Domenii

In functie de domeniul bussines-ului tau, iti recomandam cea mai potrivita solutie software pentru dezvoltarea activitatii!

Solutii Marcaj pentru Restaurant
Solutii Marcaj pentru Restaurant

Solutii Marcaj pentru Restaurant Solutii Marcaj pentru Restaurant

Solutia Expressoft myCheck pentru restaurante te ajuta sa preiei cu promptitudine si usurinta chiar si cele mai complexe comenzi pentru a putea oferi o experienta cat mai placuta clientilor tai.

Intuitiva si usor de invatat, aceasta solutie a fost conceputa pentru a aduce multiple beneficii afacerii tale: Reducerea timpului de asteptare, loializarea clientilor, cresterea vanzarilor prin oferirea de sugestii de meniu potrivite, utilizarea diferitelor tipuri de promotii sau administrarea automata a comenzilor interne sunt doar cateva dintre beneficiile pe care le ai utilizand aceasta solutie.

Learn more
Servire rapida

Servire rapida

Iti punem la dispozitie aplicatia Expressoft myCheck Quick Service care te ajuta sa iti gestionezi afacerea cu rapiditate si eficienta. Principalele functionalitati ale acestei aplicatii care stau la dispozitia ta sunt: asocierea facila de topping-uri, recomandarea automata de produse promotionale prin up-selling, posibilitatea de a derula promotii complexe, accesarea simultana de pe mai multe sisteme POS, posibilitatea de a vizualiza retete si de a stabili modalitati de preparare.

Learn more
Livrari la domiciliu
Livrari la domiciliu

Livrari la domiciliu Livrari la domiciliu

Aplicatia Expressoft myCheck Delivery este solutia completa pentru afacerea ta in domeniul livrarilor la domiciliu. Solutia noastra integreaza intr-un mod optim: Google Maps, aplicatiile software, echipamentele hardware, centrala telefonica si echipa de Call center.

Cu Expressoft myCheck Delivery automatizezi procesul de preluare al comenzilor pentru a elimina fiecare secunda in plus. Ai la dispozitie toate facilitatile necesare pentru a face fiecare client sa se simta special: identificarea automata a clientilor loiali dupa numarul de telefon, vizualizarea istoricului comenzilor ......

Learn more
Magazin alimentar
Magazin alimentar

Magazin alimentar Magazin alimentar

Aplicatia expressoft Check iti asigura suportul necesar pentru ca intreaga activitate sa se desfasoare cu rapiditate si corectitudine, iar clientii tai sa aiba toate motivele pentru a se reintoarce la cumparaturi.

Cu o interfata prietenoasa si usor de folosit, expressoft Check reduce semnificativ timpii de invatare, operare si de servire ai clientilor, permitand o mai buna comunicare in interior si un control eficient al business-ului.

Learn more
Retail

Retail

Aplicatia Expressoft myCheck Retail este solutia perfecta de tip POS pentru afacerile retail de tip food si non-food. Am proiectat aceasta solutie folosind tehnologie de ultima generatie si ne-am concentrat atentia pe simplitatea in operare. Expressoft myCheck Retail contine tot ce ai nevoie pentru a mentine controlul asupra vanzarilor din magazinul tau, este rapida si compatibila cu o gama vasta de echipamente hardware necesare in acest domeniu.

Learn more
Beauty & SPA
Beauty & SPA

Beauty & SPA Beauty & SPA

Expressoft myCheck Beauty este solutia POS dedicata afacerilor de tip salon de infrumusetare, solar, spa, coafor, manichiura, pedichiura sau frizerie.

Usor de utilizat, aplicatia te ajuta sa iti gestionezi intr-un mod performant activitatea si sa ai o evidenta corecta si exacta in orice moment. Administrarea eficienta a programarilor, organizarea rapida a programului de lucru sau fidelizarea clientilor sunt doar cateva dintre beneficiile utilizarii aplicatiei Expressoft myCheck beauty.

Learn more