Solutia de gestiune si management pentru saloane de infrumusetare

Solicita oferta

In functie de specificul business-ului tau, Expressoft iti recomanda cele mai potrivite aplicatii software pentru eficientizarea si optimizarea activitatilor din salonul tau.

Eficientizezi si optimizezi serviciile salonului tau

Pentru a aduce un plus de excelenta in serviciile salonului tau de infrumusetare, Expressoft vine in intampinarea cerintelor oricarui antreprenor cu solutii complexe pentru un control eficient al intregii activitati. Organizarea clientelei in functie de disponibilitatea personalului, fidelizarea acesteia, respectarea cu strictete a orei de programare sau introducerea unui nou client in baza de date sunt cateva dintre activitatile esentiale ale unei afaceri din domeniul saloanelor de infrumusetare.

Pastrezi o evidenta clara a desfasurarii activitatii

Uita de vremea in care programarile se faceau pe caiet fara o evidenta clara a numarului de clienti si concentreaza-te pe dezvoltarea afacerii tale avand la baza solutia optima pentru a mentine intotdeauna o imagine clara a intregii activitati.

saloane1

Gestionezi cu usurinta organizarea intregului salon si fidelizezi publicul tinta

Aplicatiile Expressoft complexe, dar usor de invatat si utilizat iti ofera posibilitatea de a organiza si vizualiza programul de lucru cu usurinta, in functie de serviciile prestate. Cu ajutorul acestora vei optimiza activitatea din salonul tau de infrumusetare si in plus dispui de o serie de functionalitati cu ajutorul carora vei fideliza publicul tinta si vei creste profitul salonului tau. Satisfactia propriilor clienti este principalul atuu.

saloane2

Stii care este secretul longevitatii unei afaceri in HoReCa?