Afacerea ta

Expressoft iti recomanda cele mai complexe aplicatii software pentru imbunatatirea intregii activitati si eficientizarea timpului.

Imbracaminte/Incaltaminte

Imbracaminte/Incaltaminte

Aplicatia Expressoft myCheck Retail este software-ul perfect pentru magazinele de imbracaminte, incaltaminte fiind proiectata cu ajutorul tehnologiilor de ultima generatie. Pe langa faptul ca detine tot ce ai nevoie pentru a mentine controlul asupra vanzarilor, iti permite sa fluidizezi activitatea la punctul de vanzare, pentru a deservi mai multi clienti intr-un mod mai rapid.

Un ingredient de succes pentru afacerea ta

Daca esti in cautarea unei solutii software complete pentru dezvoltarea afacerii din domeniul retail, atunci esti in locul potrivit. Aplicatiile Expressoft te ajuta in preluarea si gestionarea celor mai complexe comenzi. Recomandam solutia noastra pentru ca este: intuitiva, usor de invatat, usor de utilizat si iti pune la dispozitie o serie de functionalitati.

Consolidezi afacerea

Pentru consolidarea stabila a unei afaceri din domeniul retail, este necesara investitia intr-un sistem software complex, care sa usureze munca managerilor si a intregului personal. A mentine controlul asupra vanzarilor din magazinul tau inseamna a te raporta la o aplicatie de baza care sa-ti fie de ajutor la fiecare pas facut in acest sector; fie ca ne referim la fidelizarea clientilor, returul de produse sau emiterea etichetelor. Totodata, exista multiple modalitati de a-ti tine clientii aproape. Poti sa le oferi discount-uri la zilele aniversare, onomastice sau sa emiti vouchere cadou pentru cei mai fideli clienti. Alegand o solutie adecvata activitatii de retail, vei avea o imagine clara asupra stocului de produse, al retururilor, asupra performatei angajatilor si a bonusurilor acordate

Ai nevoie de un ajutor de nadejde?

Manageriezi eficient

Cu un sistem POS profesional, de exemplu, vei fi capabil sa tii o gestiune corecta si la zi, sa organizezi promotii de succes si sa stimulezi angajatii printr-un sistem de bonusare. Aplicatiile noastre performante detin o gama larga de functionalitati complexe, concentrate pe simplitatatea in operare.

Gestioneaza eficient intreaga activitate!

Eficientizezi activitatea

Inca din primele zile de utilizare, iti vei da seama ca aplicatia dispune de o interfata intuitiva ce reduce semnificativ timpul de invatare si operare. Meniurile prietenoase te vor ajuta in realizarea tuturor operatiunilor dorite pentru a urma un curs logic al fluxurilor de lucru. Marcarea rapida a produselor prin scanare, emiterea de carduri de fidelitate pentru clienti, evidentierea punctelor bonus ale clientilor sau utilizarea diferitelor forme de plata sunt cateva dintre functionalitatile unei aplicatii performante Expressoft destinata afacerilor in retail.

Solutii potrivite pentru dimensiunea afacerii tale.

Stii care este principala provocare a industriei HoReCa?