Noutăți

Lecții post-pandemie – La un an după COVID-19, în căutarea noii normalități

S-a scris mult despre acest subiect și o confirmăm și noi: industria HoReCa a fost una dintre cele mai afectate industrii, ceea ce și pentru Expressoft a însemnat o scădere a cifrei de afaceri cu 35%, comparativ cu anul anterior.


Mai multe detalii»

Ordonanța de Urgență nr. 226/30 Decembrie 2020

ORDONANȚĂ DE URGENȚĂ nr. 226 din 30 decembrie 2020 privind unele măsuri fiscal-bugetare și pentru modificarea și completarea unor acte normative și prorogarea unor termene, emisă de către GUVERNUL ROMÂNIEI,  publicată în MONITORUL OFICIAL nr. 1332 din 31 decembrie 2020.


Mai multe detalii»

Soluția SelfOrdering - oportunitate de adaptare

Situația curentă generată de pandemie a determinat scrierea unui nou capitol în industria HORECA, bazat pe adaptabilitate și inovație tehnologică.Automatizarea procesului de comandă într-un restaurant este răspunsul la principalele provocări cu care se confruntă industria HORECA: lipsa personalului, creșterea costurilor cu salarizarea, insatisfacția clienților, creșterea timpilor de servire și plată.


Mai multe detalii»

Numarul de contact 0900 310 310 devine indisponibil

Va informam ca incepand cu data de 27 iulie 2020, numarul de contact 0900 310 310 devine indisponibil.


Mai multe detalii»

Ordin ANAF privind aprobarea Procedurii de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale

ORDIN Nr. 2668/2020 din 11 iunie 2020 privind aprobarea Procedurii de conectare a aparatelor de marcat electronice fiscale, definite la art. 3 alin. (2) din Ordonanţa de urgenţă a Guvernului nr. 28/1999 privind obligaţia operatorilor economici de a utiliza aparate de marcat electronice fiscale, la sistemul informatic naţional de supraveghere şi monitorizare a datelor fiscale al Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală


Mai multe detalii»

Masuri impotriva infectarii COVID-19

Echipa noastra s-a intors partial la birou, iar activitatea noastra se desfasoara sub atenta monitorizare, respectand regulile de protectie. Va informam asadar care sunt regulile carora este necesar sa ne supunem in cazul vizitelor.

Mai multe detalii»

IMPLICARE SOCIALA EXPRESSOFT

Pentru ca suntem mereu preocupati de educatie, atat a membrilor echipei, cat si a noii generatii ce reprezinta viitorul societatii din care facem cu totii parte, Expressoft Technology s-a implicat continuu in proiecte sociale. Pe parcursul anului 2019 s-au desfasurat doua astfel de proiecte, pentru care compania noastra a sprijinit financiar, logistic dar si prin implicarea activa a catorva resurse umane ale companiei:

Mai multe detalii»

Partenerul la nevoie se cunoaste

Așa cum putem observa cu toții, industria turismului este una dintre cele mai afectate industrii, ca urmare a răspândirii noului virus COVID-19. Prin urmare, multe dintre afacerile legate de restaurante și hoteluri vor fi afectate, cel puțin pe termen scurt.


Mai multe detalii»

Factura Expressoft in format electronic!

Expressoft Technology se implica activ in crearea unei atitudini responsabile fata de mediul inconjurator cu scopul de a contribui la salvarea resurselor planetei, pentru generatiile viitoare. De aceea, te invitam sa ne fii alaturi in acest demers iar un prim pas il reprezinta faptul ca incepand cu luna septembrie 2018 vom inceta sa mai tiparim facturile pe care le emitem...

Mai multe detalii»

1 2 Next