Servire rapida

Afacerea ta

In functie de specificul business-ului tau, Expressoft iti recomanda cele mai complexe aplicatii software pentru imbunatatirea intregii activitati si eficientizarea timpului. Cu ce domeniu te identifici?

FastFood

FastFood

Pentru a simplifica si eficientiza activitatea unui restaurant de tip fast food, ai nevoie de o solutie software profesionala care sa te ajute in configurarea mai multor liste de preturi, categorii de produse, comenzi in asteptare sau utilizarea cardurilor de fidelitate. Aplicatia de marcaj Expressoft Check va raspunde cu promptitudine tuturor acestor cerinte, reducand semnificativ timpul de asteptare al clientilor.

Autoservire

Autoservire

O evidenta corecta a tuturor comenzilor, cat si servirea extrem de rapida a acestora este esentiala pentru succesul unei autoserviri. In plus, o identificare mai usoara a produselor prin optiunea de scanare a acestora, precum si posibilitatea de a emite etichete pentru produse, sau de a derula promotii complexe sunt doar cateva dintre functionalitatile pe care aplicatiile Expressoft le pun la dispozitia utilizatorilor, pentru o imbunatatire semnificativa a fluxului de lucru.

Patiserie-Cofetarie

Patiserie-Cofetarie

Asigura clientilor tai un serviciu prompt, organizat si prietenos de fiecare data cand acestia revin in locatia ta. Aplicatia Expressoft accelereaza ritmul de preluare al comenzilor si viteza de servire, pentru optimizarea fluxului de lucru intr-o patiserie sau cofetarie. Clientii vor fi fericiti pentru ca nu mai asteapta la coada, iar angajatii vor marca rapid fiecare comanda in sistem, simplificand vanzarea.

Simigerie

Simigerie

Salveaza timp, mentine-ti in permanenta clientii informati si administreaza cu usurinta servirea clientilor. Chiar daca supravegherea unei simigerii pare usoara la inceput, trebuie sa ai in vedere mentinerea unei evidente cat mai corecte pentru un parcurs ascendent al activitati. Aplicatiile Expressoft dispun de o gama larga de functionalitati utile pentru a vedea de exemplu, la ce interval de ora s-au realizat cele mai multe incasari sau alte informatii necesare, pe care le vizualizezi in rapoartele si statisticile furnizate de aplicatie.

Ceainarie

Ceainarie

Un loc in care vei gasi un ceai bun, carti interesante si o ambianta placuta. Desi in aparenta pare o afacere usor de administrat, o ceainarie are nevoie de o solutie software care sa raspunda prompt diversitatii cerintelor clientilor. Folosind aplicatiile noastre, vei putea crea meniuri complexe, sau produse cu topping-uri speciale, toate fiind accesibile in interfata prietenoasa dedicata utilizarii rapide si intuitive.

Ai nevoie de solutia de marcaj care sa sustina o locatie sau un lant de locatii cu servire rapida?

Putem sustine afacerea ta, indiferent de dimensiunea acesteia

Indiferent daca ai un fast-food, o autoservire, o patiserie-cofetarie, o simigerie sau o ceainarie, sistemul POS pentru servire rapida te ajuta sa procesezi comenzile cu rapiditatea pe care clientii tai o asteapta de la tine. Solutia noastra software pentru servire rapida este proiectata sa creasca o data cu afacerea ta, oferindu-ti acces permanent, din orice colt al lumii la raportare financiara consolidata. Pentru ca stim ca in acest domeniu este nevoie de instrumente informatice rapide, sigure si intuitive.

img_servire-rapida

Beneficiezi de functionalitati adaptate nevoilor afacerii tale

De aceea, pentru a optimiza timpii de servire a clientilor, dar si pentru a gestiona corect si prompt toate cerintele clientilor, este necesar sa alegi o solutie software care poate fi personalizata in functie de modul de lucru din locatiile tale.

Aplicatiile Expressoft contin toate functionalitatile de care ai nevoie si sunt foarte usor de invatat si utilizat. Astfel, cu ajutorul lor iti administrezi afacerea corect, cu precizie si rapiditate, utilizand procese automatizate care eficientizeaza intreaga activitate.

img_servire-rapida2

Cresti vanzarile si controlezi desfasurarea activitatii

Beneficiezi astfel de un suport real, care contribuie decisiv la cresterea vanzarilor, dar si la controlul intregului flux de lucru oferindu-ti timpul necesar pentru a stabili strategia de extindere a afacerii tale.

img_servire-rapida3

Stii ce trebuie sa faca un restaurant pentru succes pe termen lung?