Noutăți

Schema de ajutor de stat pentru industria HoReCa - potențiali beneficiari eligibili

Ministerul Economiei a lansat, miercuri, în dezbatere publică propunerea oficială de procedură de implementare a viitoarei scheme de ajutoare de stat pentru restaurante, cafenele, pensiuni, alte firme HoReCa și agenții de turism, fiind detaliate cheltuielile eligibile propuse și condițiile pentru beneficiari.


Mai multe detalii»

Lecții post-pandemie – La un an după COVID-19, în căutarea noii normalități

S-a scris mult despre acest subiect și o confirmăm și noi: industria HoReCa a fost una dintre cele mai afectate industrii, ceea ce și pentru Expressoft a însemnat o scădere a cifrei de afaceri cu 35%, comparativ cu anul anterior.


Mai multe detalii»

Ordonanța de Urgență nr. 226/30 Decembrie 2020

ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 226 din 30 decembrie 2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, emisă de către GUVERNUL ROMÂNIEI,  publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 1332 din 31 decembrie 2020.


Mai multe detalii»

Soluția SelfOrdering - oportunitate de adaptare

Situația curentă generată de pandemie a determinat scrierea unui nou capitol în industria HORECA, bazat pe adaptabilitate și inovație tehnologică.Automatizarea procesului de comandă într-un restaurant este răspunsul la principalele provocări cu care se confruntă industria HORECA: lipsa personalului, creșterea costurilor cu salarizarea, insatisfacția clienților, creșterea timpilor de servire și plată.


Mai multe detalii»

Numarul de contact 0900 310 310 devine indisponibil

Va informam ca incepand cu data de 27 iulie 2020, numarul de contact 0900 310 310 devine indisponibil.


Mai multe detalii»

Ordin ANAF privind aprobarea Procedurii de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale

ORDIN Nr. 2668/2020 din 11 iunie 2020 privind aprobarea Procedurii de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale, definite la art. 3 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, la sistemul informatic naţional de supraveghere şi monitorizare a datelor fiscale al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală


Mai multe detalii»

Măsuri împotriva infectării COVID-19

Echipa noastră s-a întors parțial la birou, iar activitatea noastră se desfășoară sub atentă monitorizare, respectând regulile de protecție. Vă informăm așadar care sunt regulile cărora este necesar să ne supunem în cazul vizitelor.


Mai multe detalii»

Implicare socială Expressoft

Pentru că suntem mereu preocupați de educație, atât a membrilor echipei, cât și a noii generații ce reprezintă viitorul societății din care facem cu toții parte, Expressoft Technology s-a implicat continuu în proiecte sociale. Pe parcursul anului 2019 s-au desfășurat două astfel de proiecte, pentru care compania noastră a sprijinit financiar, logistic dar și prin implicarea activă a câtorva resurse umane ale companiei:


Mai multe detalii»

Partenerul la nevoie se cunoaste

Așa cum putem observa cu toții, industria turismului este una dintre cele mai afectate industrii, ca urmare a răspândirii noului virus COVID-19. Prin urmare, multe dintre afacerile legate de restaurante și hoteluri vor fi afectate, cel puțin pe termen scurt.


Mai multe detalii»

1 2 Next