Partenerul la nevoie se cunoaste

De mai bine de 20 de ani, la Expressoft Technology, dezvoltarea, siguranța și continuitatea afacerii dumneavoastră reprezintă prioritatea principală a activității noastre. De-a lungul acestei perioade am prețuit în permanență parteneriatul transparent, constructiv și de lungă durată, în detrimentul unui profit pe termen scurt.

De aceea, în condițiile în care afacerea dumneavoastră va suferi scăderi ample de vânzări în lunile martie, aprilie și mai 2020, ca urmare a situației create de noul virus COVID-19, Expressoft Technology rămâne alături de dumneavoastră, ca un partener strategic și pe care vă puteți baza, mai ales în situațiile dificile!

Ce va face Expressoft pentru dumneavoastră?
În condițiile în care pentru o anumită lună, vânzările dumneavoastră scad cu mai mult de 20%, Expressoft Technology vă acordă o reducere a abonamentul dumneavoastră lunar direct proporțională cu procentul scăderii vânzărilor dumneavoastră din luna respectivă. De exemplu: dacă veniturile dumneavoastră scad cu 25%, vom reduce și noi factura aferentă acelei luni cu 25%.

« Back