procesele de vanzare si inventariere prin folosirea etichetelor cu coduri de bare interne, care sunt scanate rapid cu ajutorul cititorului de coduri de bare.
 • Reduci timpul necesar emiterii facturii fiscale, deoarece aceasta este emisa direct din POS. Aplicatia noastra preia automat informatiile clientului din baza de date iar factura se poate tipari folosind imprimanta de note de plata.
 • Administrezi cu rapiditate returul de produse, intr-un mod simplificat, in cazul in care un produs a fost adaugat din greseala sau clientul s-a razgandit. Orice retur este contorizat si poate fi regasit in cadrul raportului specific pus la dispozitie de aplicatie.
 • Verifici in orice moment stocurile existente in magazinul tau, pentru orice produs, si poti inregistra in aplicatie avansuri pentru achizitii ulterioare. Astfel, esti pregatit in orice moment pentru a onora o achizitie semnificativa solicitata de clienti.
 • Accesezi o baza de date centralizata iar cand afacerea ta se va dezvolta poti adauga usor terminale si locatii noi. Informatiile referitoare la preturi, produse sau promotii se vor sincroniza automat.
 • Vizualizezi in timp real, direct din POS, de pe tableta sau mobil, rapoarte relevante: vanzari pe ora, vanzari pe utilizatori, vanzari pe metoda de plata, vanzari pe intervale de timp, statistici pe zi.
 • Fidelizezi clientii pe termen lung, oferindu-le diverse pachete promotionale pe care le integrezi cu usurinta in aplicatie. La o simpla scanare a produsului iti intampini clientii cu reduceri de pret care ii vor face sa revina in magazinul tau.
 • Integrezi diferite modalitati de plata si oferi astfel clientilor tai posibilitatea de a plati in numerar, cu cardul, cu tichete de masa, folosind punctele bonus acumulate sau cu tichete electronice.
 

Solutii complementare

Gestiune stocuri

Monitor in bucatarie

Raportare online

Managementul afacerii tale

Monitor in bucatarie

Integrari cu alte sisteme

Cantar electronic

Imprimanta fiscala

Cititor coduri de bare

Etichete electronice